Ezitant

316 24 12
                                    

Mereu am crezut ca Matteo e o persoană curajoasă. Dar când trebuie să ia decizii ia in calcul toate posibilitățile și de obicei asta durează foarte mult. Si de când am început sa ieșim a continuat sa facă asta.

Exemplu:

Ne plimbam prin parc. Era o după-amiază​ târzie, soarele deja începea să apună. Când Matteo m-a luat de mana, eu mi-am împletit degetele cu ale lui. Era o sâmbătă liniștită, doar mergeam și rădeam amintindu-ne de poveștile noastre. Noi nu eram doar un cuplu. Eram prieteni înainte de orice. Înainte să ieșim a fost și o perioadă în care eram într-o-o poziție ciudata, ceva între prietenie și relație. Singurul lucru care s-a schimbat e titlul pentru că acum e oficial o relație.

Și săruturile.

Sigur, m-am mai sărutat cu Matteo înainte, dar săruturile astea sunt diferite. Sunt lente, suave, calde. Cum ar fi cele de "bună dimineața" sau "la revedere", acele lungi săruturi ce spun "îmi pasă de tine" și restul. Dar încă n-am îndrăznit să trecem la nivelul celor în stilul "making out".

--- Se face târziu, te conduc acasă --- am auzit vocea liniștitoare a lui Matteo.

--- Bine, cat e ceasul? --- și-a scos telefonul din buzunar.

--- E trecut cu câteva minute de ora opt. 

--- În regulă, să mergem.

Ne-am oprit în fața ușii conacului. Matteo mi-a zâmbit fermecător. Concentrată pe asta, am făcut câțiva pași în spate spre ușă până când spatele meu a făcut contact cu lemnul rece.

--- Ne vedem mâine la Blake? --- și-a așezat mâna stângă lângă capul meu.

--- Da, și să-mi trimiți un mesaj când ajungi acasă.

--- Sigur --- s-a apropiat și mai mult de mine atingându-mi buzele cu ale lui. Buzele noastre se mișcau ușor , nu-mi amintesc care dintre noi adâncea tot mai mult sărutul. Am continuat să păstrăm ritmul până când el s-a retras.

--- E totul în regulă? --- l-am întrebat pentru că mi se părea ciudat ceea ce făcuse.

--- Da, da.

--- Atunci de ce... ?

--- Nu știu dacă noi... Dacă nu avansăm prea repede sau așa ceva --- arata așa drăguț când îmi arata cât de ezitant poate fi. Dar trebuia să-l provoc să continue sărutul.

--- Oh, haide! Nu știam ca ți-e frică sa-ți săruți iubita.

S-a uitat la mine cu ochii aceia sclipitori și hai doar să zicem că mi-a arătat că niciodată înainte n-am știut ce înseamnă "sărut". Nu ca ăsta...

Matteo Balsano - Caracterul multipluUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum