arayış ve yeni dönem

2 0 0
                                    

Yolculuk esnasında  sordu boky. ..
Bir şeyi bırakmak için ya da yapmamak için irade tek başına yeterli  midir?
Cvp verdi diğer yolcu...
Bilmiyorum. .😕
Buky düşündü ve aradığı cevabı  bulmuştu Hayır yetmez. ..Çünkü irade bir durumu bir yere kadar götürebilirdi. ..O nu destekleyecek  güçlü argümanlara  ihtiyaç vardı ..örneğin  sigarayı  bırakan buky için en güçlü argüman etrafındaki kisilere temiz bir dünya ile yaşamlarına başlatmak  idi diye düşündü. ..
Evet dedi ve irade yanında temiz bir dünya ,bağımlı olmadiktan sonraki hisleri ...
Şimdi ki sorun şu idi
Kendini  yanlışa sevk edecek  durtulerden  kendini nasıl koruması gerektiğinin  cevabını arıyordu. ..
Iradesi vardı ama yetmiyordu çünkü durtulerine hakim olamiyordu. .kimseyi üzmek istemiyordu  ve de başına da her hangi bir sey gelsin de istemiyordu. ..öyle ya hayatında 1 defa hata yapmıştı  ve bedelini odemişti. ..çok sevdiği bir söz vardı insan bir defa hata yapar ikincisini  yaparsa bu aptallik olur. ..
Peki iradesine  nasıl halim olacaktı buky?
Onun da cevabını  bulmuştu  ..sana yapılmasını  istemediğini  başkasına  yapmiycaksin. .Bu çok degerliydi  onun için ve de artık kendisi  manüple etmiyecekti  ..ve yaramazliklarina artık dur diyecekti. ..
Çünkü yaptığı ayıp seylerdi. .kendisine  yakışmıyordu. ..ihtiyacı olan cvb güzel yüreği olan bir ona vermişti  ...kişilerin  sadece ondan istedikleri  kendisi olmasıydı  Başka bir şey değil ...
Bugünden sonra kimsenin aklına karpuz kabuğu dusurmeyecek  ve yaramazlik  dediği saptir  suptur  şeylere son verecekti. ..doğrusu da buydu ayıp denilen  gerçeklikle göz göze gelmişti. ..
Yeni yolculuğuna  devam ederken  kendini  mevcut bloklardan  korunmak için bulduğu yeni yönteme  hazırlamaya  çalışıyordu. ..aşması gereken ve öğrenmesi  gereken bir kaç şey vardı  ..yapılacak teknikte  kendi özel dünyasını  açmak zorunlulugu  var mıydı? Bilincaltini nasıl temizliyecekti. ..bakalım bu yeni maceralar  buky de ne gibi degisikliklre yol acacakti. ..

BİR KRALIN DOĞUŞU❤️Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin