Bölüm 15:Bakanlıkta Bir Baykuş

1.2K 49 2
                                    

1 Ay Sonra
Bakanlıkta işler yoğundu.Bir yandan SBD'ler,bir yandan FYBS'ler,bir yandan bu sınavları kimin yapılacağı konuşuluyordu.Ben bu dosyaların altında ezilirken odama bir baykuş geldi.Bu Jean'in baykuşuydu.
Sevgili Annem
Biliyorsun ki haftaya Sevgililer Günü. Bu nedenle Profesör McGonagall bir balo düzenlemek istedi.Isterse ailelerde katılabilirmış ve katılacaklar okula 2 gün önce gelecekmiş.Bu arada elbisemi getirmeyi unutma!
Sevgiler Jean
Hemen Draco'ya haber vermeliyim. Şurada altı üstü 5 gun kalmış diye düşündüm ve koşarak odasına girdim. "Aşkım yavaş!Ne oldu?"dedi Draco ben odaya dalınca."Dracoo!!!Biz Hogwarts'a gidiyoruz!"diye bağırdım. Şaşkınlıkla bana bakıyordu."Şöyle açıklayacağım;Sevgililer Balosu olacakmış!"dedim yine bağırarak. Geldi ve bana sarıldı."Aşkım,sakin olmazsan gitmeyeceğiz!"diye fısıldadı. Nefesimi kontrol haline alınca devam etti."Tamam,gideriz.Benim isim yok!" dedi ve ikinci kez boynuna atladım.
Akşam eve gelince hemen bizimkilere-Ginny,Harry felan- baykus  gönderdim.Bence biliyordurlar ama yine de garantiye almak istedim.Daha sonra Jean ve Lucius'un kıyafetlerini hazırladım ve özenle bavula koydum. Çok özendiğim için Draco ve benim kiyafetlerimi de koydum.Draco'nun eve geldiğini bile duymamıştım. Odaya girince"Bu ne hal ya!Taşınıyoruz da benim mi haberim yok!"diye isyan etti.Ben gülerek"Şey hani gidicez ya!O yüzden" dedim.O da gülmeye başladı.Ev kahkahaya ile doldu.
Sevgili Kızım,
Biz bu partiye geliyoruz.Senin eşyalarını da hazırladık.Yani merak etme!Babanla seni çook seviyoruz♡
Sevgiler Annen

FIGHT FOR LOVE |Dramione And Malfoy Family|Where stories live. Discover now