Случайност

77 6 0
                                    

     Джесика след всичко имаше нужда само от едно нещо. Това беше Оли. След купона не се бяха чували и тя му бе разказала какво става напоследък.
     ******************************
      Двамата се бяха уговорили да се видят в кафенето на другата пресечка след половин час. Джес започна да се приготвя и изведнъж ѝ остана само една минута до тръгване.
  ******************************
      - Хей, много ми липсваше! - каза Оли и я прегърна силно.
      - И ти на мен! Ако знаеш колко неща станаха за няколко дена! Имам много да ти разказвам! - беше прекалено радостна от срещата им Джес.
   - Тогава започвай!
***********************************
    Още откакто се видяха сутринта, обикаляха из големия град, който никога не спи и така не усетиха изобщо, че вече беше късно.
     - Хайде да отидем на дискотека? - предложи Оли.
       - Това е страхотна идея!
       Двамата повървяха още малко и видяха страхотно местенце. Влязоха и беше толкова претъпкано, че направо се гмурнаха в тълпата от хора. Имаше сцена със страхотни момичета. А на бара имаше състезание с шотове. Музиката беше страхотна. Телата на Джесика и Оли се сливаха в едно. Те танцуваха и се прегръщаха, наистина се забавляваха. Не говореха, защото беше прекалено шумно, но сякаш се разбираха само с поглед. Естествено, че се и напиха, а накрая даже се предизвикаха, кой ще си намери първи човек за забавление. Оли беше прекалено капризен, дори когато се беше напил, а Джесика.....тя естествено се запозна с момче. Казваше се Кевин и беше баскетболист. Той беше Номер 5.
************************************

Кевин Браун

Беше много внимателен и галеше тялото ми с език

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Беше много внимателен и галеше тялото ми с език. Първо започна с целувки, след това слизане надолу по тялото ми и ме възбуждаше много. Стана толкова горещо. Беше наистина Good Boy.

21 НОЩИWhere stories live. Discover now