Kapitel 4

275 15 3
                                    

Fortfarande Lana's perspektiv:

Jag vaknade av 5 högljudda röster som babblade i köket. Jag steg upp och gick till köket.

"Godmorgon Lana." Skrattade Ashton, de hade säkert pratat om något roligt.

"Vad pratade ni om?" Frågade jag sömnigt.

"Jo, när jag vaknade var Luke och Michael här och försökte göra pankakor. Det var mjöl överallt, så vi städade upp och då kom Calum och Alex som frågade vad som hade hänt. Då sa vi att de försökte göra pannkakor, då gick Alex och gjorde pannkakor. Vi åt de, men sen sade Michael att de var brända, då sa Calum nej. Och Michael sa jo, sedan fortsatte det tills Alex sa 'De är faktiskt brända' " Skrattade Ashton. Jag himlade med ögonen och åt en pannkaka, usch, mina var bättre.

Alexandra's perspektiv:

När Lana äntligen lämnat bordet suckade jag högt.

" Varför bor hon här?" Frågade jag Luke.

" Hon är min halvkusin, och hennes föräldrar jobbar dygnet runt i sommar, så jag erbjöd att hon kunde bo här." Förklarade han och tittade med en blick som sa klaga-inte-blick. Jag nickade snabbt och gick till mitt och Calum's rum. Efter en stund ropade jag på honom, jag var tvungen att säga de te orden jag velat säga sedan jag kom. Calum kom efter nån sekund och satte sig på sängen. Jag stängde dörren och satte mig bredvid honom.

" Calum, jag måste säga en sak..." Förklarade jag och han nickade.

"Jag ä-" Han avbröt mig med att kyssa mig mjukt. Jag blev chockad, men kysste tillbaka, och han var en väldigt bra kyssare.... Vi fortsattes att kyssas tills Michael slog upp dörren och flinade. Vi slutade kyssas och jag rodnade kraftigt.

" Får jag låna din telefonladdare, Calum?" Flinade Michael och Calum gav honom laddaren. Michael försvann och Calum kysste mig återigen.

----

Kommer inte att uppdatera på någon vecka! Men hoppas ni gillar det! ;-)

In love with my brothers friend? c.hWhere stories live. Discover now