24ο

2.6K 301 182
                                    

Που στο καλό πάει τώρα? Γιατί δεν κάθεται μαζί μου? Δεν θέλω την Ελένη!.. Γιατί με άφησε μαζί της? ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ?

"Jungkook, αγαπούλα μου..." Είπε

"Τι θές Ελένη?"

"Είμαστε μόνοι μας εδώ και.."

"Και πάω πάνω γιατί θέλω να κοιμηθώ. Εσυ στον καναπέ τα λέμε αυριο."  Αυτή η ηλίθια Υ/n.. Ακόμα την σκέφτεται.. Μου έβαλε και κανόνες για να παίξουμε ένα παιχνίδι για να δώ ποιά πραγματικά θελει ο Jungkook. Λέει να της τον πάρω δίκαια. Ρε ποιός χέζει του κανόνες της. Jungkook, αγάπη μου σου έρχομαι. Πήγα να ανοίξω την πόρτα και να μπώ μέσα αλλά δεν μπορουσα.. Την ειχε κλειδώσει. Τώρα θα αναγκαστώ να κοιμηθώ στον καναπέ.. 

Ξεμπέρδεψα από την Ελένη σήμερα. Να δώ τι θα κάνω με την Υ/n. Τι να κάνει τώρα? Λές να είναι στην αγκαλιά από κανέναν εκεί? Όχι όχι μην το κάνεις! Σε παρακαλω.. Εγώ θέλω να είμαι ο πρώτος σου. Με έχουν φάει η σκέψεις μου..

Ήρθαν τα παιδιά και με πειραν να φυγουμε. Τους έχω αδυναμία.. Εχω και καιρό να τους δώ. Ο Mark κάποια στιγμή όπως χορευαμε, μου φίλησε τον λαιμό και δεν ξέρω, μπορεί να έκανε και πιπιλια. Δεν με πειραζει ομως αδερφός μου είναι άλλωστε, καλός μου φίλος. Χόρευα και με τους δυο και μας διέκοψε ο Jackson που είπε στα παιδιά ότι η ώρα πια ήταν 7 το πρωι. Τα παιδιά δεν του έδωσαν σημασία και συνέχισαν να χορεύουν μαζί μου, αλλα από την πολύ ζαλουρα που μας έκανε τον ακούσαμε. Έφυγα πήγα να κοιμηθώ σπίτι του Mark γιατί ήμουν μεθυσμένη..

"Αχ το κεφάλι μου.. Που είμαι? Mark?" Φωναξα

"Καλημέρα!" Μου είπε αυτός

"Που είμαι?"

"Σπίτι μου και συγκεκριμένα στο κρεβάτι μου"

"Τι?" Κοίταξα αυτομάτως το σώμα μου..

"Μην αγχώνεσαι μόνο κοιμήθηκες δεν καναμε τίποτα"

"Καλά κάτι καναμε.." Σηκώθηκα πήγα στο μπάνιο και κοίταξα στον καθρέφτη. Θα τον σκοτώσω! Μου έκανε ένα λαιμό μωβ..

"MARK!"

"Συγνώμη!"

"Γαμώτο δεν έχω και μεικαπ να το καλυψω."

"Άστο έτσι μωρέ, δεν πειράζει!"

"Ναι και να το δεί ο άλλος θα σου πώ εγώ μετά.. Θα με πάς σπίτι?"

"Ναι μισό" Πήρε τα κλειδιά και το κινητό του και με πήγε με την μηχανή σπιτι..

"Εδώ σε αφήνω τα λέμε"

"Αντίο Mark" Του έδωσα ένα φιλι στο μάγουλο και μπήκα γρήγορα μέσα καλυβοντας τον λαιμό μου με το χέρι μου. Άνοιξα την εξώπορτα και έτρεξα στο δωμάτιο μου, κάνεις δεν ήταν σπίτι ευτυχώς! Άνοιξα την πόρτα του δωματίου μου και την έκλεισα γρήγορα.

"Ουφ!" Είπα με ένα αίσθημα ικανοποίησης που δεν με είδε κανείς, αλλά κόπηκε σύντομα. Είχα ακόμα το κεφάλι μου γυρισμένο στην πόρτα αλλά δεν ήθελα να γυρίσω. Ένιωθα την ανάσα του από πίσω μου..

"Γύρνα κοίτα με!" Είπε αυστηρά

"Jungkook? Γιατί είσαι εδώ?" Είπα και ακόμα κοιτούσα την πόρτα

"Είπα γύρνα και κοίτα με!" Τρόμαξα, δεν έχω ξαναδεί τόσο νευριασμένο τον Jungkook. Γυρισα διστακτικά με το χέρι μου ακόμα στον λαιμό μου.

"Άσε κάτω το χέρι σου" Μου φώναξε

"Μα Jung-"

"ΜΙΛΗΣΑ!" Το άφησα και έκλεισα τα μάτια μου γρήγορα δεν ήθελα να δώ το πρόσωπο του. Κοπάνησε το χέρι του δίπλα από το κεφάλι μου στην πόρτα και αυτό με έκανε να τον κοιτάξω

"Ποιός σου το έκανε αυτό?"

"Κάποιος!"

"Μην δοκιμάζεις την τυχη σου! Πές μου τώρα!"

"Οχι!" Φωναξα

"ΤΩΡΑ!" Και εκείνος το ίδιο

"Όχι δεν σου λέω!"

"Γαμώτο!" Μου έπιασε τους καρπούς και τους έσφιγγε..

"Jungkook με πονάς!"

"Πες μου αλλιώς.."

"Αλλιώς.. Αλλιώς τι?" Με κοπάνησε πάνω στην πόρτα και με φίλησε παθιασμένα, σχεδόν με έφαγε.. Δεν με άφηνε να πάρω ανάσα..

"Κόφτο! Πήγαινε στην Ελένη!"

"Σου εξήγησα!"

"Μέσω ενός γράμματος? Πολυ ωραία μπράβο σου!"

"ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ!" Του φώναξα!

"Αλήθεια δεν με πιστεύεις? Ωραία θα σε κάνω να με πιστέψει. Ηθελες το αγγιγμα μου? Θα το έχεις!"

"Jungkook τι κάνεις? Σταμάτα!"

"Τώρα δεν σε γλυτώνει κάνεις από τα χέρια μου! Κάνεις δεν είναι εδώ και τα κινητά.. Τα απενεργοποιω. Κλείδωσα και την πορτα. Που θα πάς τώρα? Εεε? Που θα πας?"

"Άσε με!"

➮ Boss.【정국】✔Donde viven las historias. Descúbrelo ahora