3.rész

97 6 0
                                    

Előre is figyelmeztetem az ovasokat hogy sajnos ebben nagyon sok a szemszög váltások szoval figyeljetek oda

Jake szemszöge

Lili ott hagyott a kisbolt előtt. Nem tudtam semmit reagálni a kirohanására csak egyszerűen elrohant. Lehet egy kicsit sok volt neki elsőre. Hirtelen egy kezet éreztem válamon odakaptam a fejem és szembe találtam magam a Fizika tanárral.
-Szép próbálkozás volt fiam majd leközelebb hátha bejön. De tudod akkor már mást kell keresned mert ez a lány nem éli meg a holnapot.-mondta kárörvendően majd felröhögött. Elkaptam kezét a vállamon de mikor a földre akartam teperni, hogy behúzzak neki köddé vált. Na ez a baj a Fúriákkal. Nehéz megölni őket. De nem csak ezt a démont nehéz megölni ő még a könnyebbik eset lettvolna ha nem cseszem el. Sajnos én még csak kezdő védelmező vagyok. Igaz 16 évig erre képeztek ki de ez az első élő bevetésem és képes voltam még ezt is elszúrni. Hajjj, hogy lehetek ennyire béna.

Lili szemszöge

Csak futottam ahogy a lábam birta. Az igaz, hogy nem tartott sokáig mert mint ahogy mondtam nem vagyok túl jó kondiban. Végre elértem a házunkig nagyon rossz előérzetem volt. Lehet, hogy mégis igaza volt Jakenek. Mi dehogy is már hogy lett volna igaza. Míg ezen gondolkodtam végre elértem a bejárati ajtóig. Kinyitottam majd kulcsra is zártam csak a biztonság kedvéért. Levettem a cipőmet majd felmentem a szobámba. Nem volt túl sok leckém így most volta egy kis időm rajzolni. Tudom hogy furcsán hangzik de le akartam rajzolni Jakét. Nem megszállotságból vagy ilyesmiből csak szimplán ehhez volt kedvem. Mikor végre neki keztem volna mert eddig kerestem a rajzfüzetem, hangos dörömbölést hallottam lentről.

Jake szemszögéből

Mikor befejeztem saját magam ócsárolását, elkeztem futni Liliék háza felé. Egész gyorsan ide értem. Ahogy beakartam menni megkeresnk szembe találtam magam  egy zárt ajtóval. Elkeztem dörömbölni rajta. De keztem belátni hogy ez nem vezet jóra mert semmi válasz nem jött. Már azt tervezgettem hogy berugom az ajtót de ekkor meghallotam Lili édes hangját.
-Kiaz és mit akar tőlem?-kérdezte egy kicsit remegő hangon.
-Lili hála az égnek én vagyok Jake.-nyugottam meg egy kicsit.
Csak annyit hallok hogy valami eltörött valószínüleg üvegből volt aztán egy hangos sikolyt.
-ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ HAGYJON BÉKÉN JAKE SEGÍÍÍÍÍTS!!!-hallom Lili hangját.
És azt a hátvorzongató kárörvendő mosolyt majd csak egy szót
-MEGMONDTAM-és akkor tudtam hogy ki az. Hát persze ő is követte a lányt idáig a házig és most megakarja őlni. Ekkor gondolkodás nélkül berugtam az ajtót.

Bocsánat, hogy ez most ilyen rövidre sikerült nincs túl sok időm most írni de mihamarabb hozom a következő részt. ÍGÉREM!
Addig egy kis képpel boldogítalak titeket. Íme Fizika tanár mint Fúria👇👇

 Íme Fizika tanár mint Fúria👇👇

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Miért én.....Where stories live. Discover now