h17

3.2K 81 4
                                    

POV emma

Ik wordt wakker en open mijn ogen langzaam, jake zit aan mijn voeten eind en ik weet precies wat er is gebeurt echt cliché "het meisje ziet de twee jongens om haar liefde strijden ze stapt er tussen in en raakt bewusteloos" 'krijg toch de bonen' jake kijkt op en ik zie veel opluchting 'je bent wakker' 'shit shit shit' 'wat is er?' Ik ga recht zitten en sta op 'ik ga nu het meisje zijn dat twee idiote jongens uit elkaar moest halen doordat ze zichzelf ervoor gooide lekker cliché weer urgghhh waarom kunne jullie niet 1 x normaal doen' ik zucht en pak mijn jasje die over een bruine houten stoel in de hoek hangt 'waarom ben je nou boos? Jij sprong ervoor' ik ben woest, ik deed het voor hem 'waarom ben je zo'n klootzak?' 'Wat?' 'Ik sprong ervoor voor JOU' hij wilt iets zeggen maar dat laat ik niet toe 'ik sprong ervoor omdat IK JOU Leuk vind' hij kijkt me verdrietig ofzo aan ik weet niet wat die blik is 'maar JIJ blijkt niet te zien dat IK damian negeer omdat IK JOU leuk vind' ik loop de kamer uit en gooi de deur dicht , ik heb hier geen zin meer in.

pov jake

Heeft ze nou zojuist gezegd dat ze me leuk vind? Ik kom weer bij zinnen en ren achter haar aan, waar ging ze heen "rechts" ik begin te rennen maar zie haar niet ik moet haar nu vinden en zeggen wat ik er over denk. Ze voelt zich vast vreselijk nu.

Na 2 minuten renne door de hele verdieping loop ik naar onze kamer en laat me verslagen om mijn bed vallen, ik moet altijd alles verpesten al doe ik het niet expres.

Ik bedenk me alle plekken waar ze kan zijn... Haar vader. omg ik ben echt dom.

Ik stap het bed uit en ren de kamer uit op weg naar de kamer van haar vader.
Ik klop aan en zonder antwoord te krijgen gooi ik de deur open daar zit emma op de grond met grote doorgelopen rode ogen. Ik loop naar haar toe til haar kleine lichaam op, pak haar gezicht met beide handej vast en plant mijn lippen op die van haar, dit is het ik zoen het meisje dat ik leuk vind en het beste is dat ze terug zoent.

POV emma

Ik zit in mijn vaders kamer mezelf te vertellen hoe dom ik ben om te geloven dat jake me leuk vind. Opeens knalt de deur open ik kijk op en zie de bezorgde ogen van jake, hij loopt op  me af, tilt me op, pakt mijn gezicht vast en zoent me. Ik schrik van zijn actie maar zoen hem uiteindelijk terug.. Dit is alles wat ik wilde.

Einde h17 

The boy lives with me~ DUTCHWhere stories live. Discover now