☾ 6. O M E G A ☽

179 9 0
                                    

Fate kon het niet verdragen om naar huis te gaan. Ze kon niet zien hoe haar moeder naar haar zou kijken en ze kon het niet verdragen om met Scott te praten over wat er was gebeurd. Dus ging ze naar de plek die ze vroeger haatte, maar nu was het haar save haven. De deur rinkelde terwijl ze de dierenarts binnenstapte, Deaton keek haar aan met een bescheiden glimlach terwijl ze op de metalen tafel zat. "Weet u wat ik ben?"

Deaton zuchtte terwijl hij bleef werken: "Ja."

"Wil je het me vertellen?" vroeg Fate: "Want iedereen lijkt het te weten, behalve ik."

'Fate wat je bent is erg gevaarlijk, maar ik wil niet dat je denkt dat het je definieert. Je weet wel, alleen omdat je een roofdier bent, betekent niet dat je een moordenaar bent,' zei hij, terwijl hij Fate aankeek.

"Ik weet het, maar ik denk dat het makkelijker is om mezelf onder controle te houden als ik weet wat ik ben, toch?' zei Fate: "Ik wist niet dat je iets anders kon zijn dan een weerwolf door de beet."

"Weerwolven zijn shapeshifters. Met de beet bezit je de vorm van wie je werkelijk bent van binnen. Natuurlijk is niet iedereen fit om een ​​andere vorm te hebben, dus sommigen verwerpen de beet en sterven uiteindelijk."

"Wat ben ik dan?"

•••

Scott volgde een omega en werd onmiddellijk tegengehouden door Derek omdat hij was gevangen genomen door de Argents. "Wacht even, stop! Wat ben je aan het doen? Ik kan hem helpen!" riep Scott toen Derek hem greep.

"Ze zijn al hier."

"Ik kan hem helpen!"

"Rustig!"

Fate observeerde de Argents vanaf de top van de boom waarin ze zat en observeerde ook dat Derek en Scott zich naast de boom verstopten. "Wie ben je? Wat doe je hier?" vroeg Chris aan de omega, die daar gewoon stond in angst, hij zat vast in een van de vele valstrikken die ze in het bos hadden gezet.

"Niets, niets, dat zweer ik," zei de omega, smekend om zijn leven.

"Je bent niet van hier, hè?" ondervroeg Chris hem en hij raakte gefrustreerd toen de omega stil bleef: "Ben je dat ?!"

"Nee, ik kwam ... Ik kwam voor de alfa, ik hoorde dat hij hier was, dat is alles. Kijk, ik deed niets, ik deed niemand pijn. de ambulance, ik was het niet, ik zweer het. '

"Heren, kijk eens naar een zeldzaam gezicht. Wilt u hen vertellen wat we hebben gevangen?" Vroeg de oudere man aan Chris.

"Een Omega."

"De eenzame wolf!" Riep de oude man: "Mogelijk uit zijn eigen roedel geschopt of de overlevende van een roedel dat werd opgejaagd. Misschien zelfs vermoord. En mogelijk alleen door zijn eigen keuze. Zeker geen verstandige keuze. om te demonstreren, overleeft een Omega het zelden alleen.' Fate hapte naar adem toen ze zich realiseerde dat ze hem zouden vermoorden.

Terwijl Scott probeerde weg te kijken, dwong Derek hem om te kijken, "Kijk. Kijk," De oudere man pakte een zwaard en sneed de omega doormidden, waardoor de tweeling met afgrijzen naar het schouwspel keek: "Zie je wat ze doen? Daarom heb je me nodig, jij en Fate, daarom hebben we elkaar nodig, de enige manier om tegen hen te vechten is samen.

Toen de oudere man hetzelfde zwaard op de plek legde waar hij de omega doodde, keek Fate vol afgrijzen toen ze besefte dat ook zij een omega was en dat de enige manier om te overleven was met een roedel. Maar de enige alfa in de stad was Derek.

"Waar zijn ze mee bezig?" Vroeg Scott.

"Verklaren van oorlog."

•••

Enchanted // A Teen Wolf Story // (Dutch) -Book 2-Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu