Κεφάλαιο 10ο

4.7K 375 1
                                    

   Έφτασαν στην πολυκατοικία και ο Αλέξης άνοιξε με το κλειδί του την πόρτα της μικρής γκαρσονιέρας. Πάτησε τον διακόπτη και ο χώρος πλημμύρισε με φως. Ευτυχώς συμμάζεψα πριν φύγω σκέφτηκε συγχαίροντας τον εαυτό του. Είδε την Χρύσα να μπαίνει μέσα, διστακτικά στην αρχή και στη συνέχεια πιο άνετα. Πρόσεξε το πόδι της, είχε αρχίσει να κουτσαίνει πάλι.

-"Σε κούρασε η οδήγηση;" τη ρώτησε και η φωνή του βγήκε πιο τρυφερή απ' ότι υπολόγιζε.

-"Λιγάκι, με πονάει όταν το πατάω πολλή ώρα." του απάντησε εκείνη.

   Ο Αλέξης δεν μπόρεσε να αντισταθεί. Την έβαλε να καθίσει στο μονό κρεβάτι του που καταλάμβανε το μεγαλύτερο μέρος του ήδη μικροσκοπικού χώρου και ξεκίνησε να της κάνει μασάζ. Της το είχε ξανακάνει άλλη μια φορά και κατάλαβε ότι της άρεσε. Με απαλές και προσεκτικές κινήσεις έτριβε τους αντίχειρές του στο λεπτεπίλεπτο αστράγαλό της. Εκείνη είχε μια έκφραση χαλάρωσης και ένα χαμόγελο σχηματίστηκε στα χείλη της.

   Όταν τελείωσε, ακούμπησε προσεκτικά το πόδι της κάτω ώστε να μην την πονέσει. Εκείνη τον ευχαρίστησε και αποφασίσανε να γυρίσουν στη δουλειά. Η ώρα ήταν ήδη 1 παρά τέταρτο. Κάθισαν στο μοναδικό τραπέζι που υπήρχε στο σπίτι και τα χαρτιά τους τους απορρόφησαν ξανά. Μέχρι που η Χρύσα αποφάσισε να φύγει.

-"Είναι 1 και μισή, καλύτερα να πηγαίνω." είπε στον Αλέξη.

-"Μα μας έχουν μείνει ελάχιστα πράγματα, είναι κρίμα να διακόψουμε τώρα." της είπε σχεδόν παρακαλετά.

-"Βρε Αλέξη έχω ιδρώσει, θέλω να κάνω ένα μπάνιο, να βάλω άνετα ρούχα. Είμαι όλη μέρα στην τσίτα." του είπε η Χρύσα προσπαθώντας να δικαιολογηθεί.

-"Και γιατί δεν κάνεις εδώ το μπάνιο σου; Θα σου δώσω και άνετα ρούχα."

   Υπό άλλες συνθήκες η Χρύσα ούτε που θα το σκεφτόταν να κάνει μπάνιο σε ξένο σπίτι, ειδικά στο σπίτι του παλιού της έρωτα. Όμως τώρα της φαινόταν η καλύτερη λύση. Και θα τελείωναν με τη χαρτούρα και θα έβγαζε επιτέλους τα ρούχα της που την ενοχλούσαν εδώ και ώρα.

-"Γιατί όχι;" είπε τελικά και χαμογέλασε στον άντρα απέναντί της.

   Ο Αλέξης της έφερε καθαρές πετσέτες, παντόφλες, ένα φαρδύ παντελόνι πυτζάμας και ένα κοντομάνικο t-shirt. Της είπε ότι έχει άφθονο ζεστό νερό και ότι μπορούσε να χρησιμοποιήσει όποιο σαμπουάν και αφρόλουτο ήθελε. Ακόμη, της έφερε ένα πιστολάκι και της το έβαλε στην πρίζα. Τη ρώτησε αν χρειάζεται κάτι άλλο και όταν η Χρύσα απάντησε αρνητικά, της έκλεισε την πόρτα και την άφησε να κάνει το μπάνιο της.

Παλιοί έρωτεςWhere stories live. Discover now