Ada'nın Aşkı

266 10 12
                                    

Bu eve taşındığımızdan beri Ada geceleri balkona çıkıp, birileriyle konuşuyordu. Bende bundan şüphelenip onu takip etmeye başladım ve konuştuğu kişinin V olduğunu öğrendim. Bugün sabahda adayı balkonda yakaladım, telefonda
Ya aşkım, bak bence çıkışta sinemaya gidelim, şöyle romantik bişey izleyelim, mısır yiyelim ve onun ardından Popeyes yiyelim.
Ada konuşmayı sonlandırdıktan sonra yanına gittim. Ve kim olduğunu sordum, işaret ve orta parmağını kaldırıp gözünün kenarına koyunca ayağı kalktım ve "V" diye bağırdım. Ada'da hayır dedi. Ben ama nasıl olur bu V? Daha sonra bana Jungkook dedi ve anlatmaya başladı, olay şuydu;
Ogün Jin'in Elif'in kulağına söylediği şeyler Jungkook'un Ada'dan hoşlandığıymış. Tabi bizimkide zaten kaç haftadır saplık depresyonuna girmişti ve en sonunda kurtuluyordu. Yaşasın artık ben sap kaldım lafını duymayacağım. Ada ilk önce Jungkook'dan çıkma teklifini aldığında "NE DİYON LAN?" diye tepki vermiş Allah'ın odunu.😂 Daha sonra Jungkook "LAN DERKEN? ALTI ÜSTÜ ÇIKMA TEKLİFİ ETTİM AŞKIM! Tabi Jungkook aşkım deyince bizim odun bidaha "YAVAŞ LAN!" Demiş, ama Jungkook tüm bunlara rağmen bizim odunu ikna etmiş çıkmaya.

(ÇOK KISA OLDUĞU İÇİN ÖZÜR DİLERİM BELKİ DAHA SONRA BU BÖLÜMÜ UZATIRIM, ÇOK UYKUM VAR BU YÜZDEN ÖZÜR DİLERİM, KUSURA BAKMAYIN.😂)

4N1K ve BTSWhere stories live. Discover now