Dr355 m3 l1k3 a d0ll

1.1K 152 8
                                    

,,Otvor to." Prikázal mi a ja som ho poslúchol. Jemne som zobral čiernu stuhu a pomaly ju ťahal k sebe. Potom som vzal horný diel krabice. Pozrel som sa na jej dno a znovu nasucho prehltol. Vo vnútri boli čierne šaty. Váhavo som ich vytiahol z krabice pred seba.

Toto rozhodne šaty neboli. Bol to jeden z tých kostýmčekov v sexshope, ktoré majú krátku sukienku a sú zo spodku lemované bielou čipkou.

Neklamal. S tým oblečením to myslel vážne.

,,Obleč si ich."

,,N-nie." Namietol som neisto a zahrýzol si do spodnej pery. Momentálne som nevedel, čo si mám skôr myslieť a ktorú z mojich myšlienok mám zastávať. Tie ša-ty sa mi vážne páčili. Dokonca som bol zvedavý, ako by som v nich asi tak vyzeral. No na druhú stranu som sa nechcel znovu ocitnúť v stave, kde sa cítim ako pretiahnutá štetka, ktorá chce zo zúfalosti ukončiť svoj život.

,,Prosím?"

,,Chceš, aby som ti s tým pomohol?" Pozrel sa na mňa varovným pohľadom a ja som stísol kolená k sebe.

,,J-ja..." Habkal som, no potom som zavrel ústa. Nemalo zmysel čoilen namietať. NamJoon vždy dosiahol, čo chcel. Porazenecky som vstal a otočil sa mu chrbtom. Vedel som, že sa bude dívať na moje nahé telo ako predátor na svoju korisť, no nemohol som tomu nijako zabrániť.

Rýchle som si vyzliekol bordové tričko, ktoré mi priniesla starenka, a čierne tepláky. Všetko oblečenie som naskladal na menšiu kvôpku a tým úspešne naťahoval čas. Porom som váhavo vzal čiernu látku a bruškami prstov som po nej prešiel.

Bola tak hebká.

Pomaly som si šaty pretiahol cez hlavu a začal si ich upravovať. Čierna látka obopínala moje útle telo a krátka sukňa šiat mi ledva siahala pod zadok. Stačil len jeden nevhodný krok a sukienka sa vyhrnula.

,,Ešte ti niečo chýba." Podotkol NamJoon a ja som sa k nemu otočil. V ruke držal čipkovaný podväzok. Nevedel som, čo mám robiť.

,,Poď sem." Podišiel som k nemu a čakal na to, čo urobí. On sa sklonil a zdvihol moju ľavú nohu. Bol som tak vystrašený, že som v tej chvíli nedokázal udržať balanc. Zaprel som sa o jeho ramená a sledoval ako mi pomaly navlieka podväzok na tvarom skoro ženské stehno.

-

Nie som perverzák. Ak toto raz nájde moja mama tak ma s veľkou pravdepodobnosťou zabije :D.

Anonymous✅Where stories live. Discover now