İlk Gün

123 3 0
                                    

11.Sınıfın ilk günüydü,güneşli bir sonbahar(ne kadar iyi ama .s) herkes lisenin bahçesinde sıraya girmişti.O salak müdürün konuşmasını bekleyen öğrencileri izlerken bir yandan da iyice uzamış olan sarı saçlarımı bağlamaya çalışıyordum.

O sırada yanımdaki arkadaşım Ataberk bir anda güneş gözlüğümü kaptı ve ''Vayy gözlük yapmışız,yakışırrr''dedi.Eşyalarımın izin alınmadan alınmasına heleki böyle ani olaylara çok sinirlenirdim döndüm ve ''İşine baksana sen'' diyerek gözlüğümü elinden alıp eski yerine yerleştirdim.

O sırada güneş gözlüğümün kapadığı mavi gözlerim sadece tek kişiyi arıyordu(Mavi gözlü filan olmamın sebebi Arnavut olmam göçmüşüz biz)''O''nu.Çevreme bakınıp duruyordum ama bir türlü bulamıyordum boyu kısa olduğundan bir türlü onu kalabalık alanda göremiyordum.Bölüm seçimimizden dolayı da farklı sırada olabileceğimizi tahmin edebiliyorsum.

Aha işte orda dedim içimden yüreğim pırpır ediyordu koca bir yaz sadece 3-4 defa görebilmiştim onu.Sakalları iyice gürleşmişti.O tatlı el hareketleriyle Ataberk'e birşeyler anlatıp gülüşüyorlardı.Çok sinirlenmiş ve kıskanmış bir halde hızlanıp yanlarına doğru yürümeye başladım napıyordum ben,artık mantığım değil hormonlarım vücudumun kontrolünü almıştı.Bir anda yanlarına gelmiştim işte ikiside donuk bakışlarla bana baktılar.Sözü her kelimesinde kendimi bulduğum Onur açmıştı...''Gökberk KANKA nasılsın?''

Neeeeee inanamıyordum birkaç defa duymuştum fakat ilk günden duymayı en istemediğim şey buydu.Yaklaşık uzun süre sessizliğimi korudum.

Onur:Eeee konuşucak mısın ?

Ben:Şey ya kafam çok dalgın da doktorada gitmiyorum bayadır,kusura bakma dalmışım.

Onur omzumdan o küçük ve tatlı elleriyle dokundu ve bana sakinleşmemi söyledi tam o güzel gülüşünü izlerken müdürün sesiyle irkildim.

Müdür:Çocuklar bildiğiniz gibi çok uzun bir tatil geçirdiniz unutmayın ki artık tatil değil ders zamanı daha ilk günden ders işlemeleri için öğretmenlerinizle birebir konuştum.(Gıcık olduğunu daha ilk günden belli etmeseydin keşkee)Kızlarımızın da dar pantolon giymemeleri için uyarıyorum(şükür ki bu uyarı bize değildi :) ) Sizlere yeni okul döneminizde başarılar.
Ardından herkes sınıflara dağıldı Onurun sınıfı sayısaldı ben ise basit bir dilciydim bu yüzden aynı sınıfta değildik,işte bu yüzden delireceğim bir okul senem başlamıştı.

Você leu todos os capítulos publicados.

⏰ Última atualização: Apr 17, 2018 ⏰

Adicione esta história à sua Biblioteca e seja notificado quando novos capítulos chegarem!

GöknurOnde histórias criam vida. Descubra agora