#33. Stydia Vs. Stalia.

2.7K 181 75
                                    

ACESTA NU ESTE UN FACT,VREAU DOAR SA STIU PARERILE VOASTRE PENTRU CA SI EU O SA LE SPUN PE ALE MELE. 

Stydia - imi place Stydia din multe motive,foarte multe,extrem de multe. Mi se pare genul ala de relatie comica cand trebuie,serioasa cand e nevoie si iubitoare in particular. O admir pe Lydia ca nu s-a indragostit de el datorita lucrurilor pe care i le cumpara,nu s-a indragostit de el pe interes. Usor,usor a inceput sa simta ceva pentru el. Si eu cred ca relatia lui cu Malia este, doar pentru ai demonstra Lydiei ca il iubeste. Deci,mai pe scurt eu inca astept Stydia. 

Stalia - mi se pare ciudata iubirea nesfarsita pe care Malia i-o poarta lui Stiles. E prea brusca si m-a lasat rece,sincer eu cred ca ea este pe interes. Si acum,nu pot sa cred ca unii o prefera pe ea si au spus ca Holland ar trebuii sa paraseasca show-ul. Wtf is wrong? Malia a venit in sezonul trei,pe la sfarsit,in timp ce Lydia a fost alaturi de ei si la bine si la greu. Se vede cu ochiul liber,concurenta dintre Malia si Lydia. Nici faptul ca s-a creat o petitie ca Shelley sa paraseasca serialul nu este prea dragut,este doar un personaj. Ea si Dylan nu au nici o treaba in viata reala,so nu o urati pe Shelley,urati-o pe Malia. :))

Scuze pentru fanii Stalia,nu m-am putut abtine. :)) Astept parerile voastre,atat despre Stydia cat si despre Stalia. Va pup. <3

Si inca o intrebare: va plac chestiile de genul? Ca sa stiu daca mai fac sau nu. :))

Teen Wolf // factsWhere stories live. Discover now