|1|

15.3K 688 207
                                    

♡Canlarım♡

Hadi bakalım yeni kurgu herkes sağ ayakla girsin ;)

▪▪▪▪

"Kız Allah senin canını almasın.Senin gözün kör olsun emii.Rezil ettin gene beni.Niye kavga ettin Hayriye teyzenle?Bıktım senin bu kavgalarından."Annemin sövmeleri eşliğinde bir adet anne terliğini kafama yedim.Kafamı ovuştura ovuştura odama çıktım.

Bıktım anne terliğinden yav.Her seferinde bir kadın aynı yere atabilir mi???Büyücü bu kadın yeminle.

Ha bu arada bendeniz Deniz Şafak.Apartmanın meşhur cadısı.Deli diye tabir ettikleri kız ne delisi kimmiş deli.Onlar deli bir kere.Ben ileri zekalıyım sadece.Tabi az önce ne olduğunu merak ediyorsunuzdur.Hemen anlatıyım.

Hayriye teyze var bizim apartmanda.Kadın tam bir manyak.Ha sadece o değil hepsi deli bunların.Tek genç benim apartmanda.Ve delircem bunlarla.Neyse.Her zamanki gibi bugün de tutturmuş sana koca bulcam.Ya yaşım daha 16 neyin kocası.Evde kaldın diyor bana.Yok onlar 15 yaşında evlenirmiş de bilmem ne de.Banane.Bende yine açtım ağzımı yumdum gözümü.Evde kalan sensin,gelmişsin 40 yaşına hala daha gencim diyon turşun çıktı turşun,kendini klopatra falan sanıyon heralde falan filan baya saydırdım.O kadar çok saydırdım ki aklıma gelmiyor dediklerim.Tabi annem bu gürültüyü duyup geldi yanımıza.Biz yine kapıda kavga ediyoruz tabi hala.Tuttu annem kulağımdan kıza kıza çıkardı yukarı.Evde de bir posta azar yedikten sonra aldı terliği eline fırlattı kafama.Sonrasını zaten biliyorsunuz.

"Kızzz gel çabuk yanıma."Ahanda bir tane daha geliyor terlik.Yüzümü eşkite eşkite indim annemin yanına.

"Git Hayriye teyzenden özür dile bakiyim.Kadına bağırıp duruyon.Nenen yaşında o senin."

"Nenemse neneliğini bilsin yahu.Sanarsın klopatra öyle bir makyaj yok.Yav ben 16 yaşındayım bir kere bile siyah ruj sürmedim.Kadına bak.Zaten bir eyeliner çekiyor.Maşallah saçına kadar.Bir de gelmiş bana koca arıyor.Evde kaldın diyor.Ulan 16 yaşındayım ben daha."Annem bir anda kıkırdamaya başladı.Sonra birden ciddileşti.

"Olsun sus kız.Küslük olmaz hadi git özür dile."Oflaya puflaya dışarı çıkıp kapıyı sertçe kapattım.Ayakkabı yerine terliklerimi giydim.

"Kız kırdın kapıyı az yavaş kapat."Annemin bağırmasını duyunca sinsice gülüp hoplaya zıplaya indim Hayriye teyzenin evine.

Hayriye teyzenin kapısını çalıp beklemeye başladım.Kapı bir anda açıldı ve bir gülme sesi duydum.Kafamı kaldırdığımda bir gökdelen gördüm.Aman tonrem o nasıl boy?

"Sen kimsin ve Hayriye teyze nerde?Ayrıca bana niye gülüyorsun?Sus yoksa geliyor yumruk."Bunu söyler söylemez sırık çocuk hayali bir fermuar çekti ağzına.
Ve benim içeriye geçmem için yol verdi.

"Hayriyeee teyzeeee."

"Noldu pasaklı Deniz"Ahanda rezil oldum.Off Hayriye teyze off.

Hayriye teyzenin yanına gidip fondotenli yanaklarını iğrenerek sıktım.Yalakalık yapmalıydım yoksa tüm kirli çamaşırlarım bu tanımadığım sırığın önüne dökülebilirdi.

"Ee annem seni yemeğe çağırdı.Ya hani sen gelsen diyorum.Bilirsin çok severim seni."İnanmaz gözlerle bir bana bir de hala ismini bilmediğim çocuğa bakış attı.

"Sen mi ben çok seviyorsun.Hıh gülüyim de boşa gitmesin bari."Bunu dedikten sonra gülüşünü duydum şu sırığın.Boyu da varmış baya maşallah maşallah.Neyse konumuzdan sapmayalım.

"Eveet Hayriye teyzecim.Annem senin şu sevdiğin yaprak sarmalarından da yapar."Hayriye teyzenin gözleri fal taşı gibi açıldı.Fena yerden vurmuştum onu.

"Tamam tamam.Gelmez olur muyum hiç.Ama misafirim var.O da gelicek ancak o şartla gelirim."İğrenir bakışlarımı sırığa çevirdim o da bana alayla bakıyordu.

Ayağa kalktım ve omzuna çarparak yanından geçtim.Tam olarak yapmak istediğim hareket buydu işte. O sırada söylemek istediğim şeyi söyledim.

"Tamam gelsin şu sırık oğlan da.Akşam 8'de hazır olur yemek.Geç kalmayın."Deyip kapıyı arkamdan büyük bir çevikle kapatıp ayaklarımı popoma vura vura eve doğru yol aldım.Ayaklarımı yere vura vura çıkıyordum merdivenleri.Nefret ederdim misafirlerden.Bir yandan da sinirim yatışsın diye en sevdiğim şarkı olan Senden Daha Güzel şarkısını mırıldanıyordum.Bu şarkıyı hep çok beğeniyordum yahu.

Bizim evin önüne gelince her zaman yaptığım şeyi yaptım ve ayaklarımla kapıyı tekmelemeye başladım.Annem de söylene söylene kapıyı açtı.

"Bir kere de yanına anahtar alsan ölürsün dimi Deniz.Yavrucum kırıcan bu kapıyı en sonunda.Zile bassan ölür müsün?"Kaşlarını kaldırmış bana bakıyordu.Omuz silkip ayakkabılarımı çıkarıp girdim eve.

Çekingen bakışlarla anneme baktım.Ben çekingen diyorum ama şuanki bakışlarla iğrenç bir tipe sahip olduğumun farkındayım.

"Anne şeyyyy."Annem sorduğu patatesten kafasını kaldırıp tip tip baktı bana.

"Ney kız gene ne yumurtluycan söyleee."Eveet beni çok iyi tanır ama şu söyliyceğim şeyden sonra beni tanımak isteyeceğini hiç sanmıyordum.

"Akşam misafirlerimiz var anne.Ve yaprak sarma istiyorlar.Ellerinden öper."Dedikten hemen sonra flash moduna bağlayıp annemi şaşkın bakışlarla arkamda bıraktım.Annem de yine söylenmeye başlamıştı zaten.

《SON》

Apartman CadısıWhere stories live. Discover now