Deo:3✅

203 14 2
                                    

- Novi Dom

-------------------------------------------------

*Flashback* 

- Boze, koliko je samo mrtve dece na podu. Ko bi ovo mogao uraditi sam? - Pitao je najnoviji policajac. Tuga i ljutnja ga je okupirala. Oshio odgovara mirno.
- Ovo je nas posao, moramo se nositi sa ovime. Naucices da zivis sa ovime.

Odjednom njihova paznja se usmerava ka zidu.

" Da li ti se svidja sta sam napravio za tebe, Ena? Uskoro ces pripadati meni.

A.D. "

- Moramo pod hitno naci tu devojku. 

*Ena's P.O.V* 

Yuno, Nex, i ja smo usli u skolsko dvoriste. Imala sam tesko jutro, jedva sam se probudila. 
Ispred ulaska u skolu, stajao je jako dugacak red studenata. 
- Sta se desava? - Promumlala sam, pogledavsi u Sofiju. 
- Verovatno pregledavaju sve osobe, jer sam cula da je nestao neciji fajl, od neke devojke koju A.D. trazi.. - Rekla je Yuno, koja je zevala, drzeci se za ruku Nex-a, koji je uporno pokusavao da pronadje svoj telefon. 
- Jadna devojka bukvalno, ne bih volela da to budem ja, hahaha, kako glupo uopste da mislim o tome, sto bi ubica trazio bas mene lol. - Rekla sam kroz smeh, dok je Yuno ozbiljno gledala u moje oci. - Je l' sam nesto pogresno rekla?-- naleteo je tata od Yuno. 
- Dobar dan. - Pozdravili smo se. 
- Zdravo tata, - zagrlila ga je Yuno. - Ovo je Sofija, a ovo Ena. Moje prijateljice. - Nasmejala sam se i pruzila ruku, da bi covek pogledao u mene u shooku. 

- Molim? 
- Da li si ti Ena S.?
- Pogledala sam u Yuno i ostale nesigurno, i pocela polako da se odaljavam, klimnuvsi glavom. 
- NASLI SMO JE. - Krenula sam sam da trcim bez razmisljanja, sva uplasena, ali su policajci poceli da trce. 

*Seungbae P.O.V* 
- Da li ste sigurni da samo njen fajl fali?
- Da, pregledali smo sve ostale,
- Rekla je direktorka. - Jadna devojka, mora da je uhodi vec neko vremena. 

*A.D. P.O.V* 
- Da, morate da dodjete ovde, zadrzacu se jos malo u ovom gradicu. Da, da. - Pricao sam na telefonu, dok sam kroz prozor napustene zgrade gledao u skolsko dvoriste, kako necija, jako poznata figura trci. - Mmm, nece vas uhvatiti, treba mi J. da mi osigura sisteme, kada mi bude trebalo, moj talenat je ubijanje, a ne hakovanje. - Promumlao sam zadnju recenicu, posmatrajuci je. 

*Ena's P.O.V* 

Ipak su me uhvatili, okrenula sam se ka policajcu, da procitam ime. Yang Seung Bae, ok, hot si hehe. AL STA ZELE OD MENE? - O cemu se radi..? 
- Moracemo da te uzmemo u pritvor. - Rekao je, hladno. 
- Ali zasto..? 
Posle svega toga, secam se samo da sam se onesvestila, a trenutno se nalazim u sobi sa jednim prozorom, koji je jako visok, ne mogu ni da se popnem da vidim nesto. Imam samo krevet i mali orman. GDE JE HRANA? Zasto sam ovde? ALO POLICIJA? Odjednom se culo kucanje na vrata, ustala sam, da otvorim, ali nisam mogla, culi su se lanci. Nemoj mi reci.. 
- Ovde Yang. - Oho, opet onaj.. - Sada cemo te pustiti da dobijes veceru, i to je to. 
-Ali zasto sam ovdee..? - Pocela sam da udaram u vrata, slabasno i smoreno, pocela sam i da kukam. - Uhuhuhuhuhuhhh, ovde je tako dosadnooo, pustite meee.. ;-; 
- A.D. ide za tobom, moramo--- I posle toga nista nisam cula. Sela sam na krevet, uzela jastuk, i zabila glavu u njega. Zasto? ZaSTo?! 
- ALI GDE MI JE PORODICA? DA LI MOGU DA IH VIDIM? MOJI PRIJATELJI..? 
- Izvini, ali samo cemo ti dopustiti da ih jednom da zoves, cisto da im kazes da si ziva i to je to. 
- I'm dying inside tho.. -
Promumlala sam. 
- Izvini, nesto si rekla? 
- NE, NE.. Al dobro, barem da ih cujem.. 
Otkljucali su vrata, i pustili me da izadjem, razgledala sam okolo, nije mesto lose zapravo, samo mi se ne dopada sto cu zivot provoditi u sobici sa krevetom, ormanom i visokim prozorcetom sa kojeg ne mogu videti ni drvo. Blame my height.. 
Prvo sto sam uradila, nazvala sam svoje. 
- Da, da, mama.. dobro sam ovde.. da.. A.D. ide zamnom.. ne, ne znam zasto.. ma psihopata bre. Kako je macka? Tuguje bez mene..? I ja bez nje.. Da, da, nju vise volim od svih vas. Kao da to ne znate.. 
Nakon sto sam zavrsila sa razgovorom, zamolila sam ih da nazovem svoje prijatelje. Ali mi nisu dozvolili.. 

*Yuno's P.O.V* 

Nex je dosao samnom, na veceru kod mojih. Imali smo pohovanu piletinu sa pomfritom. Medjutim, to nije sad bitno, bez obzira koliko je ukusno i lepo mirise. Medjutim, nismo ni mogli da jedemo kao obicno. Razmisljali smo o Eni, sta se desilo sa njom..
Kako mogu samo tako da je uzmu i da nam nista ne kazu? Bukvalno ona nam je bliska drugarica, a tata samo tako.. ravnodusno.. razumeli bi sta se desava kada bi nam ispricao. Verovatno ne zeli da nas brine, ali se ovako jos vise brinemo, kada znamo da ju je policija uzela, da su je namerno trazili. 
- Tata.. zasto..? - Opet sam pitala, ali me je pogledao vec ljutitim pogledom, i udario pesnicom od sto. Trgnuli smo se, i ocima sam pokazala Nex-u da krenemo u moju sobu. 

*Ena's P.O.V* 

Lezala sam na krevetu, sita i prazna u isto vreme. Razbacala sam se cela, vec presvucena u spavacicu. Obicno kod kuce spavam u gacama i maj'ci, al ne bih da mi Bae naleti u sobu i vidi me takvu. Or mozda zelim? ;) 
Ok, otkud mi mozga da razmisljam ovako, dok sam u ovakvoj situaciji. Sta ako A.D. dodje po mene? Sta ako me nadje? A mozda nece.. ovo je ipak policija.. Hmm.. je l' lep? Ok, nije vreme da razmisljam o tome. On je jebeno serijski ubica, dao sam sebi onakvo ime po broju zrtava, to nije ok. Trebalo bi da se opustim.. 
Pokrila sam se tankim cebetom, i zagrlila jastuk. Ovo ce mozda biti i najduza noc u mom zivotu. 





HIS PREY: ❌Donde viven las historias. Descúbrelo ahora