Deel 7

1K 67 1
                                    

Pov Timo

Ik liep naar de voordeur om hem open te maken. Ik zag Jason, Sophie en Mike het vriendje van Sophie toen ik de deur opende. Mike stond tussen Sophie en Jason in. Sophie keek boos en verdrietig tegelijk en Jason keek verward voor zich uit. Mike stond daar maar ongemakkelijk. 'Hey kom binnen' zei ik nadat ik ze een knuffel gaf. Ze liepen naar binnen en gingen naar de woonkamer. 'Broertje!' Riep mam meteen toen ze Jason zag. Jason moest lachen en knuffelde haar en de rest. 'Hey Soof, Mike, leuk dat jullie er ook zijn' zei mam. En ter informatie, Mike en Sophie zijn geen mates. Toen Sophie 23 was en haar mate nog steeds niet had gevonden gaf ze het op en op haar 25e had ze verkering met Mike, die ook zijn mate niet heeft gevonden. Ze hebben dus al een jaar.

'Waar zijn Chase en Fay?' Vroeg hij. 'Wow, jij hebt veel gemist gast, die zijn allang verhuist' zei Liam. 'Echt? Waar?' Vroeg hij. 'Ergens in de roedel, we kunnen er morgen wel even heen aangezien im ze ook moet zien' zei Brandon. 'En wie is dit?' Vroeg Jason en wees de mate van Brandon aan. 'Dit is mijn mate' zei Brandon ongemakkelijk. 'Laat haar toch zelf praten, echt elke keer als ik dat aan iemand vraag antwoorden ze zelf inplaats van zijn of haar mate' zei Jason grinnikend. 'Ze, uhm, ze kan niet praten' zei Michael zacht. Jason keek geschrokken. 'O, sorry' zei hij. We gingen allemaal zitten en ik stelde Isabel ook even voor.

Pov Jason

Toen we gingen zitten keek ik Sophie even aan waardoor mijn wolf, Kay, helemaal gek werd omdat die Mike naast haar zat. F*ck! Waarom moest ik nou zo nodig weggaan!? Inplaats van dichterbij mijn mate te komen, ben ik verder weggeweest! Ik heb haar nog niet privé gesproken want die Mike plakt zowat aan haar. Wat mij zwaar irriteert. Na een gesprek met Brandon, keek ik weer naar Sophie. Wat is ze mooi. En als ik eerlijk mag zijn, vond ik haar allang echt leuk, alleen ik wilde mijn mate vinden. Ik wist niet dat zij het was! Als ik dat had geweten! Dan waren we nu zeker gelukkig geweest! F*ck! Dit is echt kl*te.

'Uhm, Sophie, kan ik je even spreken? Alléén?' Vroeg ik nadat ik wat moed had verzameld. Ze keek me emotieloos aan. 'Oke' zei ze en stond op. We liepen stil naar de tuin. Wat als ze ons afwijst? Toen Kay dat zei voelde ik een steek in mijn hart. Ik hoop niet dat ze dat gaat doen Kay, ik hoop het niet. 'Waarover wilde je praten?' Vroeg ze, alsof ze van niks wist. 'Dat weet je dondersgoed Sophie' zei ik zuchtend. 'Wij, zijn mates, en dat weet jij' fluisterde ik. Ze zuchtte. 'En wat wil je dat ik doe? In jouw armen springen? Blij zijn dat ik mijn mate heb gevonden? Mike achterlaten, en naar jou toekomen? Dacht het niet Jason. Ik heb lang genoeg gewacht en ik kan Mike nu niet opeens verlaten. Als jij 10 jaar geleden jouw zoektocht nou hier begonnen was, dan konden we gelukkig leven, zoals alle mates doen' zei ze verdietig. Ik keek schuldig naar de grond.

'Het spijt me. Als ik had geweten dat jij mijn mate was, was ik hier echt wel gebleven. Maar dat is nou eenmaal zo gebeurd' zei ik zuchtend en keek haar weer aan. 'Inderdaad, en we kunnen niks terugdraaien Jason' zei ze met tranen in haar ogen. Ze draaide zich om en liep weer naar binnen. Shit! Ik heb het verpest man! Wat nu? Was dat een afwijzing. Ja natuurlijk idioot! Ze wilt ons niet meer! Door jouw domme kop 10 jaar geleden! Jankte Kay in mijn hoofd. Ik sloot de link zuchtend af en liep ook naar binnen. Ik geef niet op Sophie, ik moet en zal jou krijgen. Al kost het mijn leven...

Pov Brandon

Tante Hely en Justin waren weg net als Sophie en Mike. Jason zou hier logeren. Toen het laat werd gingen we naar onze slaapkamers om te slapen. Mijn mate was al na het eten gaan slapen. Ik liep rustig mijn slaapkamer binnen. Ik liep naar bed en zag dat mij mate met potlood en papier in haar hand in slaap was gevallen. Voorzichtig haalde ik het papier en potlood uit haar hand en legde het neer op het nachtkastje. Ik legde haar goed op bed. Ik grinnikte even om wat ze aan had. Ze had een schattige panda onesie aan. Ze sliep met haar mond een beetje open. Ik zuchtte tevreden.

Mate van Brandon🤗💗😴💤

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mate van Brandon🤗💗😴💤

Ik liep naar de badkamer om te douchen. Na het douchen kleedde ik me aan en liep naar bed. Ik pakte uit nieuwsgierigheid het papiertje van mijn mate. Ze had twee vleugels getekent, een van een engel, en een van een demoon. Engel of demoon, stond er.

 Engel of demoon, stond er

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tekening

Eronder stond, "Ik gaf mijn ziel op, ik ben schuldig van verraad, ik heb de controle verloren". Huh? Wat betekent dit nou weer? Heeft mijn mate dit geschreven? En getekent? Dit is vreemd...

Hey Kneusjes💖

Omg!!!! Jason en Sophie blijken toch mates te zijn😱😱😱
Gaat het goed komen tussen die twee???
En wat bedoeld de mate van Brandon met die tekening??

Willen jullie een keer een hoofdstuk met de personages?? Spam dan in de comments!

Tnx voor het lezen💖💗💘❣💓💝

VoteComment

The Twins Special MatesWhere stories live. Discover now