1- Selam!

11 0 0
                                    


     "Ay , ne kadar yakışıklı çocuk ya."
"Of Nida gözünle yedin çocuğu" Derin' den  gelmişti bu sitemli sözler .Nida da farkındaydı bunun ama napabilirdi ki .Kızıl  kıvırcık saçlarını savurdu ve mavi gözlerini kapadı, her zaman yaptığı  gibi,Berk'in ona doğru gelip beyaz yüzünü nasıl okşadığını hayal etti ama çok geçmeden bu hayal cırtlak bi çığlıkla yarıda kesildi .
- Beeeerrrrkkkk!!!
-Yine ne var Sena,dedi Berk kahverengi saçlarını eliyle düzeltip ,ela gözlerini kaydırırken.
-Çok ,ah çok önemli ,dedi nefes nefese
-Ne? Uzatma be kızım söyle işte ne varsa
-Bittiniz siz.
-Biz derken?
-Ne bizi oğlum,kim olabilir ? Sen Nihat ve Salih tabii ki .
-Yine n'aptık lan ,bu defa Salih konuşmuştu .
-Dün dövdüğünüz çocuk polise gitmiş.
-Haydaaa
   Üçü birlikte müdürün odasına doğru yürüyordu ki Nida kesti yollarını . Hemen ikiz kardeşi Nihat'ı sorgulamaya başladı "N'aptın yine be?"Nihat anlattı herşeyi .Nida  istemsiz bi şekilde elini ağzına götürdü ve "Hih" dedi .
                                 *
Akşam yemeği için sofraya yeni oturmuşlardı ki evin babası Selim Bey oğlunu sorgulamaya başladı .E haklıydı adamcağız bir iki olsa gençtir olur derdi ama Berk 'in kavgalarının haddi hesabı yoktu, hem polis de nerden çıkmıştı şimdi .Berk ne kadar haylazsa kendinden bi yaş küçük kardeşi Hira 'da bir o kadar uslu ve çalışkan bir öğrenciydi. Berk 11. Sınıf ,Hira ise 10. Sınıf öğrencisiydi ,annesi gibi sarı saçlı ve babası gibi yeşil gözlü alımlı ve güzel bi kızdı . Babası abisini aşağılamak için onu överken iyice şımarmıştı ve bu durum Berk 'in hiç hoşuna gitmesede hep yaşıyordu .Daha fazla dayanamadı ve tabağını bitirmeden izin alarak odasına çıktı . Telefonundan en sevdiği rapçi olan Şanışer'in Sokrat ST ile seslendirdiği "PROLETARYA" şarkısını açtı.Nida 'nın da en sevdiği rapçiydi Şanışer ve bu bir mucizeydi, en azından onun için...
                                  *
Güneş güzel yüzünü henüz yeni göstermişti ki Nida kardeşinin odasına bi baskın düzenledi;
-Günaydıııınnn!!!
-Belki bana aymadı ne biliyosun ,sana aydı diye banada aymak zorunda mı ?,dedi yüzünü ekşiterek.
-Off,yine formunuzdasınız Nihat Bey. Hadi aşağı gel kahvaltı yapıcaz.
Aşağı indiklerinde ikiside annelerinin yanağına  birer öpücük kondurdu ve bi güzel doyurduk karınlarını.
                                 *
-Of nerde kaldı şu Derin ?
-Aman Nihat ne meraklısın şu kıza.
-Bi git Salih, sen ne anlarsın ki aşktan!
-Nihat KARA!!!
-Burdayım Hocam!     (Tak tak)
-Gel!
-Geç kaldığım için özür dilerim Hocam.
-Geldi seninki. ,dedi Berk Nihat 'ı dürterken .Derinin gelmesine Nihat kadar sevinen iki kişi daha vardı bunlarda tabii ki Sena ve Nida'ydı. "Nerdesin kızım sen ?"dedi Sena iri gözlerini daha da büyüterek,"Göbek atıyodum Sena.Gel dansözüm ol."dedi Derin tersleyerek açık kahve gözlerini devirip düz siyah saçlarını savururken. Onlar hep böyleydi zaten, birbirlerini hep terslerlerdi ama çok severlerdi birbirlerini ve herkes de bilirdi bunu. 
O sıra da Sena yine Nida' nın onları dinlemediğini ,çünkü o an da  Berk 'i kesmekle meşgul olduğunu görünce bi çimdik attı kızın koluna . Acıyla bağırdı kıvranıp durdu kolunu ovuşturarak."Kuzenim diye demiyorum yakışıklı olabilir ama bizi de dinle be Nida..."dedi Sena sitemkâr bi tavırla.
                                  *
Sonunda bitmişti şu ders , zilin çalması ile herkes bayram etti adeta.Nihat Nida'ya dilenmek ve Derin'e sırnaşmak için kızların yanına gitti,Salih 'i de getirmişti peşinde. İlk işi para mevzusunu halletmekti.
-Nida para versene .
-Ya Nihat, var işte paran.
-Kardeşinden mi sakınıyosun be .Ayıp,ayıp.
Koca bir iç çekti Nida cebinden para çıkarıp Nihat'a verirken .
-Derin diyorum ki ,bize gelsenize ders falan çalışırsınız.
Yine gözlerini devirdi Derin ama bilmiyordu ki Nihat onun en çokta bu hareketini seviyor. Berk geldi yanlarına " Selam kızlar,selam Nida!" dedi Nida 'ya bakarak yüzünde ki şaşkın ifadeye tebessüm ederken.Akşam olmuştu ama Nida hâlâ etkisindeydi o kelimenin, "Selam!"artık her hatırladığında mutlu olabilecekti bunun için...

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Apr 24, 2018 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Platonik AşıkHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin