Cap 10 ( Plecarea )

2.1K 96 2
                                    


Acuma de unde să încep, a da, este prea curat în sufragerie, ar trebui să fac ceva dezordine adică tot o să mă bat cu un necunoscut ar trebui să distrug ceva pe aici, canapeaua asta nu stă bine aici ( o i-au și o arunc undeva prin casă ), peretele ăsta e prea frumos, iar masa asta rotundă de sticlă nu stă bine aici ( i-au masa și o arunc în perete, făcând o gaură de toată frumusețea ), așa totul este gata acuma mai trebuie hologramele cu mine și un băiat.
Mă gândesc la un băiat care stă în mijlocul sufrageriei plin cu sânge și cu inima jos lângă el, iar acuma eu tot jos stau într-o baltă de sânge cu inima scoasă, mă gândesc la asta apoi un nor roșu apare, iar corpurile noastre stau jos într-o baltă de sânge, Este atât de real îmi vine să plâng, nici nu vreau să îmi imaginez ce fel for face familia mea când o să mă vadă așa mai alea Mark cu Adolfo, era așa fericit când ma văzut că eram din nou acasă, iar acuma plec din nou departe " Nu uita că o să vii înapoi " , " Da Raia, dar o să fiu foarte departe de ei 6 luni" , " Crezi că mi-a îmi convine Adelais și eu trebuie să stau departe de Drake departe 6 luni " îmi spune ea nervoasă "Acuma pleacă din haita a trecut o oră de când au plecat de acasă " , " Bine ".
Îmi i-au bani și plec din casă, alerg prin haită și ajung la graniță, dar înainte să trec granița îmi ascund simțurile de vârcolac și îmi schimb înfățișarea, acuma arătând așa

Îmi i-au bani și plec din casă, alerg prin haită și ajung la graniță, dar înainte să trec granița îmi ascund simțurile de vârcolac și îmi schimb înfățișarea, acuma arătând așa

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


*** peste o oră ***

Sunt în avion așteptând să decoleze.

" Dragi pasageri, vă rugăm să închideți telefoanele și să vă puneți centurule de siguranță, o să decolăm în 5 min. O zi bună "

Adolfo pov.

Mark: A sunat ?!?

Eu: Nu !!

Mark: De ce nu a sunat, oare !?

Eu: Nu știu !!

Mark: Ar trebui să o sunăm noi !!

Eu: OK !!

O sun pe Ade, dar nu răspunde are telefonul închis.

Eu: Nu răspunde, are închis telefonu !!

Mark: A pățit ceva, simt asta, lupul meu este trist și spune mereu " A plecat nu se va întoarce curând " !!

Eu: Nu are ce să pățească în plus nu poate să intre nici un intrus în haită, sunt gărzi peste tot !!

Mark: Sper !!

Tata(A): Am ajuns !!

Mark: MĂ DUC LA, ADE !! spune el în timp ce iese din mașină și aleargă spre casă.

Tata(A): Adolfo te-ai des... !!

Îmi spune tata ceva dar un țipăt care se transformă într-un urlet de tristețe ne face să ne oprim din vorbit. Alergăm spre Mark să vedem ce s-a întâmplat, iar când intrăm în casă toată sufrageria era distrusă, iar Mark stătea pe jos lângă Adelais care era plină de sânge " Surioara mea s-a dus și numai din vina mea, nu trebuia să o las acasă, sunt un frate groznic " îmi spun eu în timp ce mă uit la Ade care stătea în bratele lui Mark.

Mark pov

Cobor din mașină și alerg spre casă să văd dacă Adr este bine, iar când intru în sufragerie totul era distrus, iar pe jos era Ade într-o baltă de sânge, un țipăt de durere răsună prin toata casa transformându-se într-un urlet de tristețe, pe usă intră Adolfo care rămâne într-o transă uitându-se la Adelais, iar tatăl lui Ade o ține pe Alda care se zbate în brațele lui Aldo plângând și țipând că vrea să vină la Ade, Liam cu Eiran plâng în timp ce au venit lângă mine și l-au luat pe băiatul care zăcea și el mort într-o baltă de sânge alături de Ade, iar mama încerca să o liniștească pe Alda care plângea după Ade.

Ade pov.

Avionul a decolat, iar un urlet s-a auzit zguduind geamurile de la avion " Era Mark " , " De unde știi " , " Drake, știa că o să se întâmple ceva, fiind sufletul nostru pereche, așa că Mark când te-a văzut a urlat de tristețe când te-a văzut " , " Crezi că am exangerat cu scena din sufragerie, Raia !! " , " Nu, din potrivă ai făcut bine, iar haita acuma este în siguranță " , " Ai dreptate ".

Destinul Lunei SupremeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum