Chapter 14 - "Niall is nu mijn ik-ben-bang-in-het-donker-vasthoudt-buddy."

252 14 2
                                    

Chapter 14

---------

Het is een nieuwe dag. Een vrolijke dag, om eerlijk te zijn. Over twee dagen vertrek ik naar Amerika, maar in de tussentijd wil ik zo veel mogelijk tijd doorbrengen in het ziekenhuis, met Harry en met mijn vrienden.

Ik ben momenteel in het ziekenhuis en probeer Scarlett te helpen met het uitkiezen van een outfit voor een schoolfeest. Het gaat de laatste tijd steeds beter met haar, dus ze mag er gerust heen. Zayn is in de andere kamer met Imogen aan het spelen. Ik heb hem al een hele tijd niet gezien, dus hopelijk kunnen we vandaag wat bijkletsen.

"En dit dan?" Vraag ik en tik op een roze jurkje op de iPad. Scarlett kijkt me aan. Ik hoor haar gewoon in mijn hoofd 'meen je dit' zeggen. Snel tik ik het weer weg. "Niet dus..."

De deur van Scarlett's kamer zwaait open en Zayn komt naar binnen gelopen. "Heuy." Zegt hij met een snoepje in zijn mond.

"Zayn, kun jij ons helpen? Scarlett heeft een feest volgende week en ze heeft een outfit nodig." Vraag ik hem. Hij gaat op het bed zitten en kijkt op de iPad. Soms kijkt hij naar Scarlett, die naar de muur staart.

Na een tijdje houdt hij de iPad weer voor onze neus. Er staat een foto op van een donkerblauwe jurk met een soort kanten bloemenprint erop. Hij komt tot ongeveer bij haar knieën en is echt heel mooi. "Wat vind je van deze?"

"Super!" Zegt Scarlett blij.

"Daar moet je rode lippenstift bij doen, dat is hot." Grijns ik. Scarlett duwt me lachend van het bed af. "Heel erg bedankt, Zayn." Zegt ze dankbaar.

Zayn staat glimlachend op. "Geen probleem. Als jullie het niet erg vinden, ga ik nu even koffie drinken."

Ik krabbel overeind en loop achter hem aan. "Wacht op mij! Scar, ik kom zo weer." Zeg ik nog, maar Scarlett luistert al niet meer. Ze heeft het te druk met staren naar haar jurkje.

"Hoe is het ermee?" Vraag ik, voordat ik een slokje van mijn koffie neem.

"Ja, gaat wel goed. Perrie en ik dachten erover na om volgend jaar te gaan trouwen, maar management heeft alweer een tour voor ons geregeld." Zegt hij met een beetje een zielig gezicht. Ik heb serieus medelijden met ze. Perrie en Zayn zijn nu al langer dan vier jaar verloofd, maar omdat ze het beide zo druk hebben, vinden ze geen tijd om ook echt te gaan trouwen.

Ik zet mijn koffie voor me neer. "Wat als jullie nou trouwen als je weg bent? In een ander land, zeg maar."

Zayn haalt zijn wenkbrauwen op. "Dat zou fantastisch, maar ook heel moeilijk zijn. Zeker als zij ook weg is."

"Heeft Little Mix ook een tour volgend jaar?" Mijn ogen worden groot. Zayn knikt. Fijn is dat. Cher is de komende maanden druk bezig met haar nieuwe album, dus dat wordt nieuwe vrienden zoeken. Gelukkig heb ik Kiki nog.

Dan zet ik een nadenkend gezicht op. Zayn kijkt me vragend aan. "Wat als ik nou voor één heel jaar in Amerika blijf."

Nu is het Zayn's beurt om nadenkend te kijken. Hij neemt een slok van zijn koffie. "Je begrijpt toch wel dat we in onze vrije tijd gewoon naar huis komen, hè?"

Ik knik. "Maar dat is misschien drie of vier keer. Om daar nou voor thuis te blijven..."

"Je moet het helemaal zelf weten. Maar ik weet wel zeker dat Harry dan niet naar Holmes Chapel gaat, maar naar Londen om jou te zien. Denk daar maar eens over na." Hij gooit de lege beker weg en loopt weer terug naar de kinderkamer.

Twijfelend gooi ik ook mijn lege beker weg en loop hem achterna. Is dat echt waar? Waarom zou Harry in godsnaam niet naar zijn familie gaan als hij de kans krijgt? 'Omdat hij om je geeft, duh.' Maar hij geeft toch ook aan zijn familie? Dan krijg ik een geweldig idee. Geweldiger dan de uitvinding van de massagestoel.

Erasing Scars (Sequel to My Last Wish)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu