Capitolul III

1K 56 6
                                    

În primul rând vreau să-mi cer scuze pentru că nu am mai postat de 2 săptămâni dar promit să mă revanșez in acest capitol.
----------------------------
  
   Am ieșit din cabinet unde am dat de o mulţime de paparazzi care se pare că ne așteptau foarte nerăbdători ca să afle știri bombă despre noi şi relația noastră.

-Justin, Justin, Justin ce este intre tine şi această domnișoară? Ai decis să rămâi cu ea doar de dragul acelui copil din flori care urmează să se nască. Ne spuse un fotograf ,iar eu deveneam din ce în ce mai nervoasă pentru ceea ce îmi spusese despre copilul meu. Am simțit că Justin mă strânge din ce in ce mai tare de mână şi am observat că își inclestase maxilarul.

-Poftim? Ce ai spus despre copilul meu? Dacă vrei cumva să ajungi ca şi pacient in acest spital nu doar ca vizitator m-ai spune ceva despre iubita mea şi copilul nostru. Pe ea o iubesc din ce in ce mai mult şi îi voi fii alături mereu. Așa că hai valea din calea noastră. Spuse Justin după care mă trase de mână după el prin mulțimea de paparazzi.

   Am ajuns la maşină iar el mi-a deschis uşa după care s-a urcat şi el, a băgat cheia în contact şi sa întors spre mine.

-Amanda îmi pare rău pentru ceea ce a spus acel paparazzi, așa este viața mea şi trebuie să o înfrunt așa cum este, tu nu ești obligata să o faci iar dacă hotărăști acum să mă părăsești să știi că te voi înţelege, dar te rog nu-mi lua un lucru. Vreau să-mi văd copilul ori de cate ori voi putea chiar dacă tu poate mă urăști în acest moment eu tot te voi iubi mereu şi nu îmi pare rău că am făcut dragoste cu tine. Şi sper ca nici ţie să nu-ți pară rău. Îmi spusese Justin în timp ce își puse o mana pe abdomenul meu și una pe fața mea sărutându-mă ușor și apăsat cu o pasiune incontrolabila, i-am răspuns imediat la sărut. După ce ne-am desparțit din sărut din cauza lipsei de oxigen mai uitat fix în ochii lui şi am spus.

-Nu te voi părăsi niciodată şi nu-mi pare rău pentru ceea ce am făcut, şi eu te iubesc şi şi el sau ea te va iubi şi are nevoie de tine să fii lângă mine când voi naște şi oricând vor avea nevoie de sprijin. Ne-am sărutat scurt după care am pornit spre casa. Când am ajuns acasă m-am trântit direct pe canapea și am adormit instant. Am simțit cum două brațe mă înconjoară şi mi-am dat seama că era Justin care se pare că mă dusese până în dormitorul nostru unde mă asezase ușor pe pat şi m-a învalit cu o pătură pufoasa după care merse pe cealaltă parte a patului s-a aşezat lângă mine acum fiind faţă în faţă, mă sarutase scurt după care ma luat în brațe am zâmbit când ne-am simțit corpurile presate unul langa altul.

Perspectiva lui Justin

   Acum dormea liniștită lângă mine. Îmi părea așa de rău pentru ceea ce a spus nu mă gândeam că o vor jigni atât de rău acele animale însetate după bani. O voi proteja mereu si pe ea şi pe copilul din pantecul ei. V-a trebui să ne mutăm pentru ca dușmani mei să nu ştie nimic în legătură cu copilul pentru ca nu vreau să le facă rău niciunui dintre ei.

Peste 2 luni jumătate*

    Burta Amandei creștea din ce în ce mai mult în sfârşit avea 4 luni iar amândoi abia așteptam să se nască. Avea din ce in ce mai multe pofte dar şi greturi uneori şi chiar îmi părea rău de ea că trebuia să îndure așa ceva, dar nu-mi poate părea rău de ceea ce urma să se nască peste 5 luni.

    Era ora 2 noaptea iar Amanda ma trezit să merg să-i aduc de jos o pungă de jeleuri și spre surprinderea mea nu-mi aveam așa că m-am hotărât să merg să-i iau pentru că dacă ar știi nu m-ar lăsa să merg spunându-mi că îi v-a trece dar după ce s-a întâmplat data trecută când numai aveam nutella şi nu ma lăsat să merg i s-a făcut groaznic de rău dar ia trecut imediat ce i-am adus o ciocolata în schimb. Nici nu am mai urcat sus să mă îmbrac ci am mers într-o pereche de pantaloni de trening şi un tricou alb care îmi statea strâmt. Am luat 5 pungiari de jeleuri de diferite sortimente şi le-am plătit după care am ajuns acasă. Am urcat sus unde Amanda se uita confuza la mine.

-Unde ai fost? Mă întreabă ea.

-Nu contează. I-a pofticioasa mea mică.

   Nu mi-a mai răspuns ci doar s-a năpustit asupra lor, după ce mâncase 2 pungi mari şi spuse numai pot. M chicotit şi m-am aşezat lângă ea sărutându-o.

-Mulţumesc că l-ai păstrat. I-am spus şi am sărutat-o din nou.

-Îţi mulţumesc că ești lângă mine. Mi-a spus printre săruturi.

   Am început să ne sărutăm nebunește ea ajungând sub mine. Tot ce ne despartea corpurile să se atingă era burtica ei destul de mare pentru 4 luni. Mi-a dat tricoul jos admirandu-mi frumosul abdomen lucrat ore în şir la sală. Ea mai avea pe ea doar lenjeria intimă și nu ne gândeam nici unul dintre noi să ne-o dăm reciproc jos pentru că nu puteam merge mai departe decat punctul în care eram pentru că îi va face rău copilului iar niciunul nu vrea asta. Îi descantam corpul cu mii de săruturi pe fiecare parte a corpului. Ea își unduia spatele şi scotea câte un geamat la fiecare sărut ce îi dădea fiorii. Mi-am aşezat ambele mâini pe abdomenul ei care era destul de mare şi mi-am lăsat buzele pe burtica ei. Sărutându-o, ea îmi zambea ușor emoționată. La un momendat am simțit că ceva a mișcat şi atunci am realizat că era prima dată când micuțul a mișcat. Am ridicat-o în şezut pe Amanda și am sărutat-o adânc şi pasional amândoi tinandune mâinile pe burtica ei. Simțeam tot mai multe lovituri iar Amanda începea să geama de durere. Atunci am realizat ca pe ea o dureau aceste lovituri. Ne-am luat mâinile de pe abdomenul ei şi am așezato înapoi în pat, i-am spus să se întoarcă pe o parte iar eu i-am masat ușor spatele ea începând să se simtă mai bine. Într-un final a adormit la fel şi eu tinanduo în brațe de la spate.

    Noi ne iubeam din ce in ce mai mult şi chiar aveam de gând să o cer în căsătorie pentru a știi că nimic numai are să ne desparta.

    Dimineaţa a venit repede iar eu eram hotărât să o scot pe Amanda în oraş la cumpărături pentru bebe.

-Iubito. Vreau să ieșim deseară în oraş. Îmi acorzi aceasta întâlnire?

-Da. Îmi spuse puţin rusinata.

-Mulţumesc. Am puțină treabă în oraş revin cât de repede pot. Îi spun și  îi dau un sărut.

-Bine. Ne v-a fii dor de tine.

-Şi mie de voi. Am spus ieșind pe usă.

   Am plecat în oraş unde eram pornit să fac totul să iasă perfect. Am mers la cel mai select restaurant din oraş şi am făcut o rezervare, după la cea mai scumpa bijuterie din oraş. I-am luat cel mai superb inel unul pe măsura ei, era subţire din aur şi în mijloc avea un diamant albastru. Era superb. Am ajuns acasă şi am observat că  era 6 jumate iar noi la 7 jumate aveam rezervare.

-Iubito am ajuns.

-Bine iubire. Sunt sus m-ai am puțin.

-Nu te grăbi, merg să fac un dus.

   Am terminat dusul şi am ieșit din baie gata îmbrăcat.

-Amanda hai.

-Acum. O vedeam în capătul scărilor purtând o rochie crem care îi scotea în evidență burtica. Arata absolut minunat.

-Ești cea mai frumoasa din lume. îi spun apropiindu-ma de ea şi sărutându-o pe obrazi iar după pe buze. Îmi răspunse la sărut. Am luat-o de mână şi am condus-o până la maşina, i-am deschis uşa şi a intrat am intrat după eșecul pe partea mea şi am pornit. O vedeam gânditoare iar când am ajuns am trezit-o la realitate printr-un sărut. Ea mi-a zâmbit dulce.

   Am intrat în restaurant, ne-am aşezat la masă şi am început să râdem de tot felul de amintiri.

-Vreau să te ridici puţin în picioare.

-Bine. îmi spusese ea. M-am aşezat în genunchi în faţa ei, îi vedeam fața extrem de uimita.

-Vreau să-ți spun ceva. Vrei să fii soția mea? îi spusesem emoționat.

-Aaa........

----------------------------

Vreau să-mi spuneți voi dacă vreți ca ea să-i accepte cererea în căsătorie?
Vreau păreri legate de acest capitol ce va plăcut şi ce nu.
Un mic vot vă rog.!

v-am pupat! :x

I am pregnant with a...star(Belieber)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum