Capitolul 1

424 9 1
                                    






În urmă cu 8 ani

POV Ervin Reysson ( Rey)

California

-Heeei, mignona mea preferată!

-Bună, Ervi! Ce faci? Mă gândeam că nu mai vii. Au trecut 15 minute de când te aștept.

- Micuță Aimee, am o sumedenie de scuze pentru întârzierea mea.

-Sunt încântată să le aud. Hai, spune-miiii.

-Știu că mâine este 15 Februarie și este ziua ta, nu am uitat și nu o să uit niciodată. Am fost să caut un cadou potrivit pentru o domnișoară deosebită. Am fost foarte agitat dar într-un final am găsit cadoul de nota 10, pentru o aniversare de 12 ani minunați. Sper să-ți placă , să-l porți cu drag și să te bucuri de el. La mulți ani de acum! Sper să te încânte!

Am căutat ore bune prin toate magazinele posibile , gândindu-mă ce ar putea să-și dorească această mică prințesă ce pusese lacăt pe inima mea încă de la 14 ani

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Am căutat ore bune prin toate magazinele posibile , gândindu-mă ce ar putea să-și dorească această mică prințesă ce pusese lacăt pe inima mea încă de la 14 ani. Provenea dintr-o familie înstărită, așa că nu cred că avea ce să-i lipsească. Aceste gânduri mă amețeau și nu știam ce să mai fac. La un moment dat, ideea salvatoare a venit de la șoferul tatălui meu- Denis, care mă însoțise toată ziua la cumpărături. Acesta mi-a sugerat să merg la magazinul de bijuterii al familiei mele sau să fac ceva personalizat. În minutele următoare eram la altelierul maestrului bijutier. După ce ne-am consultat puțin, ca între " bărbați", am stabilit produsul final. Trei ore am așteptat cu sufletul la gură, gândindu-mă la Aimee. Era mai mică cu 2 ani, o cunoscusem pe plajă  în urmă cu 5 ani, atunci când familiile noastre au ieșit la o întâlnire de afaceri. Deși atunci aveam 9 ani și ea 6 , frumusețea ei și- au pus amprenta pe o altă inimă de copil. Nu știam ce e aia dragoste sau atracție. Știam că îmi place să-i privesc ochii migdalați și albăstrui , să mă joc cu părul ei blondin, să o țin de mânuța ei mică, să o apar de ceilalți copii și să o am mereu alături. Așa au trecut 5 ani de când o cunosc pe Aimee și toate sentimentele mele pentru ea, au crescut odată cu vârsta . Gândurile mi-au fost risipite de apariția maestrului și a cadoului mult așteptat. Când am deschis cutiuța de bijuterii, inscripționată cu brand-ul " Reysson Jewellery", am rămas fără glas. Era un lănțișor foarte finuț din platină iar la baza lui stătea mândru un pandantiv în formă de inimă. Părțile inimii erau formate din aripi iar în interior avea gravat "E" de la Ervin, "A" de la Aimee și jos scris " Today and Always". Era perfect, era minunat! Tot ce trebuia era să-i placă și sărbătoritei.

-   Nu spui nimic? Nu-ți place ? Îmi pare rău...

-Este mai mult decât superb !!! Vaaaiiii, mulțumesc Ervi, am să-l port mereu cu mine. Este cel mai frumos cadou primit , ever!

-Greșit, cel mai frumos cadou esti tu ! Aștept să crești mai repede , să te fac iubita mea și apoi soția mea.

-Da, Ervi! Vreauuuu! Abia aștept să cresc. Promit că tu o să fii soțul meu!                             

Din păcate această promisiune nu a putut să și-o ducă niciodată la îndeplinire. Cu o ultimă îmbrățișare și un sărut pe obraz, a plecat grăbită către mașina familiei . Urmau să plece la un restaurant pompos, pentru a sărbători ziua ei. Un zâmbet imens pe față, o rochiță cu floricele fluturând , ochii de un albastru ceresc și părul lăsat pe o parte, au compus imaginea care mi-a rămas întipărită pe retină ani și ani.

Din păcate , la întoarcerea de la petrecere , după 00:00, o mașină a intrat pe contrasens și a izbit frontal automobilul familiei lui Aimee. Soarta ne aplică cele mai ciudate și meschine jocuri, iar noi suntem supuși ei, fără vreo putere. Astfel, micuța mea prințesă a avut macabrul destin să moară în ziua în care s-a născut, la 12 ani diferență. Nici măcar nu am putut să-mi iau rămas bun , să-i mai văd chipul o singură dată. În urma izbiturii, mașina a fost scoasă de pe carosabil și a luat foc. Trupul Juliei ,mama sa și al lui Aimee, nu au fost găsite, ci doar cel al lui Mark. Anchetatorii au spus ca explozia a fost atât de puternică, încât a putut propulsa corpurile celor două pasagere la o distanță de câteva sute de metri.Mark Darvin, purta centura de siguranță, acesta fiind motivul găsirii trupului în interiorul mașinii. Câteva zile au căutat, dar nu a fost găsită nicio urmă concludentă, doar câteva bucăți din hainele lor. Cazul a fost încheiat repede, dosarul finalizându-se cu moartea celor 3 membrii ai respectatei familii Darvin, toate bunurile fiind blocate în bancă până la apariția unei membru al familiei- deși stiam de la ai mei ca bunicii lui Aimee nu mai trăiesc, veri nu avea, părinții ei fiind singuri, fără frați sau surori. Aveau câteva rude îndepărtate, dar nu țineau legătura. După declararea oficială a morții am fost distrus, inima mea de copil a sângerat și mi-a fost distrusă. O perioadă am tot sperat să se fi salvat ca prin minune și să apară pe plajă, acolo unde ne cunoscusem, dar speranța mea a fost nimicită de timp.

Cu voia alor mei, pe fiecare săptămână veneam la mormântul ei, apoi la lună și acum o dată pe an. În fiecare zi de 15 Februarie , vin la ea, îmi cer iertare că nu mai ajung așa des, îi povestesc ce tatuaje mi-am mai facut, ce fete am cucerit și încerc să mă descarc. Azi este 15 Februarie , alt an, alt eu, the same place. Am venit din nou să-mi vizitez micuța .

-Bună, gagico! Ți-am adus o sticlă de vodka, acum ai făcut 18 ani, trebuie să bem! Mi-a fost dor de tine. Vreau să știi că anul ăsta m-am depășit la capitolul " fetițe", am avut cu 10 mai multe decât anul trecut, deci vreo 68, dacă nu mă înșel. Nu, nu, nu mă certa. Ele au vrut, sunt boboace nebunatice în zilele noastre, dar nu-ți face griji, nu o să devină niciuna soția mea. Ți-am promis că doar tu aveai dreptul asta și nimeni nu o să-ți ocupe locul. Aaa, era să uit, mi-am făcut un alt tatuaj, lângă inițiala numelui tău tatuat pe coasta dreaptă, am bătut în piele și citatul " Today and always". Îți amintești , nu? Off, micuța mea...

Șirul conversației mele imaginare este întrerupt de sunetul enervant ai telefonul meu. Pe ecran apare mare, Kevin și îmi dau seamă că este vorba despre o petrecere. Resping apelul și cu un regret în glas îmi iau la revedere de la poza blondinei.

- Pe data viitoare, iubirea mea! Mi-e dor de tine în fiecare zi!

- Pe data viitoare, iubirea mea! Mi-e dor de tine în fiecare zi!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Lectură plăcută!

Wicked GameWhere stories live. Discover now