Partea 1-Intalnirea cu dezvoltarea unui joc

2 0 0
                                    


    Salut...!Ma numesc Rafa si de cand eram mic imi placeau jocurile si intr-o zi m-am gandit ca nu exista jocul perfect!Asa ca am avut idea sa creez unul care sa fie numai si numai al meu!

  Sa am propria lume la control,asa am cautat profesionisti si i-am intrebat cum lucreaza el.Bine inteles a fost foarte greu deoarece fiecare avea modul lui de a face un joc,asa ca am luat pe fiecare la rand si am ajuns la concluzia ca UNITY este cel mai tare program de a face un joc!

     De la aceasta pasiune am inceput sa o fac din ce in ce mai serioasa si mam gandit ca daca unu din cele mai platite domeni este domeniul IT,hai sa fac din asta un JOB!(UBISOFT)

 Cand am inceput am folosit un sfat bun de la fiecare din profesioniusti,acela de a face o proiectare a jocului(idee)asa ca mi-am facut un caiet in care sa imi transpun toate ideile!

Prima data am numit jocul...acesta era NOOBYX!Si am ajuns la concluzia sa fie o inspiratie dupa Fun Run 3 doar ca fiecare personaj avea forma de patrat.Puteai sa iti faci un nume si sa iti cumperi ndin ce in ce masi multe skinuri...si DA chiar trebuia sa desenati si pe caiet skinurile!

Din pacate nu aveam asa de mult timp asa ca ieseam afara si cand imi mai venea o idee o scriam pe caietel!Cand am terminat proiectarea jocului ma simteam de parca am terminat jocul!Am  luat mapa,butonul de PLAY,HELP si  personajele ni leam dat o forma in Photo Shop!Aici am adormit prima data,in prima zi am adormit cu capul pe birou mai mult de 4 ore!Imediat dupa am strans toata munca si m-am mutat in AFTER EFFECTS!Acolo am facut animatile unde trebuia foarte mult sa ma gandesc la ceva bun deoarece am uitat sa le trec la proiectare!

Acum intram in partea de programareeeee ca tot vorbeam de adormit!Aceasta parte face ca jocul sa mearga!Dupa ce am scris cele 4532 randuri de programare si coduri am extras totul si am bagat toata munca in UNITY!Daca nu intelegeti e ca si cum ati face piese de puzzle si apoi le strangeti si le puneti pe o masa (UNITY) unde il aranjati si terminati!

Dupa ce am facut jocul am inserat un stic in PC si am vorbit cu cei de pe Magazin Play sa imi puna jocul pe piata asa ca stikul l-am bagat in laptop!

Uite asa la o varsta numai de 13 ani am plasat pe piata un joc de 3 lei cu care am strans mai mult de 137 de lei!


                                 Aceasta a fost povestea mea,multumesc!Daca mai vreti alte parti puteti sa apreciati sau sa imi scrieti ca vreti si o sa mai continui!La revedere!



Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Apr 29, 2018 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Inceperea unui dezvoltator de jocuri!Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum