3.Ma simt bine acum

305 12 0
                                    

Anii au trecut si iata ma aici in varsta de 26 de ani .Dupa ce am terminat studiile m am angajat la o firma renumita in imobiliare ca fiind sef manager si pot sa zic ca am avansat repede chiar daca sunt inca foarte tanara.
Imi place foarte mult sa am grija de mine ,bine nu sunt genul sa mearga toata ziua la salon ,dar imi place sa arat bine pentru mine nu pentru interesul altora .Fiind foarte implicata in munca mea aveam foarte multe laude si beneficii. Si da seful meu s a dat la mine ,nu ma intereseaza de aceea l am respins din prima .Sunt genul acela care resping aproape pe toata lumea.Locuiesc singura intr un apartament mare si ma descurc foarte bine.
De curand am terminat o relatie cu Tyler un barbat de 30 de ani care era atragator nu numai pentru mine cat si pentru multe fetiscane carora le a cam acaparat atentia Tyler si asa eu nu puteam sa traiesc, ce imi doream eu era sa fiu doar eu pentru acea persoana.
Caro este insarcinata in 3 luni si abia astept sa imi cunosc finutul sau finuta. Bine mie nu mi prea placea de sotul ei ,Sorin,dar mna ce conta era ca ea era fericita alaturi de el.
Eu si Caro mergem des la shopping ne luam multe .Ne distram foarte bine , o iubesc asa de tare si ii multumesc ca de atata vreme ma suporta si imi inghite glumele si nu se mai supara pe mine si chiar si acum mai facem tot felul de prostii si acum de cand e gravida parca are mai mult chef de prostii.
In acest moment sunt asa fericita chiar daca nu arat si chiar daca nu am un iubit, tata ma tot amageste pe chestia asta spunand ca daca nu imi gasesc un iubit acum voi muri singura.Mama si tata nu stiau ca eu avusesem o relatie nu demult si am fost inselata nu vroiam sa stie nimeni.
Acum ma concentrez asupra mea si nu ma gandesc la ziua de maine orice se va ivi in viata mea va fi primit cu bratele deschise.

Te voi iubi mereuWhere stories live. Discover now