32. rész

837 58 5
                                    

A hónapok csak teltek. Vége lett a nyári szünetnek nekem meg keresnem kellett egy egyetemet. Sopronban volt egy olyan szak ami tetszet így oda mentem tovább. 

Barnival azóta sem beszéltünk. Amióta azt mondta nekem hogy soha nem is szerettük egymást még csak nem is keresett. Kicsit rosszul eset hogy meg csak nem is kereset. Jó nem kicsit hanem nagyon de ez van. Nem tudok mit csinálni vele.

A nyári szünet többi napját Benivel töltöttem. Jó volt kicsit vele lenni mivel miután vége lett a szünetnek lekoltozott Budapestre.

Most az egyetem első napja előtti nap van. Dani és Rami segített becuccolnom a kolis szobámba. Már az utolsó dolgot is bevittük a szobámba és elmentünk kapálni. De ott olyan emberrel találkoztunk akire nagyon nem számítottam. Jó igaz számíthattam volna rá hisz itt lakik de akkor is.

-Sziasztok. Dani, Rami, Niki. -állt meg az asztalunk mellett.

-Szia Barni. -ölelte meg Rami majd lepacsizot Danival. Én csak ott ültem és néztem rá nagy szemekkel. -Csatlakozzol hozzánk?-most komolyan ide hívja azok után ami velünk történt.

-Persze.

-Ööö Rami kijönnél velem a kocsihoz?

-Mért?

-El kell intéznünk valamit.

-Persze menjünk.

-Dani. -néztem rá dühösen.

-Bocsi Niki muszáj kimennunk.

Miután Daniék kimentek Barnival csak egymás előtt ültünk. Csak ültünk ott és egy szót sem szóltunk. Annyira kínos volt ez az egész hogy inkább felálltam és ki akartam menni.

-Niki várj. -kapta el a kezem. -Beszéljünk.

-Miről? Emlékszel hogy úgy másfél hónapja elkültél? Azt mondtad hogy soha többe nem találkozhatunk és hogy csak hazudok neked. Mégis miről kellene beszélnünk ezek után?

-Vasember. -csak ennyit mondot de tudtam mire gondol. Könnyek gyűltek a szemembe és vissza fordultam hozzá.

-Emlékszel.

-Mindenre.

-Bettina? 

-Végig csak félrevezetett.

-Na ne mond.

-Régebben szerettem őt és mindent elhittem neki amit mondot. Sajnálom amit tettem veled.

- Nem te tehetsz róla. Nem elemeztél rá.

-Előről kezdhetnénk?

-Sajnálom én már nem tudom ezt az egeszet erről kezdeni. -fájdalmasan hátat fordítottam neki és ott hagytam.

Láttam a szomorúságot a szemében de én ezt nem tudom újból végigcsinálni. Megszenvedtünk azzal hogy összejöttünk erre egy rohadt karambol tönkretett mindent. Ha megint összejövünk mi lesz? Valami úgyis tönkreteszi a kapcsolatunk.

Már vagy egy utcára jártam a kajaldatol amikor valaki utánam kiabált.

-Niki.

-Barni légyszíves hagyjál. Ez már csak rosszabb lesz. -nem akartam hatra fordulni mert az egész szemem tiszta könny volt. Nem akartam hogy Barni lássa így mentem tovább egyenesen.

-Ezelőtt hagytalak elmenni. Nem tudtam róla de hagytalak. Nem fogok ugyanazt a hibát elkövetni még egyszer. -közelebb lépet hozzám és megcsókolt én meg boldogan viszonoztam ezt.

YouTuber testvéreként (befejezett)Where stories live. Discover now