Η Προειδοποίηση

36 1 4
                                    


Ο Προφήτης ξεκουράζεται στο θάλαμο του , φαινομενικά ο χώρος μοιάζει άδειος , όμως τον τελευταίο καιρό . Όταν κλείνει τα μάτια . Βλέπει το Κάντρακαρ να καταρρέει και αυτός να βρίσκεται στο επικέντρο του . Οι Φύλακες του τον έχουν εγκαταλείψει και το οξυγόνο λιγοστευεί , μοιάζει τόσο αληθινό αλλά συνάμα και τόσο ψεύτικο γιατί ξέρει πως αν ανοίξει τα μάτια του όλες οι άσχημες εικόνες θα γίνουν ΑΕΡΑΣ .  

Ξάφνου ο Προφήτης ανοίγει τα μάτια του , στέλνει την σκέψη του ένα μικρό ταξίδι στον Ασημένιο Δράκο στο Χέδερφηλντ . Εκεί η Γιαν Λιν με την εγγονή της Χέι Λιν , την Φυλάκα του αέρα  συμμαζεύουν το εστιατόριο και ετοιμάζονται για κλείσιμο αλλά θα αργήσουν να κλειδώσουν γιατί κάτι πιο σημαντικό επιζητά την προσοχή τους . 

- Αγαπημένη μου Γιαν Λιν , με ακούς ? Είναι επείγον . Πρέπει να στείλεις τους Φυλάκες άμεσα στο Κάντρακαρ . 

Η Γιαν Λιν έδωσε στην εγγονή της το μήνυμα του Προφήτη και εκείνη με την σειρά της έτρεξε στο σπίτι της Κορνέλιας από εκεί στης Ταράνης , Ίρμα και τέλος σε εκείνη .. Την Γουίλ . Μαζεύτηκαν στο υπόγειο του βιβλιοπωλείου εκεί που καταστρώνουν  τα σχέδια τους . Το μόνο που λείπει είναι ο μαγικός κρύσταλλος που ενώνει τα στοιχεία της φύσης γιατί τώρα πια δεν τον χρειάζονται για να μεταμορφωθούν σε σούπερ ήρωες . Τώρα είναι συνδεδεμένες με τα στοιχεία αυτά στην πιο αγνή τους μορφή , με ένα βλεφάρισμα των ματιών αλλάζουν στις W.i.t.c.h. . Μια ισχυρή ομάδα που προστατεύει τις άπειρες διαστάσεις. 

 - Ποιος να το περίμενε ότι μετά από δυο χρόνια θα είχαμε πάλι αυτά τα φτερά πίσω μας ; Αναφώνησε χαρούμενη η Ίρμα και έκανε μια στριφογυριστή φιγούρα στον αερά  .

- Δεν είμαι ακόμα πιο όμορφη με αυτά τα μεγάλα φτερά ; Ρώτησε τις υπόλοιπες η Κορνέλια αδιαφορώντας για την Ίρμα . 

- Ουπς , η συζήτηση ξαφνικά ξέφυγε από την ζωή της Κορνέλιας . Πως μας συνέβη αυτό ; Απάντησε σαρκαστικά η Ίρμα στη ναρκισσιστική Κορνέλια . 

- Ηρεμήστε εσείς οι δυο , φτάσαμε . Είπε φωνάζοντας και στις δυο η Γουίλ  .

Οι Φύλακες προχωρούν στο κέντρο του ναού . Ο Προφήτης είναι έτοιμος να μιλήσει για κάτι που θα φέρει τους πάντες σε σύγχυση.  Συγκεντρωμένοι όλοι σε έναν πνευματικό κύκλο είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν . 

- Σας κάλεσα σήμερα εδώ γιατί το Κάντρακαρ βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο ,  έχουμε έναν προδότη ανάμεσα στους ιερούς τοίχους του.  





You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 02, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

ΚΑΝΤΡΑΚΑΡWhere stories live. Discover now