Hoofdstuk 4

705 45 11
                                    

Pov Madison

Shit, niet raak. Sinds wanneer kan ik niet meer vechten. 'Lieve Madison Royal, Collin Darkflower is jouw soulmate.' Zegt Nux. Nee nee nee. Dat kan niet. Waarom hem. Van iederéén, hém. Heeft het universum zo'n hekel aan me. Wat heb ik ooit fout gedaan. 'Niks lieve Madison. Jullie passen bij elkaar. Je komt er achter.' Zegt Nux en is dan weg.

'Je bent mijn soulmate.' Zegt Collin en zijn houding verandert. 'Nee nee en nee. Dat kan niet. Je bent zo'n zak tegen iedereen. Hoe kan ik ooit aan jou zijn gekoppeld.' Zeg ik en loop weg. 'Wacht nou even.' Zegt Collin en pakt mijn arm. 'Laat me los.' Zeg ik en trek aan mijn arm.

'Nee, je kent me nog geen eens en je trekt al je oordeel. Je weet mijn naam en groep maar meer ook niet.' Zegt Collin. 'Ik ken je goed genoeg om te weten dat ik je niet wil als soulmate.' Zeg ik en trek me los en loop weg. 'Maak dit nou niet zo moeilijk. Madison, je kent me niet. Geef me een kans. Ik geef jou er ook 1.' Zegt Collin.

'Wat, alsof ik een kans nodig heb. Ik ben gewoon aardig tegen mensen.' Zeg ik verontwaardigd. 'Ja heel aardig. Je doet al de hele dag bot tegen me. Ik probeer aardig te doen maar jij bent gewoon de hele tijd een bitch tegen me. Dus ja je hebt die kans nodig. Als je niet mijn mate was had ik je al lang een lesje geleerd.' Zegt Collin boos.

Au, die deed pijn. Ben ik echt zo bot vandaag? Dat is niet de bedoeling. 'Het is niet de bedoeling om zo bot te doen. Echt.' Zeg ik zacht. 'Kom met me mee.' Zegt Collin. Ik kijk hem niet begrijpend aan. Mee, waar heen? 'Waarheen?' Zeg ik. 'Naar mijn huis natuurlijk.' Zegt Collin. 'Nee, ik blijf hier.' Zeg ik.

'Maar please, ik moet naar huis en wil je leren kennen dus als je mee gaat dan kan dat.' Zegt Collin. 'Nee mijn ouders laten me echt niet met je mee gaan.' Zeg ik. 'Nou dan maar zo. Vergeef me.' Zegt Collin. Hij legt zijn hand op mijn hoofd en zegt 'slaap.' Ik val om en weg ben ik.

Pov Collin

De dochter van de koning is mijn soulmate. Ja toen ik haar voor het eerst zag dacht ik ga damn die is hot naar dat ze mijn soulmate ging zijn nee. Absoluut niet. Ik ben wel blij. Ik wil al heel lang mijn soulmate vinden dus ja ik ben blij. Nu is ze hier in mijn armen. Ik moet haar wel mee nemen. Ik kan haar niet hier achterlaten.

Ik zoek al 4 jaar naar haar. Ik schrijf een brief en sneak hun huis in en leg het op haar ouders hun bed. Mijn vrienden staan klaar en we vliegen naar huis met Madison. Ik heb niet een briefje geschreven met Hallo koning. Ik heb uw dochter mee gekidnapt. En ja doei.

Nee ik heb een brief geschreven vanuit Madison met een gekopieerd handschrift. Ik ben goed in handschriften na doen dus ja dat is mooi. 'Maar even voor ons, we nemen haar zonder te vragen mee. Ze gaat zo boos zijn.' Zegt Tim. 'Ja ik weet het maar later zal ze blij zijn.' Zeg ik. Hopelijk, maar dat laat ik even achter weten.

Na een tijdje vliegen landen we en transformeren we terug. Ik met kleren natuurlijk. Ik ben heel begaafd. Als in slim en met gaves. Oké misschien ben ik een beetje ijdel. Maar hey daar is niks mee hoor. Als Tim en Dean kleren aan hebben en dan realiseer ik me dat ik geen kleren mee heb genomen voor Madison.

'Ik heb trouwens kleren mee van Madison. Ik dacht al dat je die ging vergeten.' Zegt Tim. 'Thanks, man.' Zeg ik. Mijn vader staat boos in de woonkamer. 'Zijn jullie wel goed bij jullie hoofd. Huizen en bomen vernielen.' Zegt hij boos en dan ziet hij Madison. 'Wat doen jullie met dat meisje. Zeg me niet dat je iemand hebt ontvoerd.' Zegt mijn vader.

'Nou zij is mijn soulmate en het is een lang verhaal maar ze weet nog niet dat ze hier is en ik ga haar nu even neer leggen.' Zeg ik en leg Madison neer op mijn bed en loop weer naar beneden. 'Je hebt eerst dingen vernield en daarna heb je ook nog eens de dochter van de koning ontvoerd.' Zegt mijn vader.

Hij is rood van woede. 'Nou Dean begon met vernielen en ik heb haar mee genomen uit goede wil. Ik wil niet meer ver van mijn soulmate zijn na 4 jaar pap.' Zeg ik verdedigend. 'Het is jou probleem vanaf nu begrijpen. Nog 1 ding. Zeg je broer dat hij wel haar aan me moet voorstellen.' Zegt mijn vader en stormt het huis uit.

Nou geen gevecht dit keer. Dat is positief. Meestal hebben we wel een fight in drakenvorm. We doden elkaar niet hoor maar wel verwonden. Onze band is niet perfect ofzo. We houden van elkaar maar haten elkaar ook. Het is gewoon een haat-liefdes relatie, snappie. Ik zucht en loop naar boven.

'Maken jullie eten? Ik ga Madison wakker maken.' Zeg ik. Ik woon samen met Fabian, Dean en Tim. 'Succes en blijf leven.' Zegt Dean. Waarom zal ik niet blijven leven. Ik bedoel kijk naar haar. Ze kon me vanmiddag nog geen eens raak slaan. Ik loop mijn kamer binnen en zie haar vredig liggen. Ik leg mijn hand op haar voorhoofd en zeg 'wordt wakker.'

Ze opent haar ogen en kijkt verward om haar heen. 'Jij, wat heb je gedaan.' Zegt Madison. Haar ogen spuwen vuur. Haar ogen zijn gif groen. Ze is zo mooi. O wacht ze is wakker.

'Ik...oke, word niet boos oké. Ikhebjemeegenomennaarmijnhuis.' Zeg ik het laatste extra snel. Haar ogen vergroten en ze opent haar mond. O nee.

_____

Sorryyy voor de late late update. Ik was het vergeten en had het heel druk. Ik probeer zo veel mogelijk in dit boek te schrijven. Belooft. Ik doe me best om zo snel mogelijk weer een deel er op te zetten. Hoop dat jullie het een leuk deel vinden.

Publiceerd: 02-06-18

1043 woorden

Dragon wings of Fire (Deel 2 I am the lost Dragon)》Voltooid《Where stories live. Discover now