GEZİ

640 35 27
                                    

Yine alarm sesi ve ben...
Allah'ım neydi günahım?
(Burayı komik olsun diye yaptım onlarda Allah demezler biliyorum ama olsun.)
''Marinette alarmını kaçıncı erteleyişin olduğunu sorabilir miyim?''
''NE?! KAÇINCI MI? ERTELEDİM Mİ BEN? O ZAMAN SAAT KAÇ?''
''Canım yanında duran telefon adlı aletle saati öğrenebilirsin.''
''SAAT 9.20 OLMUŞ! İKİNCİ DERS BAŞLAYACAK!''
''O zaman bağırmayı bırakıp işlerini yapman gerektiğini anlamışsındır. ''
''Tamam.''
Yine geç kaldım. Hadi Mari yaparsın sen, sana güveniyorum kızım. Aferin! Her şeyini hallettiğine göre gidebilirsin.
Hayır! Adrien orada kesin saçmalayacağım! Sakin ol, sakin ol... OLAMIYORUM!!! Tamam dur sana bakıyor, kalbimdeki alarmlar da çalmaya hazırlanıyor. Şu an kalbimde Demi Lovato'nun Heart Attack şarkısı çalıyor ama ben bunu çaktırmamaya çalışıyorum.
''Merhaba Marinette.''
''M-me-mer-haba A-adrien. ''
''Biraz acele etsek iyi olur.''
''Ta-ta-tamam.''
Ne yapayım? Birlikte olmamız veya olmamamız bir şey değiştirmiyor. Şu an sınıfta hocayı dinliyorum. Yine her zamanki gibi bana kızıyor. Ya ben ne yapayım ya? Sen de akşam dokuzda Uğur Böceği olup tüm şehri kurtarıp saat onda geri dön de sabahın yedisinde uyanabiliyor musun bir bak bakayım. Bir de bunun sayesinde yalanların içinde yüz. Vay efendim duştaydım duymadım. Vay efendim şarj bittiydi, dolaşmaya çıktıydım. Neyse sırada oturdum. Var ya şu hayatta ailemden başka beni rahatlatan kişiler şu an etrafımda biri yanımda biri önümde okulda benden iyisi yok!
''Evet arkadaşlar biliyorsunuz yaz gelmeye başladı (evet hava çok sıcak bunu yazdığım tarih 04.05.2018). Bu yılki çabalarınızdan dolayı bir ödül hazırladık. Yarın okulca geziye gideceğiz. Şimdi sizden bir karar almanızı istiyorum. Büyük serviste başka sınıflarla birlikte gitmek mi yoksa küçük serviste bir sınıf olarak gitmek mi?''
Tabii ki de küçük servis. Sınıftakiler de küçük dediğine göre küçükte gidiyoruz.

* * *
Şu an servisteyiz. Ya hoca bile istiyor bak planda Adrien ile beni önlü arkalı ayarlamış. Gerçi sınıftaki düzen olduğu için öyle ama olsun. Serviste çok güzel şarkılar var!
NOT
Burayı yazarken içimden vurucaz kırıcaz patliycaz vurucaz kırıcaz patliycaz vurucaz kırıcaz bu maçı da alıcaz zıbıttı çıktı zıbıttı çıktı Adana Adana Adana merkez patlıyo herkes yazmak geldi ama kendimi tuttum.
NOTUN NOTU
Kendini tutmuş hali bu.

SADECE BİR ŞARKI (Adrienette)  Onde histórias criam vida. Descubra agora