2. Strippklubben

20.8K 31 1
                                    

Ställe: Strippklubb//där man köper horor
Personer: Strippare och ngn kille
Sexleksaker: nada
Relationer: Killen har denna strippare som favorit, och köper henne hela tiden.
Mellan: tjej och kille.
~~
Mina läppar drogs upp i ett brett leende så fort du kom in i klubben. Vi hade tillbringat många nätter åt detta, och jag blev bara rikare och rikare, och du nöjdare och nöjdare. Det var som ett osynligt kontrakt. Du kom fram till mig, dansade hetsigt runt mig och jag kände att du redan hade stånd.
"Lugn", spann jag, "spara tills rummet", sa jag medan jag sakta tryckte min röv mot din kuk, jag började sakta bli kåt och du fick mer stånd.
"Men då går vi till rummet på en gång", sa du och gick mot ett rum. Jag tassade efter och log för mig själv. Detta skulle bli as nice. När jag kom in i rummet låg du redan på sängen och kollade utforskande på mig. Jag låste dörren och smekte sakta min egna kropp. Bulan under dina byxor blev större och jag flinade belåtet. Jag tog av mig skorna, tassade vidare till sängen och satt nu över dig. Jag började sakta dra upp din tröja, knapp för knapp och flinade belåtet åt hur du bet dig i läppen. Mina fingrar drog snabbt bort din tröja, och jag slängde bort den. Jag började sedan knäppa upp dina byxor och slängde bort dem också. Nu låg du där i bars kalsonger och jag satt över dig i trosor och bh. Matchande och svarta såklart. Mitt hår hänge som ett draperi runt mitt ansikte när jag böjde mig ner och kysste dig.
Dina starka händer placerades vid min röv och du började sakta massera dem. Jag stack in tungan i din mun och flinade belåtet. Jag skulle få dig att stöna högre än du någonsin gjort.
Jag kände hur du sakta stack in ett finger innanför mina trosor och började tafsa. Jag var van och stönade bara mellanåt. Du slängde mig under dig och granskade mig.
"För lite blåmärken, älskling", spann du och jag flinade. Du ville äga mig. Du ville att jag skulle vara blå efter dina avtryck på mig.
"För lite rivmärken på dig", sa jag och flinade när jag kände över din rygg.
"En lång natt", sa du och blev ännu hetsigare. Plötsligt kysste du mig vilt bakom örat och jag kunde inget annat än att stöna av välbehag. Dina händer blev också hungrigare och började sakta pulla mig. Jag kände hur du bara ville göra mig så kåt som möjligt innan de riktigs började. Efter ett tag drog du ut fingrarna och slet sönder mina trosor. Min bh hade större tur då du älskade att ta av den. Mina fylliga bröst blottades helt och du flinade belåtet.
"Nu älskling, ska vi ha kul", viskade Jah. Jag hade kommit på en ide, och sa åt dig att lägga dig ner. Du följde min order och ja la mig med huvudet mot dina kallingar och fittan vid din käft. Du började genast slicka mig och jag stönade medan jag drog av dig kallingarna. Du hade större stånd än någonsin! Jag tog ett fast grepp om kuken och du stönade, Du greppade tag om mina ben och kramade dem medan du slickade dig djupare in. Jag började runka dig hårt och snabbt och kände hur du bara njöt.
Jag kysste din kuk en gång och började sedan smeka dina lår. Du blev irriterad av att jag inte gjorde de bra, och tog ut din tunga för att sedan bita mig vid fittan. En tår rann längst min kind för att det gjorde ont, man jag njöt av smärtan. De var smärta du åstadkom mig. Jag drog snabbt in din kuk i min käft och du började nu fingra min röv medan du fortsatte att slicka mig. Jag stönade och kände hur jag var nära på att komma. Jag njöt av din beröring och började suga av dig så jävla hårt. Jag kände hur jag kom och du flinade åt det innan du svalde det. Strax där efter kom du och den svaga salta smaken spred sig i min min, jag svalde och började sedan jucka mot ditt ansikte.
Du drog dig loss ur mitt grepp och slängde dig över mig. Du vände på mig så jag log på mage och drog hårdhänt dina händer om min kropp. Sängen fylldes sakta men säkert av orgasm. Du drog upp mina höfter och satte dig på knä. Din kuk trycktes in i mig och jag ställde mig på fyra. Jag stönade när du snabbt tryckte dig in i mig. Du masserade mina bröst samtidigt som du juckade hårt. Mina stön lät mer som skrik, och dina var högre. Dina stön tystnades när du tryckte dina läppar mot min rygg och gav mig sugmärken på ryggen.
Jag drog mig loss och ditt grepp och la dig ner på sängen. Jag satte mig på din kuk och började rida dig. Stönen höjdes och vi båda njöt av de här. Efter ett tag slutade jag och började smeka min fitta mot din mage. Du drog mig närmare och låg nu över mig igen, du tryckte in kuken i mig utan att tveka och klämde hårdhänt om mina bröst.
Jag försökte få dina läppar mot mina med det resulterade bara med ännu en smäll. En tår längst min kind fick dig att rynka ögonbrynen och du slikade bort tåren.
"Sluta", kommenterade du och när dina läppar pressades mot mig och jag flätade in mina händer i ditt hår. Du fortsatte att jucka och jag fylldes av din sperma medan vi hånglade.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 05, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

SexnovellerWhere stories live. Discover now