Deel 2

471 26 2
                                    

Pov Nils
Ik ga eindelijk met dat mooie meisje op de foto. Als de foto wordt gemaakt druk ik een kus op haar wang. Ik weet dat dat andere meisje Fleur heet maar ik weet haar naam niet. "Hoe heet je eigenlijk?" Vraag ik wanneer de foto's klaar zijn. "Joyce." Zegt ze. "Wat een mooie naam!" Zeg ik. Ze bloost. Ze ziet er super lief uit! Wat? Nee! Je kent er pas net en je bent er verliefd op! Nils nee dat kan gewoon niet! Ik zet het van me af. "Ik heb nog een verrassing voor jullie!" Zeg ik. "Wat dan?" Vraagt Fleur. "Kom maar mee naar binnen." Zeg ik en ik doe de deur wagen wijd open. Ze stappen naar binnen. "Ga maar naar boven en ga naar mijn kamer. Je ziet vanzelf wel wat mijn kamer is." Zeg ik en ik wijs naar de trap. Ze knikken en lopen naar boven. Ik ga ondertussen wat te drinken in schenken.

Pov Fleur
We lopen naar boven naar de kamer van Nils. "Alle kamers lijken op elkaar." Zeg ik. "Ja inderdaad. We moeten ze allemaal maar open maken." Zegt Joyce lachend. We doen de eerste deur open. Daar zit Stijn te leren. We lachen en doen de deur weer dicht. We openen de 2e deur. Daar zitten Daan, Rein en Owen op een bed. We lachen weer en doen de deur weer dicht. "Uhm Fleur... Hebben we net de deur weer dicht gedaan waar Daan, Rein en Owen zaten?" Vraagt Joyce blij maar ook verrast. "Ja volgens mij wel." We doen de deur weer open. Maar voor we de deur open doen beginnen we al te gillen. We springen rondjes en ik ren gelijk naar Owen en Daan. Joyce rent naar Rein en geeft haar een knuffel.

Pov Rein
Er komen een paar rare meisjes de kamer binnen gillen. Er knuffelt 1 meisje mij. De andere knuffelt Daan en Owen. Dat meisje dat mij knuffelt is best knap. Ik knuffel haar terug. Ik schuif een beetje naar de spiegel en doe me haar goed. Ik laat haar los. "Hey hoe heet je?" Vraag ik. "Ik ben Joyce." Zegt ze. "Waar woon je?" "Ik woon in Den Haag." Zegt ze. "Kom je naar ons volgende concert?" Vraag ik. "Ja ik heb VIP." Yes ik zie haar dus over 7 dagen weer! "Hoe heet je eigenlijk." Zeg ik terwijl ik haar hand voorzichtig pak. "Ik heet Joyce en ben hier met Fleur." En ze wijst naar het meisje dat bij Daan en Owen staat. Ze is ook best knap maar Joyce is knapper. "Mag ik je nummer?" Vraag ik. "Uhm.. Ja natuurlijk." Zegt ze. We wisselen onze telefoons uit.

-------------------------------
Ik ga het zo doen, als ik bijv deel 2 heb moet ik daar 2 votes op hebben en dan ga ik verder. Dus bij deel 10 wil ik 10 votes hebben x snappen jullie? Dus nu 2 votes en dan ga ik verder xx

Love and darkness ft. MainstreetWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu