7.

960 93 28
                                    

Délben felkeltem és felöltöztem. Igazából már reggeli idején fent voltam csak egy kicsit rosszul lettem ezért kajáltam és lefeküdtem aludni. Lementem a konyhába ahol nem csak a fiúkkal találkoztam hanem egy lánnyal. Ki a faszom ez? Nem törődve mentem VOLNA ki a konyhából ha nem szólnak nekem.

- Jimin beszeretnénk neked mutatni JungKook barátnőjét. -mondta Jin engem meg........teljesen hidegen hagyott.

Tudtam hogy egyszer bekövetkezik ez a pillanat meg tegnap este is ezen filóztam szóval ja. Nem érdekel.

- Jimin ő itt Minji. Minji ő itt Jimin- mutattot be egymásnak JungKook.

- Szia! Nagyon sokat hallottam rólad. Örülök hogy meg ismerhettelek.- hajolt meg mosolyogva.

- Cső! Én nem hallottam rólad semmit.  Én meg nem!- válaszoltam bunkón majd elhagytam a konyhát.

- Csináltam valamit amit nem kellett volna?- kérdezte a lány szomorúan.

- Nem szívem csak egy bunkó ember és kész!- rendezte le ennyivel.

Mivel még csak a lépcsőnél voltam ezért visszakiabáltam neki.

- Anyád segge a bunkó!

Felmentem a szobámba. Most nagyon elakarok itthonról menni, de nem tehetem meg csak úgy szó nélkül. Jó írok egy SMS-t Jin-nek után kimászok az ablakon mivel kibaszottul nem akarom látni a szerelmes párokat. Gondolok itt a NamJin-re a MinKookra(xd).  Az üzenet megírása után egyszerűen kimásztam az ablakon és mentem arra amerre láttam. Egy kávézóban kötöttem ki ahol ittam egy teát(xd) meg ettem egy kis sütit. Mikor ezt elfogyasztottam kifizettem és egy elhagyatottabb játszóra mentem. Ráültem a hintára és elkezdtem magam lökni. Kicsit gyerekes 22 évesen hintázni de nagyon megnyugtató számomra. Kiürül a fejem és nem gondolkozok semmin és senkin. Sokszor szar egyedül lenni de már megszoktam ezért már élvezem az egyedül létett. Iskolában mindig egyedül ültem mert akkor tudtam aludni. Nem ébresztett fel senki hogy " kelj fel mert a tanár magyarázz". Az volt a legrosszabb hogy nem az mellé ültél aki mellé akartál. Hát mondjuk így utólag  jó volt az úgy. Mindig stréberek mellé ültettek. Úgy utáltam őket. Voltak akik helyesek voltak de ritka volt az olyan. Kurva ritka ha egy stréber jóképű. Na de meguntam a hintázást. Fáj a lábam és ahogy elnézem esni fog. Gyors kipattantam a hintából majd haza sétáltam. Hála az égnek száraz ruhában értem haza. Az után kezdett el esni miután beértem a házba. Mázlista vagyok! A nappaliba filmezett mindenki és JungKook barátnője is. Kurva jó. Nem köszöntem meg semmi csak felmentem a szobámba. Csoda hogy eddig még nem kezdtem el sírni. Ilyenkor már rég bőgnék. Mi van velem? Ahjs....leszarom legalább nem fog megfájdulni a fejem a sok sírástól. Nem igaz? Szerintem én gyors lefürdök csak hogy vacsi után ne keljen. Megfogtam a cuccom és bementem a fürdőbe. Miután végeztem megtörölköztem és felöltöztem. Lementem a konyhába ahol pont kész lett a kaja. A helyemen MinJi ült és ez senkit se zavart csak engem. Jól elnevetgéltek és észre se vették hogy ott vagyok. Szomorúan mentem fel a szobámba. Úgy látszik éhesen fogok elaludni. Lefeküdtem az ágyra és betakaróztam. Lassan merültem álomba ami kibaszott szar volt.

MÁSNAP REGGEL:

Arra keltem hogy rázogatnak. Jin volt az aki keltet. Felültem majd álmosan néztem hyungra. Mosolyogva rakta a combomra a tálcát amin finomságok voltak. Volt egy kis maradék a tegnapi kajából egy szendvics, narancslé és gumicukrok. Nagyon fura! Jin nem engedi nekünk hogy bent együnk a szobába ahogy azt se engedi meg hogy gumicukit együnk reggel.

- Miért?- kérdezte a tálcára mutatva

- Azért mert tegnap éhesen feküdtél le mert az a kurva elfoglalta a helyed. Miután feljöttél a szobádba jöttem utánad de láttam hogy alszol ezért nem zavartalak. - válaszolta még mindig mosolyogva.

- Szeretlek Eomma!- öleltem meg.

- Én is fiam de most egyél- ölelt vissza majd elengedett.

Kiment a szobából én meg gyors felzabáltam mindent a tálcáról. Most mégjobban rosszul vagyok. Már kajálás előtt is éreztem hogy szédülök és fáj a fejem de most rosszabb. Bevettem egy fájdalomcsillapítót majd a tálcát lerakva a padlóra takaróztam be. Hamar el is aludtam! Kurva jó lesz ha beteg leszek!

😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊

Hola..

Ezzel a résszel is meglennénk szóval jóéjt mert fáj a szemem.😂😄♥

Elrejtett érzelmek(Jikook)Where stories live. Discover now