Milý Denníček

55 4 2
                                    

Silvester prešiel veľmi rýchlo ... Ako aj celý December.
Škola, Vianoce, zimné prázdniny a posledné dni v roku 2017.

Je to divný pocit keď tak rozmýšľam nad svojimi prázdninami...
Nič som nerobila... Len ležala, jedla sladké, pozerala filmy a počúvala pesničky ale aj čítala moju obľúbenú knihu. Je to perfektná- romantická "dráma" o dvoch vysokoškolákoch. Keď si čítam tú knihu, cítim sa tak šťastne. Príbeh tej knihy je docela podobný časti môjho života. Otec je alkoholik, matka chce zo mňa mať "perfektnú ženu". Aj keď je tu malý rozdiel. Na začiatku každý je šťastný, nie je tu žiadny problém s váhou a tak... Hlavná postava (Tessa) má "pohľadného" priateľa ktorý ju miluje. Potom sa s ním rozíde kvôli "chuligánovi". Ona miluje toho chuligána a ten chuligán miluje ju. Zatiaľ čo ja som stredoškoláčka a som "single" (slobodná), čo je docela divné v tomto období.
Ale zamilovala som sa... Aj keď nie s chuligánom ale s mojím najlepším kamarátom. To jeho správanie voči mne je naozaj zlaté... Po jeho boku sa naozaj cítim ako princezná... Pred pár dňami som ležala a rozmýšľala... Čudovala som sa... Prečo on ? Prečo nie niekto iný? Poznáme sa už od detstva. Viete niečo o dnešných vzťahoch ? Puberťáci a možno starší ľudia sa starajú len o to že s niekým spia koho vôbec ani nepoznajú a užívajú si ten moment... Ale... Tu je tá hlavná otázka.
Kde je láska ? Tá nádherná láska, ktorá Vám môže zahriať srdce... Tá láska, ktorá nezostárne.

S mojím najlepším kamarátom to je iné... Vždy keď ideme von, je šťastný keď ma vidí. On ma pozná najlepšie... Vždy keď ideme spolu von, idem skoršie domov... Vždy mi hovorí : ,,Odprevadím Ťa domov. Len pre istotu aby sa ti keď-tak nič nestalo." Tieto slová mi vždy dokážu zohriať srdce. V takýchto chvíľach pomaly ale určite obaja padáme čaru lásky.
Minulý rok na Valentína mi kúpil veľkú čokoládu s veľkým plyšových medveďom. Ten medveď "držal" v labkách srdce, kde bolo napísané : ,, Milujem Ťa". Bolo to tak nádherné... A stále mám toho medveďa. Môj najlepší kamarát ma nikdy neopustil... Moja babička mi zvykla hovoriť:

,,Ktokoľvek Ti môže ostať v oku, ale potrebuješ niekoho jedinečného na to aby Ti ostal v srdci. A ja viem že je to on. On je ten jedinečný pre teba." Mala pravdu... Bol pri mojom boku aj keď moja babička zomrela... Bol jediným človekom, čo ostal po mojom boku. Keď som plakala tak ma objal. Jeho objatie bolo to čo som potrebovala.

Obaja vieme, že v budúcnosti to bude veľmi ťažké, ale my sa cez to všetko spolu dostaneme.

Ak sa mi v niečo stane alebo niečo budem potrebovať v mojom živote, viem že tu bude pre mňa a ja tu budem pre neho.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 08, 2022 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Príbeh o Mojom ŽivoteWhere stories live. Discover now