Масажиста-Джимин

7.4K 209 79
                                    

В момента ти вървеше към спа центъра, за който майка ти си беше взела ваучер , но нямаше как да отиде , а и не искаше да е пръснала пари на вятъра , заради това го даде на теб.

Нека докато стигнеш до там ти разкажа малко за теб.Ти си едно сладко момиче , живеещо в двуетажна къща с родителите си.В училище не си иззвестна например като Парк Джимин и групичката му , но на теб така ти харесваше.В училилището ти беше пълно с популярни и богати  хора и разбира се популярните излизат само с популярни за да си увеличават и подържат известността в училище.Единствения ти проблем беше , че човека в който беше влюбена от доста дълго време , беше с най-голямата кифла на училището.Челси.Разбира се , той спеше с различна всеки ден , но патките нали са тъпи и не разбират.Питаш се кой е той , не е много трудно да се досетиш.Най-харесваното богаташо ,
лошо момче  на училището. Джимин:

Нека да продължим

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Нека да продължим.Еми Челси така и не разбра , че е правил секс с  цялото училище.Тоест почти.Ти беше един от малкото минуси , които не са били докоснати от Джимин или въобще от някой.Ти беше все още не разцъфнало цвете или с по-прости думички , ти все още беше невинна.Нямаше много приятели в училището ти , повечето станаха едни от популярните , а другите се преместиха в друго училище , но поне остана най-важния.Твоя най-добър приятел още от бебе.Нами:

Стига толкова приказки , хайде влизай , че стоиш вече пет минути пред вратата на спа центъра

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Стига толкова приказки , хайде влизай , че стоиш вече пет минути пред вратата на спа центъра.

🔞Maknaeline Smuts/Смутове🔞Where stories live. Discover now