💦 Fuck me daddy II 💦

715 27 1
                                    

( Rose )

  Stau în colț ghemuită și cu lacrimi în ochi . Yoongi e în genunchi și încearcă să mă calmeze . Își pune mâna pe umărul mea , iar eu tremur în timp ce gem din cauza durerii .

  Oftează și părăsește camera la fel cum au făcut și restul . De ce ? Am avut încredere în ei .... Și acum ? Ce voi face ?

  Suspinând m-am ridicat și am ners să îmi culeg hainele . M-am îmbrăcat și am ieșit din cameră .Baieții era in sufragerie însă m-a ignorat . Mi-am șters lacrimile și m-am întors acasă .

Nu mă deranjează așa mult faptul că cei 7 m-au violat . Ceea ce mă deranjează e că s-ar putea să fiu însărcinată . Am doar 15 ani . Sunt prea mică . Dacă vor fi complicații și copilul va muri ? Nu vreau să fiu un monstru ... Și cum îl voi crește ? Nu mă voi putea angaja .

Numai dacă.... Nu ...nu vreau să îmi fac familia de râs . Și vreau ca copilului să nu îi fie rușine cu mine .Îmi e așa frică .... Mă pun în pat și adorm .Însă se pare că nici în somn nu pot scăpa .

*** vis ***

  Mă pune jos și alerg spre ieșire . Îl aud cum urlă nervos însă nu îl bag în seamă . Nu vreau să îmi pierd incă virginitatea . Dacă o fac .… Eu voi ... Rămâne însărcinată ....

  Dau să ies însă sunt pusă la pământ de către Yoongi . Era gol și la scurt timp și eu . Am început să plâng și să mă zbat însă fără folos ...

   M-a prins de păr și ma tras mai aproape de penisul său . Mi-la băgat cu firța în gură și ma forțat să o sug . A început să geamă din ce în ce mai tare și nu după mult timp gura mea era plina cu spermă .

  M-a trântit din nou pe jos . Și … Și …a intrat în mine . Când l-am simțit am urlat și mai tare din cauza durerii .

  Facea mișcări bruste și foarte dureroase . Din ce în ce mai repede . Iar eu nu mai rezistam. Ușa s-a deschis și băieții au intrat unul câte unul privind uimiți la noi .

  Mi-am pus mâinile pe față în timp ce plangeam și gemeam în acelaș timp . Yoongi a început să se miște și mai repede .... Iar apoi și-a dat drumul în mine ....

*** realitate ***

- Nu !
Jimin : - Măi , măi ...,
Kookie : - Te-ai udat de ja .
Yoongi : - Nu știu ce ai visat dar mă bucur că te-am găsit goală .
- Plecați ... Doar asta știți să faceți ... Toți mă abandonați ....
Hoseok : - Nu te vom abandona așa că nu mai plânge . Te rog . Bine ?
- Nu mă atinge ! * tremur din nou când îi simt mâna pe umărul meu .
Rm : - Tu . Avem o propunere pentru tine .
Jin : - Te vei culca cu noi defiecare data când îți cerem .
V : - Desigur că te vom plătii .
Yoongi : - Fară copii . Nu avem nevoie de plozi .
- Lăsați-mă să mă gândesc .
Jin : - Cât timp ?
- Vineri la școală am să vă spun .
Yoongi : - Foarte bine . Asta e pentru azi . Mi-a făcut plăcere să te dezvirginez .

  Mi-a dat niste banii ... Foarte , foarte mulți și a plecat . Vineri voi afla dacă sunt sau nu .... Iar în caz că sunt ... V-a trebui să accepta .

LupiiiWhere stories live. Discover now