❤She❤

1.9K 141 15
                                    

"Děkuju, že na něho dáš pozor," podívala jsem se na Nica s kterým jsem právě uložila Jamieho na jeho gauč u něho v pokoji. Naštěstí byla teta El a strejda Nolan pryč.

"To nic," odpověděl mi Nico a zajel si rukou do vlasů. Můj pohled na sekundu sklouzl na jeho rty. Zajímalo by mě, jestli chutnají stále stejně. 

"Měla bych jít.."odkašlala jsem si. "Zoe a Matteo na mě čekají." Nico přikývl a já se otočila k odchodu. Ale než jsem stihla odejít, jeho ruka mě jemně uchopila za zápěstí. Překvapeně jsem se na něho podívala.

"Proč jsi mi neřekla, že to ještě neskončila?" mluvil potichu, aby nevzbudil Jamieho. "O přesto, že spolu nejsme.. Jsi mi to říct mohla." 

"A co jsem ti měla říct, Nico?" zeptala jsem se. "To, že když ses se mnou rozešel bylo to ještě horší? Z každé pitomé strany jsem slýchávala, že jsi se mnou chodil jen kvůli tomu, aby jsi taky zjistil jaká jsem v posteli," Nico mě pustil a o krok couvl. "Bylo to dokonce ještě horší.. Protože jsem nechápala, co jsem udělala špatně! Každý večer jsem brečela v posteli a přemýšlela, co jsem udělala.. A co jsem mohla udělat líp.. Mezitím co jsi ty nastoupil o tři měsíce dřív na svou vysokou a dělal v New Yorku bůhví co!"

"Beco-" začal, ale já jen zakroutila hlavou. Rychle jsem se otočila a seběhla schody. "Beco omlouvám se dobře?" Nico mě doběhl a zastoupil mi cestu u vchodových dveří. "Dělal jsem to pro tebe!" 

"Pro mě? Kdyby jsi myslel na mě, tak se semnou nerozejdeš! Protože já tě milovala! I přesto, že jsi mě podvedl! Byla jsem schopná ti odpustit!"

"To je právě to!" vykřikl Nico. "Nezasloužil jsem si tě, dobře! Podvedl jsem tě, ale ty jsi mi stejně chtěla odpustit, Beco.. Jsi pro mě až moc dokonalá.. Ale teď vidím jak si se změnila.. Proč jsi tak chladná? Co se ti stalo?" 

"Ty ses mi stal," odpověděla jsem mu. Po tváři mi stékali slzy a já Nica nenáviděla za to, že mě dokázal zase rozbrečet. "Lituju každé sekundy, kterou jsem s tebou strávila. Lituju každého ,Miluju tě, co jsem ti řekla.." 

"Je mi to líto.." zamumlal.

"Co je ti líto? To, že ses semnou rozešel? Tak to seš na omylu.. Jedno blbý promiň to nespraví.. Nespraví mě." Odstrčila jsem ho z cesty a vyběhla z domu. Vklouzla jsem do auta v kterém mě čekali Zoe a Matteo. Když mě mě spatřili,podívali se na sebe, ale nevyptávali se a já jim za to byla vděčná.

"Můžeme prosím jet?" obrátila jsem se k Matteovi.

"Jistě, krásko." Matteo nastartoval a vyjel s Nicovi příjezdové cesty.



Probudila jsem se s lehkou bolestí hlavy. Zoe seděla v křesle a v ruce držela hrníček z kterého se kouřilo. Četla si knihu a když si všimla, že jsem vzhůru usmála se. "Dobré ráno." 

"Dobré," zamumlala jsem a posadila se. Prohrábla jsem si vlasy a zkontrolovala hodiny. 11:37. "To jsem spala tak dlouho?" Zoe přikývla a zaklapla knihu.

"Chceš si promluvit o tom, co se stalo včera?" zeptala se.

"Ne," odpověděla jsem rychle. "Ano..Já nevím," povzdychla jsem si a prohrábla si vlasy. "Nesnáším ho za to, že se zase objevil v mém životě." zvedla jsem se z postele a přešla ke skříni. "Co říkali naši na to, že ještě spím?" 

"Nic," pokrčila Zoe rameny. "Jeli s Felicy na výlet... Myslím, že říkali, že se zastaví za Elliotem." 

"Skvělý," zamumlala jsem a vytáhla staré džíný a obyčejné béžové triko. Rychle jsem se převlékla a se Zoe jsme odešli dolů, kde jsme si udělali něco k jídlu. Smála jsem se, když mi Zoe vyprávěla jak Mattea na párty balila nějaká holka a nemohla pochopit, když jí odmítl. Společně jsme sklidili nádobí a šly se posadit do obyváku. "Pustíme si nějaký film?" 

"Jasně," přikývla Zoe. "Pustila bych si nějaký romantický film.. co třeba 50 odstínů?" vyprskla jsem smíchy a Zoe se na mě podívala. "Co?" 

"Zajímavé, co si představuješ pod romantikou." 

"Náhodou.. Pan Grey je sexy." mrkla na mě a já pobaveně zakroutila hlavou. Najednou jsem uslyšela jak bouchli dveře. "Vaši tu jsou nějak brzo.." řekla Zoe a já se zhluboka nadechla.

"To nebudou naši," zašeptala jsem v moment, kdy do obyváku vešel Jamie a za ním Nico. 


Chtěla bych se zeptat, jestli byste měli zájem o příběh inspirovaný filmem Midnight sun- půlnoční láska.. film je právě v kině a dnes jsem ho viděla a doopravdy jsem se do něho zamilovala.. Přidám vám sem trailer, aby jste věděli o čem to tak je :) Ps: kdyby jste měli nějaké herce, co by tam mohli hrát, moc byste mi pomohly :)

Meet again (#2)Where stories live. Discover now