Bölüm 7

3.4K 231 13
                                    

Hee young~Jimin
•Hee young ve jimini çok atladım bu yüzden bu bölümü onlara hazırladım...

Yarışmada ki kazadan sonra
Jimin
Suga Hee young'u güçleriyle düşürmüştü Hee young'u hareketsiz bir şekilde yerde görünce aklıma Min hee gelmişti min hee'de benim yüzümden daha doğrusu suganın güçleri yüzünden hayatını kaybetmişti sorun şuydu o benim hayatımda en değer verdiğim insandı o gittikten sonra çok değiştim ş-şimdi biri daha benim yüzümden hayatını kaybederse b-bunu kaldıramazdım...

Hee young uyanmayınca onu kucağıma aldım tam gidecekken şu Dan bi denen kız geldi ve avazı çıktığı kadar bağırmaya başladı yanındaki kızda bana öldürücü bakışlar atıyordu haklılardı ama hiç birini dinlemedim ve Hee young'u hızlı bir şekilde revire götürmeye çalışıyordum gözlerimin dolduğunu ve ağladığımı bulanık görmeye başladığımda anlamıştım neden ağlıyordum bilmiyordum,sadece tekrar aynı şeyin olmasından korkuyordum belkide...geldiği günden beri benden gözlerini çekmeyen kız şu an kucağımda belkide son nefeslerini alıyordu kucağımdayken yüzünü incelemeye başladığımda çok masum bir şekilde uyuyordu kafasını daha çok kanadığını gördüğümde daha da hızlandım hayır benim yüzümden sana bir şey olmıycak bunu izin vermeyeceğim .

geldiği günden beri benden gözlerini çekmeyen kız şu an kucağımda belkide son nefeslerini alıyordu kucağımdayken yüzünü incelemeye başladığımda çok masum bir şekilde uyuyordu kafasını daha çok kanadığını gördüğümde daha da hızlandım hayır benim yü...

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

1 gün sonra
Jimin
Tam bir gündür yanından gram ayrılmadım nedenini bilmediğim halde ona çok bağlanmıştım benim yüzümden birşey olmasından korktum ama başka bir şey,başka bir şey vardı onu bırakamadım hiç bu kadar korktuğumu ve üzüldüğümü hatırlamıyorum min hee dışında...Yavaş yavaş gözlerini açtı aniden kalktı ve

Hee young:"N-ne oldu!?"diye sızlanmaya başladı kollarından tutup sakin olmasını söyleyip herşeyi anlattım.Ben anlattıktan sonra gözleri doldu ve bana sarıldı ne olduğunu bile anlamamıştım niye bana sarıldı Kİ şimdi bu diye düşünürken sırtıma bir tokat yemem bir oldu bildiğiniz üzere biz vampiriz ve ELİ MAŞALLAH 10 TON (imana gelen jimin fkkfkf)

Kemiklerim kırıldı zannettim ben"YAH!"diye bağırınca bana gülüp

Hee young:"Bu beni düşürdüğün içindi."dedi

Jimin:"Hadi ya bana yaptığın şeyleri saymamı ve intikam almamı istermisin?"diyip yüzüne yaklaştım ve yüzümdeki ifadeden olmalı ki benden hem korkmuştu hemde utanmıştı.

Yüzüne yaklaştığım sırada aniden "HEMŞİRE!"diye bağırdı korkup geri çekildim ve odadan çıktım arkadaşlarına haber vermeye gittim zeki kız ama bu burda bitmedi...

Hee young

Az önce ölüyorum zannettim vücudumu elledim yoo yaşıyorum yani yaşıyorum ama bunu burda bırakmaz cüce hıhaha ona artık cüce diycem!

İçeri kızlar girdi uzun süre sarıldık ve bana olan biten herşeyi anlattılar ne patlaması lan hiç birşey anlamadım.

•Hee young revirden Dan bi ile çıktıktan sonra;

Dan bi yanıma gelip bana sarılmıştı ama gözleri mosmordu ne olmuştu bu kıza sorduğumda çarpışmadan olduğunu söyledi tabi ki geçiştirmek içindi benim matematiğim 60 kızım anlarım ben! Hemşire çıkabileceğimi söylediğinde hep beraber çıkmıştık yemek yemeye gidiyorduk ki Dan bi aç olmadığını söyledi ve yanımızdan uzaklaştı neydi bu kızın derdi?

Yemekten döndük ve Cho hee ile odaya geldik derin bir sohbete girmişken Dan bi elimde bir kitapla geldi sürekli kitabın ortasına bakıyordu ne olduğunu anlamaya çalışıyordu sanırım bir süre sonra Cho hee ile kavga etmeye başladı nedensizce bağırıyordu ki cho hee sadece iyi olup olmadığını sormuştu Dan bi'nin bir sıkıntısı vardı ama ne?

Kavgadan sonra cho hee dışarı çıkmak için bir adım atmıştı ki onu tutup

Hee young:"Ben bakarım daha çok üstüne gitmeyelim birbirinizi kırmayın."dedim ve gülümsedim oda üzgün bir şekilde başıyla onayladı.

Dışarı çıktığımda Dan bi'yi aramaya başladım tabi ki Dan biyi değil hiç bulmak istemediğim birini buldum ağzına s*çıyım Dan bi kavga edicek yeri ve zamanı buldun!

Jimini görmem ile yolumu değiştirmem bir oldu(bak yazardan söylemesi çarpılacaksın he fkkfk) yönümü değiştirip hızlı bir şekilde yürürken aniden önüne geçmesi bir oldu tabiki o bir vampire ehehe(dlldld)

Jimin:"Sen benden mi kaçıyorsun cadı?"

Hee young:"Sensin cadı niye kaçıyım senden salak mısın?"
Jimin:"Sönsön cödö sölök mösön?"

Hee young:"Haha çok komik çekilde gidiyim."diyip omzundan ittim gram kıpırdamamasına rağmen ittirmeye devam ettim hasta yatağından yeni kalktığım için yoksa kesin iterdim bu davarı itmeyi bırak ağzını yüzünü kırardım ayy tamam yeter.

HY:"Çekilicek misin acaba bak hasta yatağından yeni çıktım yoksa seni varya?"

Jimin:"Yoksa beni ne?"diyip yüzüme yaklaştı o yaklaştıkça ben geri gidiyordum en sonunda onu ittim

Hee young:"Ya çekil salak manyak piskopat seni!"
Dediğimde kahkaha attı.

Hee young:"Yah çekil artık da gidiyim işim var."

Jimin:"Belki bu sabah kemiklerimi kırdığını unutmam için bir şey yapman gerekiyordur bir düşün bakalım sonra çekilirim belki?"

HY:"Of al işte amma değerli canın varmış tamam söyle ne istiyorsun?"

J:"Hmm şöyle etkileyici bir şey olsun mesela beni öpebilirsin."diyo dudağını gösterdi.

HY:"Hmm"diyip yüzüne yaklaştım gözlerini kapatınca okulun bahçesinin ortasındaki Çeşme'den büyük bir damla su alıp jimin başına doğru götürdüm.

HY:"Ama önce yukarı bak"dediğimde sırıtarak yukarı baktı bakmasıyla Damla'yı patlatmam bir oldu.Sırılsıklam olduğunda bana sinirle bakıyordu ben ise kahkaha atıyordum.

HY:"Ahahaha pis sapık seni bundan sonra ayağını denk al bence"diyip arkamı dönüp yürümeye başladım.

J:"Bu burda bitmedi hee young bir daha ki ni hatta söylemiyorum sen düşün."dediğinde arkana baktım bildiğiniz piç smile atıyordu ya salak!(cidden çarpılacak he kdkdk)bir süre daha Dan biyi aradım ama hava kararmaya başlayınca odaya döndüm nerdeydi bu kız off?!???!
——————————————————
~Lütfen oy atın en büyük sıkıntımız bu oy atan herkese teşekkürler☺️💞

"dediğinde arkana baktım bildiğiniz piç smile atıyordu ya salak!(cidden çarpılacak he kdkdk)bir süre daha Dan biyi aradım ama hava kararmaya başlayınca odaya döndüm nerdeydi bu kız off?!???!——————————————————~Lütfen oy atın en büyük sıkıntımız bu ...

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

                                  |833 words|

💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞

THE VAMPIRE ACADEMY •BTSHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin