Liceul - prima parte

131 10 3
                                    

Era prima zi de scoala...

-Rosalia!Nu vreau sa intarziem in prima zi!HAIDE...

-NU vreau sa merg, mi-e asa de somn; in plus nu facem nimic interesant in prima zi!

Dar trebuia sa merg la scoala, sa ma dau drept unul dintre acei copii enervanti, care nu le pasa de nimic alceva decat de ei...se comportau frumos cu tine la inceput, dar dupa cateva zile se saturau si incepeau sa te barfeasca pe la spatele tau.Acesta era liceul.Un loc in care trebuia sa-ti bazesti spatele de cei care vor sa-ti faca rau, si sa fii pe cont propriu.Aveam incredere doar in Jeremy, cel mai bun prieten si coechipier pe care il aveam.

De cand am fost aleasa in "Ordinul Dragonului" viata mea s-a schimbat.Acest ordin a fost infiintat de liderul Nick care era super de treaba, si mereu ne lasa sa ne antrenam singuri si sa ne folosim creativitatea.Noi protejam aceasta lume de...

-Ce tot faci? ma intrerupse Meredith din amintirile care ma copleseau, intens, cu repeziciune, ca si cum frunzaream paginile unui jurnal si privirea mea prindea cate un paragraf.

-Nimic, ma pregatesc! ii raspund furioasa.

-BIne, schimba-te odata! trantii usa in urma ei.

Meredith este una dintre prietenele mele, care pot sa spun ca ma inteleg (DELOC) pentru ca nu suntem deloc la fel...Eu sunt o persoana foarte trista, si in jurul meu sunt niste ziduri care nimeni nu a reusit sa le treaca vreodata; iar ea este foarte....cum sa descriu? COLORATA, RAINBOW

Nu pot sa cred ca a fost aleasa in aceasta echipa...Toti coechipierii sunt foarte seriosi in legatura cu acest razboi care a pornit acum cinci ani; dar ea nu avea niciun stres, pe langa faptul ca era foarte buna la arme.

-Numai scrie in jurnal Rosalia! Sunt asa de bucuroasa ca incepem o noua viata, ca pot sa-mi fac noi prietenii, sunt atat de fericita!spuse ea cu entuziasm.Iar tu stai si iti pierzi vremea cu acel jurnal!

-Nu e doar un simplu jurnal!Aici sunt scrise toate gandurile, ideile, sentimentele pe care le-am avut vreodata! trantesc rucsacul la picioarele ei.

-Deci ai scris despre mine?un zambet ii aparu pe buze, in timp ce ridica rucsacul;sau despre Jeremy?incepu sa rada.

In aceea clipa ma duc la baie sa ma pregatesc in continuare de scoala...

Catre viitorWhere stories live. Discover now