her sey seni basliyor

3K 118 15
                                    

Eve geldik. Ben salona geçtim ve oturdum. on dakika sonra zil caldı ve gelen benjamin .

benjamin: tebrikler yenge

ben: saol

benjamin: eee kiz mı erkek mi ?

ben : bilmem ki , daha cok küçük

Toprak : bizde isim düşünecektik,  diyoruzki hem Türkce bir isim koyalım hem de ingilizce

ben: simdiden bulucaz, hem kız ismi hemde erkek

Toprak: benim aklimda söyle bir düşünce var nasıl olsa ikimizinde isimleri doğayla ilgili, soyle deniz , okyanus yani icinde su olan seyler olsun

benjamin : aslında Toprak haklı

ben : bencede o zaman kız yada erkek olursa fark etmez Okyanus ya da Deniz nasıl olur

Toprak: Deniz herkeste olan bir isim ama Okyanus fena değil,

ben : buldum , kız olursa Summer nasıl olur ?

Toprak: evet güzel.  Summer Deniz

ben : ah çok yakıştı,  bu işin bu kadar kolay oluyor hiç anlaşabileceğimizi sanmiyordum.

benjamin : açıkçası bende kavga edersiniz diye düşünüyordum.

ben: ee demekki degisiyoruz. Dedim ve Toprak'ın yanağına öpücük kondurdum

Toprak:Aşkım erkek olursada sky nasıl ?

ben: harika o zaman Okyanus Sky nasıl?

Toprak: işte bu iş bu kadar kolay isimleri hallettik.

Benjamin: benim karnım aç

ben : benimdeee

Toprak: makarna yapsana benjamin

Benjamin: ahhh sırf bu küçük bebek için yapıyorum sizin için değil

ben : Her neyse

***

makarnaları yedik sonra biz Toprak 'la Odamıza cıktık. Ben ayananın karşısına geçtim ve kendime bakmaya başladım ve sonra birden ağlamaya basladım .

Toprak: ne oldu hayatım ? neden ağlıyorsun?

Ben : Baksana kilo almaya başlamışım. Ya sen artık kilolu diye beni terk edersen , ya beni bırakırsan .

Toprak: hmm doğru aslında etrafında o kadar fıstık varken neden şişko bir kadınla birlikte olayım ki ?

Ben : Toprakkkkkk, senden nefret ediyorum . Hayatımın içine sıçtın . Simdide hamileyim ve senin dedigin seylere bak amk çocuğu,  piç senden hefret ediyorum dedim ve sinir patlaması yaşadım.

Toprak: ö ö Özür dilerim ben böyle kızabileceğini tahmin etmemeistim sadece şaka yaptım.

Bem :sus , tamammı sus bana şaka yapma , bana açıklama yapma dedim ve ayağa kalaktım tüm odayı bir birirne kattim . her uer darmadağindi

Toprak konuşuyordu ama hiç bir şey duymuyordum . yere yatım ellerimle kulaklarımı kapatim bacaklarimi kenime dogru çektim yerde C pozusuyonunda yatiyordum.

gözüme birden beyaz önlüklü adamalar çarptı onlar buraya ne ara geldiler, kim çağırdı ?b3n kaç saattir bu haldeyim ?bana sanki bir kaç dakika olmuş gibi geliyor. sonra adamlar üstüme gelmeye basladı ve o deli elbisesini bana giydirmeye çalışıyordu bir dakika ya deli elbisesi mi ben delimiyim ?

ben : bırakinnnn beni bırakın ben deli değilim , ben deli değilim haraket edicek ahlim kalmadığı için  teslim oldum . gözüme Toprak çarptı ağlıyordu.... çagresizce ağlıyordu. hatta ağlamaktan gözleri kıpkırmızı olmustu kapıdan  çıkarken yanından öylece geçtim gittim.

beni götürmelerini engellemedi. hem onları buraya kim çağırdı.  bu düsuncelerle evden cıktık ve beni hastaneye goturduler. bembeyaz bir odaya beni kapattılar camlarda demir parmaklık vardı.yere bir koseye sindim ve ağlamaya basladım be burda ne yapacaktım . Neden buraya geldim ben ... aklımda buna benzer bir cok soru vardı.

birden kendimi kaybettim ve kendimi duvarlara carpmaya basladım. sanki birileri beni alıp duvarlara carpiyordu Her sey kendi kendine istemsizce oluyordu. Tamamen benim kontrolum dışında .sanki benirirleri beni ele gecirmis gibi hissediyordum . Alkım basimda ama kontrol edemiyorum .

" toprakkkk ne olur bana yardım et , beni birakma , korkuyorum "diye bağırmaya basladım . sonra o anda kapı acıldi iceri koşarak Toprak girdi ve sarıldık

"Beni bırakma , beni bırakma , benı bırakma ...KORKUYORUM "

"korkma bitanem dedi ve kapıdan öylece çıkıp gitti." hiç bir şey diyemedim .

Toprak

adeta kendini kaybetmiş gibiydi ona ne oldugunu hiç anlamadım . odada saatlerdir yerde yatıp ağlıyordu bağırıyordu onu ilk defa böyle gördüm.  korkuyordum...ilk defa korkuyordum. o kadar olay atlattık ama bu , bu çok farklı .telefon ettim ve sakinleşmesi icicn doktor cağırdım ama onun yerine aklı hastanesinde calışan doktorlar geldi. ne oldugunu anlayamadım.

ona beyaz önlügü giydirdiklerinde adeta şurumu kaybetmiştim. sonra kendimi zar zor topladım ve arkasından hastaneye gittim once onu kapattıkları odanın camından onun çaresizligini gördüm . burdan kurtulmak için çırpınıyordu.

"Toprak bana yardım et "diye bağiriyordu. kendini duvarlara çarpmaya basladı. kenine zarar veriyordu. ona ne olduğunu bilmiyorum ...

tek bildiğim şey onun yanına girebilmektedi. birden içeri girdim ve koşup ona sarıldım o kadar korkmuştu ki . çok caresiz görünüyordu.beni sıpsıkı sardı sani bir daha hiç sarılamayacak mışız gibi . sonra ağzından su kelimler dökülüveri.

"Beni bırakma , beni bırakma , benı bırakma ...KORKUYORUM "

ne olduğünü ögrenmeliydim. onu öylece bıraktım ve dışarı cıktım ilk karşıma cikan doktora sordum ( ingilizce olarak)

"Doğa 'nın nesi var ? "

"Doğa bir akıl hastası daha 2 sene önce klinikten kaçmış Türkiye 'de her yer onu arıyordu  . kenine klınikten kaçınca ölmüş birisinin kimligini almis bu syede kimse onun sahte kimlik kullandıgını anlamadı.yeni bir hayat kurmuş .onun gerçek ismi Almina"

"si siz ne diyorsunuz , çaka ayapıyorsunuz değilmi?'

"keşke oýle olsa ama bunların hepsi doğru"

" peki ya simi ne olacak?"

"tedavi görecek ama norma bir birey olması cok zor"

"iyide daha önce gayet normal davarnıyordu, neden birden bire böyle oldu?"

"bilmiyorum , bu konuyu arastiracagiz"

"peki ya bebeğimiz ona ne olacak "

"ilaclar muhtemelen bebek icicn cok ağır olur , sakat olma olasılıgı cok yuksek , onu almalıyız . eğer almassak Almina ya da zarar verir , karar sizin "

"tamam " tamam dedim ve yürumye basladim bunlarin hepsi bana cok agir geldi ya si di ne olacaktı. her şey bitti mi . biz artık bittik mi ?

bu bunlar cok zor , daha sabah bebeklerimiz icic  isim düşünürke  su an  geldiğimiz hale bak . hala anlamıyorum şu an doğa , yani almina akıl hastası mı? bebeğimiź ona ne olacak ?

HER ŞEY YENİ BAŞLIYOR.

*****

yorumlarınızi zevkle bekliyorum , aniden aklıma gelen bir fimirle bu bölümü yazdım. umarım beğenirsiniz. bölüm geç geldiği için özür dilerim ;)

Sevgili KocamHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin