"Filistin'e destek

30 8 6
                                    

İslami Analiz/Haber Merkezi

Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu ABD Büyükelçiliği'nin Kudüs'e taşınması üzerine açıklamada bulundu.

Karamollaoğlu, büyükelçiliğini Tel Aviv'den Kudüs'e taşıyan ABD ile Siyonist İsrail Rejimi'ne tepki göstererek Filistin halkına destek mesajı verdi.

"ABD provokatif bir karar alarak elçiliğini Kudüs'e taşımaktadır." diyen Karamollaoğlu, "Öncelikle herkes bilsin ki Kudüs bir İslam şehridir ve öyle kalmaya devam edecektir. Kudüs, İslam Dünyası'nın onur ve namusudur." ifadelerini kullandı.

Karamollaoğlu şöyle devam etti:

"İslam ülkeleri, mevcut bütün ihtilaf ve ayrılıkları bir kenara bırakıp Kudüs davası etrafında birleşmelidir.

Karşı bir adım olarak bütün İslam ülkeleri Kudüs'ü, doğusu ve batısıyla tamamen Filistin'in başkenti olarak ilan etmelidir.

Bu coğrafya nice badireler, nice istilalar atlatmıştır. İsrail ve ABD'nin bu fütursuz emellerini de boşa çıkaracaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."

Karamollaoğlu'ndan hükümete eleştiri!

Cumhurbaşkanı adayı ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Filistin'de ve dünyanın dört bir tarafında İsrail'i protesto mitingleri tertip edildi ve direniş başladı. Bizim iktidarımızın haline bakın hele, protesto sadece dillerinde var. Miting tertip ediyorlar. Kime karşı Allah aşkına. Biz bir miting tertiplemeye karar vermiştik ama siz buna karar verince biz bundan vazgeçtik. İktidarlar miting tertip etmez, iktidarlar icraat yapar" dedi

Cumhurbaşkanı adayı ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin aday adaylarına hitap etti. Ankara'da partisinin eğitim binasında toplanan aday adaylarına konuşan Karamollaoğlu, İsrail'in yaptığı katliamları kınayarak, şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi. Konuşmasında iktidarı dış politika konusunda 'şaşkın ördeğe' benzeten Karamollaoğlu, "İsrail ile ilgili lafların değil, yaptırımların harekete geçirilmesi gerekir" dedi.

Karamollaoğlu: Cihat zalim sultana karşı haksızlığını söylemektir ..dedi

"Adil Düzen"Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum