3.

24 9 7
                                    

(Tahle písnička moc nenavazuje, ale příští už ano :) )

V chatkách:

,,Bell ten Moony je vážně super! Proč si ho nevzala dřív?" zeptá se mě Dai po chvilce.

Sednu si na horní postel ,,Já nevím......Vždycky se mnou jezdil Miki nebo Snow.......Nebyla jsem si jistá, jestli zapadne a je až moc milé povahy. Tady mu to bude jen škodit." Kouknu na ni ustaraně.

Dai se uchechtne. ,,Dokud bude s námi, bude v pohodě. Vždyt' na tebe si tu dovolí jen naše parta a Katherin neboli Kat. Nemusíš se bát. Navíc.........koukni se z okna. Kluci ho přivítali skvěle. Nemáš důvod se strachovat. Děláš, jakoby byl dítě......." To jsem si ani neuvědomila. Asi má pravdu. Koukla jsem se z okna a............

,,Dai? Kat je s nima.......proč se s ní kluci baví?! " skočím z postele a otevřu dveře. Mířím si to rovnou ke klukům a Kat. Katherin zrovna volala vedoucí a tak odešla. Já se obrátila na Lukeho.

,,Co vám chtěla? " podivím se.

,,Nic. Spadla a já ji zvedl tak mi poděkovala....." usmál se na mě Moony.

,,Dobře.........a když jsem spadla já, její banda na mě hodila rovnou i puding. Neříkám, že bych něco takového udělala, ale budu ted' vypadat hrozně. Nepřítel jí pomohl na nohy....to budou zase drby.." povzdechnu podrážděně. 

,,A není jedno co si ostatní myslí? Hlavní je, co si o tobě myslím já a parta ne?" zeptal se.

,,Ty to nechápeš...........zajíc taky nepozve lišku na večeři........." vysvětluju.

,,No ale......" nedořekne, jelikož se o něj Luke opře. ,,V Bell se tu nikdo nevyzná. Nech to být. Má špatnou náladu a to je lepší držet se 10 metrů od ní. Právě jsme moc blízko. Ještě taaaaak.......9,5 metrů zpátky." zazubí se na něj.

Pochopila jsem, že mě chce jen vyprovokovat a tak jsem se usmála. ,,Jojo...to říká ten, co mě do toho rybníka hodil co? Ještě mi dlužíš to nové pižamo..." připomenu.

,,Šel jsem ti ho koupit, jenže tam neměli tvoji velikost a dětské oddělení bylo daleko....." 

,,Nechte toho a ty se uklidni Bell. Víš, co jsem ti říkala ne? " vloží se do toho Dai.

,, Ale ty si přeci musíš pamatovat ten puding...nebo to vloupání a lepidlo ve vlasech.......to ti nic neříká? Nechci, aby se někdo z mých kamarádů pletl ke Kat a stejně to jistě narafičila jako vždycky..." uklidním se a sklopím hlavu. ,,Pardon..........jdu se projít." rozejdu se pryč, když mě Dai dožene. ,,Nemysli si, že půjdeš beze mě. Sestry drží při sobě a nechci, abys tady kopala do tunového balvanu. " uchechtne se.

,,Prý tu budou týmové soutěže. Minulý rok tu nebyly." usměju se na ni. 

,,Fakt? Můžu s tebou počítat v týmu? Jo a ohledně Kat......Nech Moonyho být. Zkazíš mu tábor a on není DĚCKO." Dělá, jako bych to nevěděla. Ale Kat je falešnice a dokáže si na svou stranu obrátit každého. 


Další kapča! XD

Jinak promin Moony, že je ted' Bell tvoje maminka, ale důvod ti kdyžtak vysvětlím :)

CampcampWhere stories live. Discover now