21.část

1.7K 139 7
                                    

Omlouvám se za chyby...

Oblíkl jsem si svoje tepláky a volné tričko, v zrcadle jsem si ještě upravil vlasy a sešel dolů do přízemí. S úsměvem na tváři jsem vešel do obýváku, ale pohled na Am jak stojí před klukama jenom v ručníku mě zastavil. Okamžitě jsem si stoupnul před ní a zkřížil ruce na prsou.

"Ta je moje." zasmál jsem se a otočil se na Am, která měla červené tváře. "Jdi se oblíknout udělám snidani." usmál jsem se a políbil jí na tvář, zatím co ona přikývla a odběhla po schodech nahoru.

"Lil neslintej." zasmál jsem se a bouchnul ho do ramene, tak aby se probral, byl jako paralizivaný. Pokroutil hlavou a podíval se na mě s nadzvedlým obočím, všichni jsme se začaly smát a já odešel do kuchyně, samozdřejmě s nima za prdelí.

"Takže jaká byla noc?" zeptal se Ryan a já se nad tou zpomínkou jak vzdychá moje jméno usmál. Z ledničky jsem vyndal mléko a položil ho na linku.

"Noc? Spíše jaké bylo ráno bro." uculil jsem se a vyndal dvě misky.

"Takže hned poránu zasouváš jo?" zasmál se a já po něm hodil utěrku - byla první po ruce.

"Myslím že by jste měli odejít. Chci si s Am udělát hezký den, když nám ho včera Max zkazil." zavrčel jsem a nalil do misek mléko a nasypal nějaké cornfleyky.

"Chápu, ale nevíš co to do něho vjelo? Nikdy se takhle nechoval." zeptal se Fredo a zapálil si cigaretu. Pokrčil jsem rameny a byl připravený něco říct, když v tom se tu objevila Am.

"Zlato, ehm.... já musím odejít, vrátím se až večer." falešně se usmála. Tohle se mi nelíbí.

"Cože? Vždyť-" nestačil jsem to doříct, protože přilepila svoje rty na ty moje.

"Vynahradím ti to dobře, ale vážně musím. Pa.... Ahoj kluci." usmála se a zabouchla zasebou dveře.

"Jdeme!" zavřel jsem a oblíkal si bundu

"Kam?"

"Budeme jí sledovat! Mám divný pocit." pokrčil jsem rameny a kluci pouze přikývly. Spolu jsme nasedly do auta a odjely za jejím autem.

Am

Zastavila jsem u restaurace a vystoupila z auta, upravila jsem si svoje šaty a vstoupila dovnitř. Hledala jsem ho a nemohla ho nikde najít.

"Amando." ozvalo se zamnou a já se pootočila.

"Jeremy." usmála jsem se. Jenom aby jste byly v obraze, Jeremy je též právník jako já, chodily jsme spolu do školy.

Jeho ruka se obmotala kolem mého pasu, když šel semnou ven, nechápavě jsem se na něho podívala zatím co on měl na tváři úsměv.

"Myslela jsem že se jdeme najíst."  zastvila jsem a podívala se na něho. Ruce jsem zkřížila na prsou a čelala na jeho odpověď.

"Mám problémy, a nechci je řešit tady."

"Řekni mi jaké probmély, nikdo tu není." podívala jsem se kolem dokola a uviděla jenom auta. "Vidíš. Nikdo tu není." usmála jsem se a opřela se zády o svoje auto. "O co jde?"

"J-já... je to moc těžký to říct." povzdychl si a rukou si vjel do vlasů

"Max, je.....-" "Kde je?!" zvyšila jsem hlas a nadzvedla obočí

"Je ve vězení...slíbil že s tím už přestane, je to můj brácha živím ho a on mě takhle zradí." setřel si slzu a podíval se na mě

"Max byl včera u mě a popral se s mým přítelem." povzdychla jsem si a podívala se jinam, abych nemusela vidět tu jeho zklamanou tvář.

"Je mi to líto Am, snažím se aby byl dobrým člověkem, ale nejde to, potřebuju aby jsi ho dostala ven. Já to být nemůžu jsme příbuzný, ale ty ano."

"Nemyslím si že je to dobrý nápad." zakroutila jsem hlavou a poškrábala jsem se na ruce.

"Ty jsi jediná koho poslechne, u mě by dělal jenom kraviny." uchechtl se a já přikývla, svoje auto jsem odemkla a řekla mu ať nastoupí což taky udělal. Celou cestu jsme byly zticha. Já se snažila vymyslet co řeknu Justinovi až se vrátím, a hlavě jak napravím dnešek.

Z mého přemýšlení mě vyrušil mobil, který začal pípat. Zastavila jsem na parkovišti u věznice a vystoupila. Mobil jsen vyndala z tašky a uviděla zprávu

Od Justina :*

Moc mi chybíš kdy přijedeš domů?

Povzdychla jsem si a rozhodla se že mu neodepíšu. S Jeremym po mém boku jsme vešli do věznice, pozdravila jsem všechny a šla do místnosti pro 'Návštěvy' kde na nás čekal Max

Justin

Napsal jsem Am esemesku. Ani nevím proč když jí sleduju, ale chtěl jsem zjistit jestli odepíše no neodepsala. Zastavila u věznice, což mě docela překvapilo, když má volno.

"Co tu kurva dělá?" zeptal se Lil a já se na něhpo podíval

"Je to prvnička, ale má volno, neměla by tu být." odsekl jsem a  vjel si rukou do vlasů.

Po dlouhé době čekání jsem uviděly tři osoby. Am, toho chlapa jak jel s ní a Maxe!

"Max?!" řekli jsme všichni najednou. Am se napřáhla a vlepila Maxovi facku tak jako minule, zasmál jsem se a dál je pozoroval. Začaly se tam hádat a Am rozhazovala rukama všude kolem sebe tak jak to má ve zvyku, ale tohle co udělal Max mě zlomilo...

Když přitiskl svoje rty na ty její!

Ou ano vím část je na hovno, ale popravdě nemám moc náladu psát.... takže se moc a moc omlouvám, ale tak je t uještě jedna věc a to je že bych tuto story chtěla už zakončit, moje představa je o tom že by zbývaly ještě 4. části.... takže uvidíme jak to dopadne :D

Defendant ~completed~Where stories live. Discover now