Prens

28.3K 1.3K 170
                                    

Multimedia prens Santos.Bu bölüm Tugba_17'ye :)

Gözlerimi aniden açtım.Bugünün geldiğine inanamıyordum.Onca zaman bugün için hazırlanmıştım.Bugün prensle tanışacaktım.

Yatakta doğruldum.Gözlerimi kırpıştırdım.Ayaz yastığına sımsıkı sarılmış biçimde uyuyordu.Dün olanlar aklıma gelince yüzümdeki gülümsemeye engel olamadım.

Hemen kalktım ve kıyafetlerimi alıp banyoya girdim.Kısa bir duşun ardından Mira'nın bıraktığı saçma losyon ve yağlama işine giriştim.Kendimi bir paket tereyağı gibi hissediyordum.

Kendime seçtiğim rahat ve şık bir bulüzle bir kot geçirdim.Derin bir nefes verdim.Hafif bir makyaj işine giriştim ve banyodan çıktım.

Ayaz yatağında oturuyordu.Beni görünce baştan aşağı süzdü.

"Harika olmuşsun."

Heyecandan ağzım kurumuştu.Yüzümdeki saçma gülümsemeye de engel olamıyordum.

"Teşekkür ederim."

dedim zar zor.O da gülümseyip yanıma geldi.Çarpan kalbim iyice hızlanırken yutkundum.

"Prens sana hayran kalacak."

Bunu yüzünü buruşturarak söylemişti.Gözlerimi kısıp ona baktım.

"Bu kötü bir şey mi?"

Gözlerini gözlerime sabitledi.Yavaaşça üzerime gelirken istemsizce birkaç adım geri gittim.Duvara dayandığımda dünkü gibi ellerini iki yanıma sabitleyip beni duvarla arasında sıkıştırdı.

Kesik kesik nefes alıyordum.

"Benden başka kimsenin sana bakmasını istemiyorum."

Duyduğum cümlenin gerçekliğinden şüphe ederek duraksadım.Ağzım açık kalmıştı.Yavaşça bana doğru eğilirken gözlerim dudaklarına kaydı.

Kapının tıklanmasıyla olduğum yerde yüzümü buruşturdum.Ayaz hemen üzerimden çekildi.Kapıyı açtığımda karşımda koç vardı.

"Hazırsın.Evet harika.Prensi karşılamamız için hazırlıkları tamamlamamız lazım.Şu an şehri geziyor.Bir saat içinde burada olacak."

"Tamam"

dedim Ayaz'a bir bakıs atıp koç'un peşinden ilerledim.Buna inanamıyordum.Bu sabah olanlarla birlikte yanaklarıma ateş bastı.Karnımdaki kelebekler geri geldi.

Yüzüme aptal bir gülümseme yerleştiğini hissediyordum ama buna engel olamıyorum.Koç'la beraber bir odaya geçtik.Oda oldukça şık döşenmişti.

Bir oturma takımı odanın ortasına yerleştirilmişti.Etrafa dizilen saksılar oldukça hoş bir görüntü sergiliyordu.

Koç salonda dolaşıp elindeki dosyaya bir şeyler karaladı.

"Prensle bu odada konuşacaksınız.Tabi öncesinde bir gezi düzeneyeceğiz.Konuşma sona erince bir saatlik bir dinlenme ve akşma yemeği."

bana kısa bir özet geçmişti.

"Burası hazır görünüyor."

dedi ve odadan çıktık.

"Tabi en öncesinde öğle yemeğini birlikte yiyeceğiz."

Tekrar bir odaya girdiğimizde içeride oldukça büyük bir masanın olduğunu gördüm.Masaya tahminimce altın işlemeli oldukça şık bir örtü serilmişti.

Masanın üstünde çeşit çeşit yiyecekler dizilmişti.Ben hayran hayran masayı süzerken koç her şeyi gözden geçirdi.Buranında uygun olduğuna karar verdikten sonra bu odayıda terkettik.

DOĞUM LEKESİ -ANAHTAR EFSANESİWhere stories live. Discover now