FINALUL

372 8 0
                                    

În sfârșit lucrurile se aranjaseră ,vinovatul a fost pedepsit nu mult la 5 ani de închisoare. Iar viața mea nu a devenit așa strălucitoare deși vinovatul e pedepsit eu nu pot să mă bucur.
Încetul cu încetul incep să-mi revin după traumă,nu mi-e ușor dar cu timpul o să-mi revin și o să pot avea și eu un iubit sau poate un soț,o familie și o viață strălucitoare.
Acum,momentan nu am încredere sau nu pot avea încredere într-un băiat,toți cei care se apropie de mine reușesc să îi dau la o parte fără să le zic că nu pot avea încredere în ei ci pur și simplu "nu ne potrivim" .
Nu pot să cred că din cauza unui băiat eu nu reușesc să am un prieten , mi-e frică ca nu care cumva să facă și ceilalți ce a făcut el . Timpul trece dar momentul ăla nu mi-l poate scoate nimeni din minte .
Așa că DRAGI BĂIEȚI și FETELE SUNT FIINȚE CA ȘI VOI deci NU LE NENOROCIȚI VIAȚA că într-o zi o să se întoarcă roata ! Când o fată zice NU la dorințele voastre deci ascultați-le și nu le forțați!
Vă mulțumesc că ați citit această carte !!!( Această carte a fost un aviz pentru lumea din zilele noastre unde nu mai știm cine suntem cu adevărat)

VIOLUL Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum