#2 halloween

423 20 1
                                    

London News:
Celý svět obletěla tragédie zvaná Halloween. Mladá skupina teenagerů se rozhodla, že si vykoledují sladké potěšení a peníze pro chudou čtvrť v Londýně. Jak se říká.. Pro dobrotu na žebrotu. Toto milé gesto se jim nemilosrdně vrátilo. Když si to mladá skupinka mířila do chudé čtvrti, tak byli upáleni dva chlapci, někteří také že skupinky zmizeli a dva přežili. Peige a Tyler. Děkujeme Tylerovi za poskytnutí bližších informací policii. Však patnáctiletá Peige se rozhodla nespolupracovat. Vzniklo mnoho obvinění na dívku, že to zapříčinila, jelikož v osudný den byla na drogách. Policie všechno vyvrátila. Dívka nyní pobývá v psychiatrické léčebně s traumatem na celý život. Lidé z celého světa přidávají na sociální sítě hastag halloween, aby vyjádřili svou upřímnou soustrast.

Nejmenovaná psychiatrická léčebna v Londýně

Peige matka:
Sestra pomálu točila klíčem v zámku od Peigie dveří. Hrdlo se mi stahovala, když se mi naskytl pohled na tu skořápku lidského těla bez duše. Seděla nehnutě a mlčky na svém lůžku a dívala se z okna skrze mříží. Pokaždé, co mám povoleno moji holčičku vidět, je hubenější a...Zkrátka to není ona. Její vysoká postava neuchovává snad žádný podkožní tuk. Její obličej je propadlý s fialovými kruhy pod očima. Pod rudými oči, co neskrývají žádnou jiskru. Rty má popraskané a krvavé od toho, jak se do nich nervama kousala, aby zahnala fakt, že je její přítel mrtev. Už to nebyla ta Peigie. Za dobu léčby ani jednou nepromluvila, jen ze spaní. Necítila nic. Ze všeho se prý vybrečela. Protrpěla tady pěti hysterickými záchvaty. Tenhle proces v psychiatrické léčebně trvá už 4 měsíce a doktor mi řekl tohle..
,,Vaše dcera je.. Paní Smithová, z hlediska odborníka vám musím říct, že jsem se setkal s případy jako je Peige a stále se léčí. Někteří se léčili.. Dokud- dokud nervami nezemřeli. A já se obávám, že vaší dceři už není pomoci. A proto bych vám přečetl mojí.. Totiž její diagnózu.. (odkašlání) Vaše dcera protrpěla vážným psychickým onemocněním, kdy nebývá cesty zpět. Její tělo momentálně necítí emoce. Jinými slovy.. Je prázdná. A má pocit, že.. No ona. Nejsem si jistý, zda má pocity.. Paní Smithová moc mě to mrzí a zaručuji, že udělám vše co je v mých silách. "
Neměla jsem mu na to co říct. Jen jsem to nevydržela a nechala spustit vodopád slz a hysterický brekot.
A teď stojím před mou dcerou, která se na mě ani nepodívá koutkem oka. 5 minut jsem tam stála a zírala na ni. Nakonec jsem se odhodlala a udělala něco, co jsem neměla. Obejmula ji. Měla jsem to zakázané, ale já musela. Miluju ji a už to nešlo. Cítila jsem, jak se v ní něco hejblo, škublo. Trhla sebou a začala se bránit. Kopala, kousala a já odskočila do rohu. Ona se rozběhla, ale pak se zastavila a jen na mě zírala. Přísahám, že jsem v jejím oku spatřila jiskru. Udělala krok dozadu a sklopila zrak. Tichým chraplavým šepotem řekla..,,Mrzí-'' a dál nic. Nedořekla to, protože zkolabovala.

Z pohledu Peige
Myšlenka, co mi proudí hlavou každou chvílí... Jsem zrůda a zrůdy škodí lidem.

Ještě čekejte několik pokračování k Halloweenu. Dneska 3k přečtení. Děkuju! ❤️🌼

Strašidelné PříběhyWhere stories live. Discover now