Artık Bitmeli °^°

932 42 54
                                    

Öncelikle 100k için teşekkürler 💙 \(・ω・)/

Buraya kadar benimle beraber geldiğiniz için ve destekleriniz için cidden çok teşekkürler :3

Şimdi gelelim neden final verdiğime . Açıkçası artık iyi bir içerik bulamıyorum . Anlayacağınız artık kaliteli caps yapan yok . Benim mizah anlayışım yok ben de yapamam djcndnd Ayrıca artık Creepypasta ile ilgilenmiyorum . Tamamen bıraktığımı söyleyemem ama ilgilenmiyorum . Bu yüzden burada bırakıyorum . Ama finalimi kendi yazdığım bir pasta ile yapacağım ฅ^•ﻌ•^ฅ

Sanırım bu karakterleri geçen sene aklımda oluşturmuştum . Sizlere sunmak hiç aklımdan geçmemişti . Çünküm sadece kafamın içindeki bir kurguydu . Daha sonra ise bu kötü olayları kaleme alınca ortaya iki tane Creepypasta Oc çıktı .

Onların Orjinal Creepypasta olmasını istiyor musun ?

Aslında bundan emin değilim . Olursa çok güzel olur ama olmasa da sıkıntı olmaz . Olursa da ben bir CP olmuş olurum . Çünküm yayınlayacağım pasta beni anlatıyor . Bir kısmı tabi ben katil değilim ._. Yani kısaca pastadaki kişi benim .

Çok konuşuyorum djcndnd hadi size iyi okumalar ʕ•ᴥ•ʔ

Kötü olan sensin-

~Pelin'in öldüğü günden 11 yıl önce

Bu Deniz. 16 yaşında. O da tıpkı diğerleri gibi şu anda okula gidiyor. Okula vardığında ise gözler üstünde. Bu işe o da anlam veremiyor. Saçları mavi olduğu için insanlar ona tuhaf bakıyor. Bazıları sürekli dalga geçiyor, bazıları ise güzel olduğunu söylüyor. Erkeklere göre okulun en güzel kızlarından, bu da etrafında sürekli insanların pervane olmasını açıklıyor. Sorun şu ki bazı kızlar sırf bu yüzden Deniz'den nefret edebiliyor. Her şeyden önce, Deniz sıradan birisi.

Gece canı sıkılınca evlerinin hemen önündeki ırmağın kenarına gitti. Burayı seviyor. Huzurlu hissettiriyor. Eve giderken birisini görüyor. Onu tanımıyor. Gördüğü kişi üzgün görünüyor. Bir arabanın ışıkları uzaktan görünüyor. Deniz yolun karşısına geçip üzgün görünen kişinin yanına gitmek istiyor ama araba daha da yakınlaşıyor ve beklenmedik bir şey oluyor. Üzgün görünen kişi birden arabanın önüne atlıyor. Deniz o anın etkisiyle onu kurtarmak için üstüne doğru atlıyor. Arabanın ışıkları etrafı aydınlatırken soğuk bir rüzgar esiyor. Deniz yerde duruyor. Arabanın içinden bir adam ile bir kadın iniyor. Aceleyle Deniz'i kaldırıyorlar. Şanslıydı. Deniz'in hiçbir şeyi yok.

"Neden birden yola atladın?" dedi kadın. Deniz şaşkınlıkla bakıyor.

"Birisi aniden arabanın önüne atladı. Onu kurtarmak istedim." Adam şaşkınlıkla bakıyor. "Burada senden başka kimse yok." Diyor. Deniz ne diyeceğini bilemiyor.

"Seni hastaneye götürmeliyiz!" diyor kadın telaşla. Deniz istemiyor. Zaten durumu kötü değil. Adam Deniz'i yerden kaldırıyor ve yoluna devam ediyor. Deniz ağaçların arasında bir gölge görüyor. Hiçbir şey olmamış gibi evine gidiyor. Vardığında elini kaldırıyor ve çelik kapıya ard arda vuruyor. Kapıyı annesi açıyor.

"Nerdesin sen bu saate kadar?! Dışarda iti var kopuğu var kafayı mı yedin?!" diyor kızgınca. Başını öne eğiyor Deniz.

"Özür dilerim."

"Neyse. Git elini yüzünü yıka da yemek ye."

"Tamam."

Odasına gidiyor ve yatağına oturuyor. Biraz dinlenmesi gerektiğini düşünüyor. Az önce olanların anlamı neydi peki? Belki de üzgün kişi başka bir yere gidiyordu, Deniz onu arabanın önüne atladığını sanmıştı. En iyi açıklama bu olduğundan Deniz onu kabul ediyor. Bir süre sonra uyuyakalıyor. Annesinin sesi ile uyanıyor.

Creepypasta Memes [✓BİTTİ] Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin