Hayal Et #1

7.6K 202 191
                                    

•9 sene önce

Yeni taşındığımız evin camından dışarıya bakıyordum. Bir kaç çocuk dışarıda oynuyordu. Anne ve babam ayrılmadan önce eski evimizde bende dışarıda bisiklet sürerdim ama anne babam ayrıldıktan sonra dışarı bile çıkmaz oldum . Zaten taşındığımız yerde hiç arkadaşım yoktu. Dışarı izlemeye başladığımda annem yukarı açılmamış kutuları çıkarıyordu . Ve beni gördüğünde seslendi.

-(y/n)  izleyeceğine bence dışarı çıkmalısın.

-Ben böyle iyiģim anne.

-Hadi çık. Zaten yorgunum işimin ortasında durma .

Ofluyarak odamdan siyah hırkamı üstüme geçirip kapıya doğru yola çıktım . Kapıdan çıktım ve yürümeye başladım . Yürürken ayağıma bir top geldi. Topu elime aldım ve nereden geldine bakınırken...

-Hey bakarmısın topu atarmısın.

Bir çocuk topu atmamı istedi bende topu attım. Bana gülümsedi . Sonra yoluma devam ettim.
Biraz yürüdükten sonra eve girdim hava kararmıştı bütün çocuklar evlerine girmişti. Odamda öylesine oturmuşken kapı sesi duydum aşağı doģru inerken annem kapıyı açmıştı bile aşaģı tam olarak indim. Ve kapıdan giren birilerini gördüm. Annem gelenlere hoşgeldin dedi . Bunlar galiba yeni komsularımızdı bir kadın ve bir çocuktu . Bu o çocuktu bana topu atmamı işteyen çocuk . Öğrendiģim kadarıyla bu çocuk halasıyla kalıyordu. Herkes içeri girdi sonra annem bana bakarak

-(y/n) arkadaşınla oda na çıksanıza .

Anneme tamam işareti yapım yeni tanıştığım çocuk ile yukarı çıktık odama vardığımda . Çocukla koltuğa oturduk önce adını sormak istedim ki o aģzini açtı .

-Şey sen bu gün gördüğüm kızsın.

Ona başımı salladım ve adını sordum.Bana "Peter" dedi. Tanışma fastı geçtikten sonra birkaç kutu oyunu oynadık baya eğlendik uzun bir aradan sonra ilk defa eğlenmiştim . O gün bugündür peter en iyi arkadaşım oldu.

•Şu an ki zaman

Şu an okulum nedeniyle farklı bir ülkedeydim . Ama okulum bitti ve evime geri dönüyordum peter 'ı ćok uzun zamandan beri görmemiştim. Ve doğru şu ki tanıstigimizdan beri aşık olduğum tek kişi oydu . Ama onu görmediğmden sevgilisi olduğundan bile şüpheliydim.

Uçaktan inmiştim annem arabasıyla beni alacağını söyledi bende havaalanında aramasını bekledim . Bekkedikten 5 dk sonra telefonum çaldı şaşırtıcı olan şu ki peter arıyordu. Annem yerine onun alacağını söyledi. Mutluluktan donuma işercesine oldum. Dışarı cıktım arabaya doģru ilerledim. Peter beni arabaya yaşlanmış bekliyordu . Duramayım ona doğru koştum oda bana koştu ona sarildim oda karşılık vererek birbirimize sarıldık . Bagaja bavulları koyarak arabaya bindik. Peter bana bakarak .
- Seni çok özlemişim (y/n) .
-Bende Peter.

Dedim ve kızarmış bir şekilde  önüme döndüm. Peter çok büyümüştü ama hala aynıydı. Kasları dısında.

Ona döndüm ve

-Peter sevgilin varmı.

Peter bağırarak.
-Hayır ne sevgilisi.

Tabikide mutlu oldum. Tebessüm edip.

- iyi.

Dedim. Oda iyi diyerek yola devam etti . Ve arabayı evimizin önüne park etti. Tam arabadan çikacakken bileğimde tuttu.

-Hey senin sevgilin varmı?

Dedi. Bende

-hayır .

- O zaman benle çıksan bir sakıncası yok dedi.

Ben şaşırarcasına baktım . Ve biraz utandım .

- Elbette yokta . Bu bir çıkma teklifi yani dimi.

-Evet.

Bana gülümsedikten sonra . Bana yaklaştı ve beni öptü . Kısa bi öpüşmeydi ama bana 1 yıl gibi gelmişti. Sonra bavulları alıp eve doğru ilerledik.



Yey ilk kikayem nasıl . Hep bir hayal et kitabım olmasını istemiştim . Hatam olumuşsa af dileğin .😉


Peter Parker|Hayal Et Where stories live. Discover now