T I O

623 17 16
                                    

1 Februari 2019

Bilden som Noel la upp i September hemsöker mig varje dag. Förstår han inte att jag endast gick till Andreas för jag inte klarar att vara ensam? Utan honom? Under dessa månader har jag bott hos Andreas och varje morgon när jag vaknar bredvid han, varje gång vi kysser varandra önskar jag att det var Noel. Jag har inte haft sex med Andreas än. Jag kan inte. Inte en gång till. Jag saknar Noel så det gör ont. Jag kan inte andas utan att det gör ont. Jag klarar snart inte mer. Jag går in på Instagram och scrollar lite. Men mitt hjärta slutar slå när jag ser Noels inlägg.

Prinzaugustt

Gillas av Hov1

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Gillas av Hov1.se, EllaGunnarsson och 19 998 andra

Prinzaugustt Kommer du ihåg när jag lovade att aldrig skriva en låt om dig? Jag har brutit det löftet. Men du bröt löftet av att aldrig krossa mitt hjärta först. Den här låten är till dig. Jag är inte över dig än, men med denna låten blir vi ett avslutat kapitel.

Kommentarer har inaktiverats för detta inlägg

Jag tittar på klockan, 11.45. Det är 12 timmar tills låten släpps. Jag ringer Ella och Sofie och vi bestämmer att vi ska träffas hemma hos Sofie och lyssna tillsammans.

Jag kliver in i Sofies välkända hall och ger både Sofie och Ella en kram. Hela dagen har vi bara myst i soffan och käkat godis. Nu är det 3 minuter kvar tills låten släpps. Jag går in på toan. Jag tittar mig i spegeln. Samma kropp, samma hår men ögonen har tappat liv. Hela jag ser död ut. Jag tittar på mina pyjamasbyxor och min matchande tröja till. Detta var Noels favorit myskläder på mig. Jag börjar gråta. Jag har förstört allt.

Jag går ur från badrummet och sätter mig i soffan. Mitt hjärta slår som aldrig förr. Tänk om det är en elak låt? Jag tittar på klockan , 00.01. Jag får ögonkontakt med Sofie och hon ler mot mig. Ella smeker min rygg. Jag går in på spotify och ser direkt låten " Din mamma " , Jag startar låten. Under hela låten har mina tårar runnit men jag har haft ett leende på mina läppar. Jag älskar låten. När " Du får säga till din second man att du hitta han på second hand, han är sekundär" kommer slutar jag le. Noel jag älskar dig. När låten är slut ställer jag mig upp beger mig till hallen och tar på mig mina ytterkläder.

" Vart ska du?" Ella och Sofie glor på mig.

" Ska fixa mitt liv"

" You go get him, gurl " Ella och Sofie ler och nästan kastar ut mig ur huset. Innan jag åker till Noel ska jag hem till Andreas. Jag hör att telefonen plingar till.

Från: Mamma<3

Jag och pappa har hört låten, Hur är det? <3

Till: Mamma<3

Bra, ska lösa allt

Från: Mamma<3

Skynda dig hjärtat


Jag skriver in portkoden och kliver in i lägenheten. I soffan sitter Andreas.

" Andreas, jag hittade dig på second hand, du är sekundär" Med dem orden lämnar jag han.

Jag går av bussen och ser Noels välkända hus framför mig. Jag går fram och knackar på dörren. Dörren öppnas av Noel.

" Är det försent?" Mina tårar rinner. Hans fina ögon. Vad jag saknat dem. Han skakar på huvudet.

" Jag älskar dig Noel Johan Ossian Flike "

" O jag älskar dig Aurora Ida Rogersson" Han tog min hand och log mot mig. Jag log tillbaka.

Allt kommer lösa sig det vet jag, speciellt nu när det är vi igen.

Han har mig, jag har han. Let's go

Slut

DIN MAMMA •• NOEL FLIKEWhere stories live. Discover now