2. BÖLÜM

14 4 2
                                    

Eve koşarak gelmiştim annem endişelenmesin diye zile basmadan önce biraz kapının önünde bekledim nefesim normale dönünce zile basmıştım.

"Nerede Kaldın be kızım"
Annemin suratına bakmadan Ayakabilarimı çıkartmış ve koşarak odama giderken
"Biraz dolaştım"
Diye sorusuna cevap vermiştim. Her korktuğumda yaptığım gibi yatağıma sığınmıştım beni öldürecek diye korkmuştum evet kulağa saçma geliyor ama o kadar sert bakıyordu ki o bakışlara sahip kişiler katil olabilme olasılıkları daha yüksek geliyordu bana.

Akşam yemeği hazırdı annem ikinci defa yemeğe diye bağırmasinin üzerine  yastığıma Sarılı pozisyonundan çıkıp banyoya gittim. Elimi yüzümü yıkayıp o anı unutmaya çalıştım. Geçmişti bir daha karsilasmayacaktik . Bu düşünce beni üzmüştü "bir daha karşilaşmamak"
Neden beni korkutan o katil bakışlı çocukla tekrar karşılaşmayacak olmak beni uzuyordu ki bunu öğleden beri hicbirsey yememiş olmanin verdiği sersemliklten kaynaklandiğini düşünüp yüzümü sildim.

Yemek boyunca babam işlerinin yoğun geçtiğini ve artık mesaiye kalacağını söyledi annem ne kadar yeni taşıdığımız bir yerde tek başımıza geceleri nasıl kalırız hiç tekin bir mahalle değil dese de babam konuyu fazla uzatmamıştı. 

Yarın okulun ilk günüydü ve ben dönemin ortasında bir okula başlayacaktım bu oldukça iğrenç bir duyguydu Arkadaşım Olur muydu acaba ya da beni severler miydi?
Elime telefonumu alıp en yakın Arkadaşım sılaya mesaj attım
+Çok özledim sizleri
Çok geçmeden mesajıma cevap geldi
-Kuzum bizde seni çok özledik..Napiyorsun oralar nasıl?
+Berbat
-Müsait olduğumda mutlaka ziyarete geleceğim
-Gel kuzum seni özlüyorum bir de mete ne yapıyor?

Mete buraya gelmeden önceki sevgilimdi Taşıyacağımızı Söylediğim Zaman "Ben Seni Asla Bırakmam diyen Kişi"  "Mesafeller benlik değil kızım" Deyip Kısaca bitirelim demişti . Gelen mesaj düşüncelerimi böldü

-Kayla Boşver onu orada daha yakışıklı çocuklar vardır bana da birtane ayarla 😂😂

+Şapşal şey 😂😂

-Hadi uykuya çocuklar yarın okul var ya sensiz nasıl geçecek😧😧

+Görucez 😂😂 İyi Geceler.

Deyip Telefonu kapattım. 

Sabah annemin o nini gibi Gelen sesiyle uyandım
"Kızım kalk ilk günden geç kalicaksin"

Beş dakika diye ayak diretmek yerine yerimden kalkıp banyoya gittim rutin işlerimi bitirince Dolabın karşısına geçtim. İlk günden göze batıp kaşar damgası yemek istemediğim için etek giymeyi es geçerken  dar paça Boyfrend pantolonumu giydim, Üstüme önden baglamali sarı bir gömlek giyip bej spor Ayakabilarimı Giydim kahvaltıyı ayak üstü yapıp anneme kocaman sarıldıktan sonra evden çıkıyordum ki üstümde eksiklik hissetmemle eve geri döndüm aklım neredeydi okula giriyordum ama çanta almamıştım yanıma salak kafam diye söylene söylene zile bastım annem şaşkın şaşkın bakarken

"Çanta"
Deyip gülümsedim
Ben odama isinlanirken annem arkamda " ah deli kızım aklın nerede" diye söyleniyordu haklıydı

İçin bir defter kalemkutu ve son anda almadığımız fark ettiğim en degerlim olan telefonumu içine attım.

Dolmuş  durağında beklemekten daha sıkıcı bir şey daha yok şu hayatta diye söylenirken şükür ki dolmuş gelmişti
İçerisini tıklım tıklım beklerken aksine boştu.

Dolmuşta inmiş okula yürürken kayıt için daha önce gelmiş olmam avantajdi en azından hangi sınıfta olduğumu biliyordum 11-E

Okula girince filmlerdeki gibi kimse bana bakmadı sanırım bu daha iyiydi göz önünde olmaktan çekiniyordum.

Sınıfım 3. Kata olduğunu bildiğim için direk 3. Kata çıktım okul ne kadar lüks olmasa da asansörü vardı ama benim asansör korkum olduğu için mecbur 3 kat yürümek zorunda kalmıştım neyse ki sınıfın kapının önündeydim tam Derin bir nefes almış kapıyı acacakken hızla kapının açılmasıyla kafamı çarpıp yere yapışmam bir oldu içinden koşarak çıkan çocuk
"Hadi eren yakalasana yemiyormu " diye bağrırken

Ben kafamı ovuşturuyordum.

Elini uzatıp "gel" diyerek kalkmama yardım eden çocuk saçımı çekip alnıma baktı "iyi misin" "İyiyim" deyip sınıfa girecekken "İlk günün aksilikleri yeni geldin sanırım ama alışırsın ben eren" deyip elini uzatan çocuğa baktım sarı saçları vardı dur bir dakika bu o çocuktu o ara sokakta dövülen çocuk çocuk tekrar elini uzatmatıp "bir sorun mu var deyip gülümsedi" "hayır memnun oldum bende kayla" kayla deyip elini sıktım.

Sınıftakiler beni çok takmamis Eren sınıfa adımı Söyleyip kısaca beni tanışmıştı"

Adının buse olduğunu öğrendiğim saçlarını iki taraflı tepeden topuz yapan sevecen kızın yanına oturmuştum.

Hoca derse girdiğinde ilk günün verdiği rahatlık vardı herkezin üzerinde ders boş...

Buse ve eren bana okulu gezdirirken eren ilk kantini sonra laboratuvarı ardından Spor Salonunu Tanışmıştı Buse ise çok sıkıcısın eren diyerek beni kolundan ceksitirerek bahçeye suruklemişti bak burası okulun en güzel kısmı 11 ve 12. Sınıflar aynı anda beden dersi yaparlar çok eğlenceli 12lerde çok Taş  çocuk var ama benim favorim Ateş Ona anlamaz bakışlarla bakarken kim diye sordum Parmağıyla karşıda bir çocuk gösterdi gözlerim büyürken istemsizce o korku yine tüm vücudumu sarmıştı bu oydu o psikopat.

SEVİLİYORSUNUZ 💞 💞

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 12, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

3 DOĞRU 1 YANLIŞ (KÖTÜ ÇOCUK)Where stories live. Discover now