Letter from Jane

1.5K 94 5
                                    

P.o.v Luke

 to: Luke Hemmings

from: Jane Jones 

Dear Luke,

Het eerste wat ik wil zeggen tegen je is dat, dat nummer echt perfect was. Je kan onwijs goed zingen je moet er echt iets mee gaan doen laten beloof je me dat? Ik heb jouw stem die dat nummer zingt al vanaf dat ik op skype ophing in me hoofd. Ashton is echt heel aardig maar kraamt echt onzin uit geloof ik. Hij zei dat je zegt dat ik mooi ben, dat je me wilt knuffelen, wilt strelen. Hij denkt dat je een oogje op me hebt, toen hij dat zei moest ik echt lachen in mezelf wat dat is toch niet zo. Je zou nooit op so dik kind als mij vallen je kan veel beter verdienen.

Oh en je wou toch weten wat me vader had gedaan toen aan het einde van me vorige brief. Precies het zelfde als wat hij deed tijdens het skype. Sorry dat jullie dat hebben moeten zien, ik zag aan jullie gezichten dat jullie het niet normaal vonden. Maar het gebeurd bijna elke dag voor mij is het dood normaal. Ik weet dat het niet klopt dat het normaal voelt maar het is nu eenmaal zo. Maar ik vond het wel heel fijn om je weer te spreken. Het heeft me echt goed gedaan, ik had het echt nodig. Dankje dat je me altijd weet op te vrolijke dat je er op de juiste momenten voor me bent. Dankje voor de reden te zijn om te leven, ik hou van je Luke. Luke ik ben so terug ik krijg een mailtje binnen van school ik schrijf zo verder. Oh my god Luke weet je waar ik heen ga met school. Scotland of AUSTRALIE ligt eraan waar je geplaast word. Luke ik ga misschien over een week naar australië , dan kan ik je ontmoeten. Lijkt je dat niet leuk ? Mij echt wel dan kan je persoonlijk bedanken voor alles wat je voor me doet.

'shit shit shit shit' roep ik 'wat is er bro' vraagt Calum die binnen komt lopen. 'niks' mompel ik en loop weg en ga snel naar Ashton. 'Ashton we hebben een probleem' zeg ik 'whatsup ' 'Jane komt naar hier heen naar austalië' schreeuw ik bijna. 'sorry ik snap niet wat het probleem niet' zegt Ashton verward. 'she don't know it' zeg ik zuchtend 'dan moet je het haar vertellen en stoppen met liegen' zegt Ashton heel nuchter. 'nee als ik dat doe gaat alles stuk' 'vast niet' 'it's my secret Ashton' geïrriteerd loop ik weg en ga verder met lezen.

Als ik in de groep van australië kom ga ik in een gast gezin en moet ik met de dochter of zoon australië door zoeken. Dus ik weet niet eens of er wel tijd is om elkaar te ontmoeten we blijven daar ongeveer 2 weken best lang. Als we weer terug hier zijn moeten we maar 3 dagen naar school en dan is het eindelijk vakantie. Kan ik eindelijk weg ik ga dan wel ergens alleen kamperen ofso. Als ik maar gewoon van huis weg ben dan is alles okay. Maar ik moet gaan afronden moet morgen naar school en moet nog huiswerk maken. Ik spreek je snel weer hou van je.

Lots of Love, Jane

'Luke ze moet er toch ooit eens achterkomen' zegt Ashton die in de deur opening staat. 'maar niet nu' zeg ik een gooi kwaad een kussen tegen zijn hoofd . Voor ik het weet hoor ik de deur met een knal dichtvallen. 'ugh' zucht ik en pak pen en papier 'hoe ga ik dit ooit zeggen' mompel ik en begin te schrijven.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

HAPPY BIRTHDAY ASHTON

OMG ashton is nu officieel 20 ze worden so snel oud en groot

ik ben echt geloof ik de enige gek die nu een hoofdstuk alleen online zet om 00:01 om alleen de verjaardag van Ashton

it's my secret- L.H. 5SOSWhere stories live. Discover now