#18-Epilog

123 10 5
                                    

Perspectiva autorului :

A trecut si turneul in care Lisa si Vlad s-au apropiat foarte mult , Cristi , Martinus si Lisa au fost de acord sa se impace ca prieteni , Martinus crezandu-i , cei doi gemeni MNT au avut o cearta pe tema ,,Leli" si acum sunt foarte distanti unul cu celalalt , Marcus si Lena se iubesc din ce in ce mai mult si gemenele sunt alaturi una de cealalta mai mult ca inainte , Lena incurajand-o pe Lisa in legatura cu subiectul ,,Tinus , Vlad sau Cristi " .

Astazi , Lisa ii trimite un mesaj lui Vlad in care e scris asa :
,, Vlad , vino repede . Am cautat ce mi-ai spus si am gasit . E urgent . Cheama-i pe restul "
Si asa toatele perechile de gemeni stau intr-un apartament discutand . Cele doua gemene au fost de acord sa caute bilete spre Germania si sa gaseasca ceea ce cautau de mult timp ( Adevarul despre ele ) . Avionul e peste o saptamana si cu totii vor merge ca sa fie alaturi de fete .
                      :::SKIP TIME:::
         Sunt in Germania si gemenii in frunte cu fetele stau in fata usii casei lor invingandu-si tristetea ce era atat de evidenta . Pana la urma intra in casa cu totii .

Li : Ne despartim cate doi si cautam in toata casa ceva ce are legatura cu mine si Lena , coliere sau hartii cu un anume mesaj pe ele . Bine ?

V&C&M&Ma&Le : Da .

Li : Tragem la sorti .

         Lisa rupe cateva fire de iarba si ii pune sa aleaga . Cele care erau indentice ,,stapanii" lor vor cauta impreuna .

Li : Vlad , tu esti primul . Esti cel mai mare de aici .

     Cu totii aleg un fir de iarba .

Li : Bun . Cristi tu esti cu Lena si cautati prin sufragerie , bucatarie si dormitorul nostru . Martinus cu Marcus si cautati prin dressing-uri si in camera de sub scari . Eu cu Vlad vom cauta in dormitorul parintilor si in camera secreta . Acum e la 17:00 , ne intalnim peste doua ore in bucatarie .

C&V : Ce camera secreta ?spun si dupa se uita cu scarba unul la celalalt .

Li : E o camera in care eu si Lena ne petreceam timpul cand era furtuna , tornade si zapada abundenta . E un loc dragut .

      Merg in perechi .

La Lena si Cristi :

Ei cauta de zor pana cand au gasit ceva in dormitorul fetelor . In spatele unui dulap mai vechi era un colier ca acelea . Cristi a incercat de cateva ori sa vorbeasca cu Lena dar ea sustinea ca vor vorbi dupa si ca acum e tensionata , acesta intelegand .

La Marcus si Martinus :

In camera de sub scari au gasit niste acte intr-un plic pe care au decis sa il deschida cand se vor vedea cu totii in bucatarie .

La Lisa si Vlad :

Ei nu gasesc nimic si dupa un timp de la oboseala Lisa se lasa intinsa pe pat cu lacrimi in ochi .

Li : Nimic... nu am gasit nimic intr-un nenorocit de dormitor cat un apartament de mare .

V : Heiii... va fi bine . Sunt sigur ca ceilalti au gasit ceva .spune acesta asezandu-se langa ea si cuprinzand-o de la spate intr-o imbratisare .

Li : Si daca nu au gasit ?spune cu lacrimi si intorcandu-se spre blondul de langa ea .

V : Daca nu , atunci vom cauta altundeva .

Li : Mda... oare unde nu am propus sa cautam ? Vlad ? Nu imi vine sa cred ce proasta sunt . Vino cu mine .spune plina de speranta .

      Acestia ies din casa spre gradina plina cu flori .

Li : Nu sunt sigura ca e ceva aici dar macar incercam .spune si il conduce pe baiat spre un mar urias ce avea o casuta din lemn in varf .

     Acestia urca pe scara darapanata cu Lisa in frunte . Vlad o salveaza cam de doua ori cand era sa cada . Ajung in casuta deschizand trapa cu un scartait atasat . Lisa se aseaza pe un scaun micut si il invita pe Vlad sa faca la fel .

Li : Aceasta e casuta in care noi stateam cand eram mici . Majoritatea timpului veneam aici . Odata am tinut greva impotriva mamei si tatei sa nu taie copacul si am dormit aici timp de trei zile doar cu doua sticlea de apa si trei pungi de cipsuri Lays . Cu o luna inainte sa moara ei , noi nu am mai urcat aici . Probabil e ceva in locul acesta .

Ei cauta de zor pana cand Lisa da de un cufar de marimea unei cutii de pantofi si ii arata lui Vlad . ,,Jake Paul de Romania" a gasit o cheie mai ciudata in spatele unui bibelou . Au deschis cufarul si Lisa incepe sa planga in liniste .

V : Lisa.. de ce plangi ?spune acesta si se uita in cufarul deschis .era o poza cu parintii ei impreuna cu ele in care radeau . Pffaaii .. vino incoace .spune si o ia intr-o imbratisare .

In cutie mai era si un colier si cateva acte . Acestia mai stau putin , Lisa povestindu-i cateva momente frumoase din acel loc si pleaca la grup .

Cand acestia deschid toate plicurile cu acte o surpriza le sare in fata . Pe plicul de la gemenii cantareti era scris
,, Lisa , Lena ,
Am scris acest bilet in caz ca nu apucam sa va spunem personal ce se intampla . Stiu ca veti avea un soc dar speram sa nu ne urati . Eu si tatal vostru nu v-am spus asta mai devreme deoarece ne era frica de faptul cum veti reactiona . Acum ....inainte sa cititi restul , chematii pe Marcus si Martinus pentru ca trebuie sa aflati adevarul cu totii . Voi sunteti frati . Cu totii . Lisa , Lena , Marcus , Martinus , sunteti frati . Frati de sange . Nu vitregi . Ne pare rau ca nu v-am spus inainte . Ca dovada veti gasi in casa din copac un cufar cu niste acte in care se confirma asta . Ne pare rau inca o data si VA IUBIM !!!
Cu drag ,
parintii vostri adoptivi "

Ambele perechi de gemeni nu scoteau un cuvant pana cand ...

Li : N-Nu se p-poate ..spune si se uita pe actele din cufar in care se confirma totul .

Lisa se prelinge de perete si incepe sa planga fara sa se chinuiasca sa isi tina lacrimile in frau . Vlad vine si ii da o imbratisare .
:::SKIPTIME:::

Cele trei perechi de gemeni sunt intr-un impas . Lisa si Vlad si-au dat seama de sentimentele lor si acum sunt impreuna . Lena si Marcus s-au despartit din cauza ca sunt frati si ar fi ciudat . Baietii din Germania se poarta exact ca niste frati cu surorile lor desi pe Marcus inca il doare faptul ca a trebuit sa renunte la Lena . Gemana Lisei si geamanul lui Vlad se apropie doar ca Lena nu vrea o relatie momentan . Vlad si Cristi s-au impacat . Martinus a cunoscut doua gemene pe nume Bade si Buse . Doar la doua luni dupa ce s-au intalnit si-a dat seama ca are sentimente pentru Buse si Marcus incearca sa o uite pe Lena in sensul de iubita , el incercand sa se apropie de Bade in spernata ca s-ar putea indragosti din nou . Cele patru perechi de gemeni si-au promis sa fie prieteni pe veci .

SFARSIT

Sper ca v-a placut aceasta carte . Cartea ,,All of me loves all of you" am sa o continui . Va multumesc pentru tot suportul acordat pana aici . Va iubesc enorm de mult .❤️

#1231 de cuvinte

Twins friends or more...forever❤️LeLi , M&M , MNT      ( FINALIZATA )Where stories live. Discover now